HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Gyurcsány országértékelő elvtárs...

2010.03.09. 20:48 :: FILTOL

 Ferenc megmozdult. Elfogadta a Demokratikus Charta felkérését (kegyesen). Országértékelni fog ő!

"A Charta ügyvivői a volt miniszterelnököt arra kérték fel, hogy adjon átfogó értékelést Magyarország állapotáról, az elmúlt évekről és beszéljen a szerinte kívánatos tennivalókról."

CIKK

Imádnivaló dolog lesz, várhatóan mentes a kurvaország kiszólásoktól és az elkúrtuk igazságaitól. Miről fog beszélni? A cím sejtető "Magyarországért, a köztársaságért." Felmerül az emberben vajh mit fog elmesélni? Mennyi a nokiásdoboz hozadéka? Vagy hogy a kiröppent milliárdok merre vették az utat? Nem hinném. Lesz majd a fogaknak csikorgatása.

Nyakó már megadta az alaphangot.

"..ahogy haladunk március 19-e felé (1944-ben ezen a napon lépték át a határt a megszálló német csapatok), egyre nyilvánvalóbb, hogy a Fidesz-Jobbik által kijelölt jobboldali tengellyel szemben csak az MSZP maradt. A demokratikus oldal szerinte csak az MSZP körül szervezhető meg."

Ejha. Igazi Buce Willis-hez méltó küldetés,megmenteni a hazát a nem demokratikus erőktől, akik olyan avitt és idejétmúlt antidemokratikus lépésekre készülnek, mint az országgyűlési választások.

Igazi fajsúlyos kirekesztő szövegek, de hát megszokhattuk már a demokrácia kizárólag akkor van veszélyben ha az elvtársaknak és társult slepjeinek le kell adni a kasszakulcsot, neadjisten felelni kell (na nem a bíróságon, hanem egy választáson) az elmúlt évek tetteiért.

 

De kurvára unalmasak ezek...te jószagú atyavilág.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr391826671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása