HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Főhüje Harrach és a vallásgyalázás....

2015.02.14. 09:20 :: FILTOL

Volt itt kérem már minden a Hebdóban történt mészárlás óta. Tömegtüntetés, meg mindenki Sárli lett, megrökönyödés, felháborodás, mecseteknek gyújtogatása...és megjelent az újHebdo. Erre persze lett tüntetés amott, templomok gyújtogatása meg ilyenek. Muszlim százmillióknak hazudnak az imámjaik ma is arról mi is van a bűnös Nyugaton, és persze nekünk is hazudik a fősodratú és mindenféle média arról...mi van amott. Óriási lendülettel kezdődött el a vita arról hol a szólásszabadság határa, lehet-e más vallásán gúnyolódni, lehet-e a vallásokat gyalázni, ésatöbbi baromság. Persze a főhüje Harrach volt az első aki kiugrott, hogy a vallásgyalázás ellen kikeljen. Nyilvánvaló tény, hogy a Hebdo egy gusztustalan alja szennylap. Képei obszcén, primitív szintje egészséges lelkű embert taszítanak, és ez teljesen független attól, hogy vallási tartalmú karikatúrákat készítenek. Nézzünk azért a radikális "iszlám" módszerei mögé. Van egy ilyen vallásszabadság féle alapelv, amit nagynehezen, lassan kezd elsajátítani az ájrópai népek családja. Ez egy szép míves gondolat, egészséges körülmények között működhet is. Viszont mit látunk? Megjelenik egy idegen, az ájrópai népektől teljesen távol álló vallás, és annak imámjai. Perverz pornónézegető olajcsilliárdosok pénzéből mecseteket húznak fel Európa nagyvárosaiban. A vallásszabadság mögé bújva - hasonlatosan a cientológusokhoz - terjesztik fertőző tanaikat, mely iszlámnak nem nevezhető szektás beteg fajtáit. Aki kritizálni meri azokat, annak azzal vágnak vissza, hogy hohohó...ez a vallás szabadsága, ne pofázzatok. Aztán eltelik egy kis idő, és már vallási rendőrök járják Berlin és London utcáit, becsületgyilkosságok történnek, perelik az iskolákat ahol kereszt van a falon ésatöbbi.

Aztán ott van egy másik szép dolog, a szólásszabadság. Erről büfizett Harrach. A szólásszabadságot is szívesen használja a radikális "iszlám" terjesztője. A módszer ugyanaz mint a fent leírt ügyek. Tehát egyszerűen azt látja a gyanútlan bámészkodó, hogy egyetemes alapelveket használnak arra, hogy magát az összes egyetemes értéket támadják és azokat lebontsák. Harrachnak persze nem ér addig az IQ-ja, hogy felfedezze, mi a különbség a vallásgyalázás, és a vallást eltorzító emberek elleni felszólalás között. Önmagában egyik világvallás sem lehet rossz, csak az ember lehet az aki azt eltorzítja, egyházat épít köré, szabályokat állít fel és persze elvárná mindenkitől, hogy az egy szent igazságot elfogadja mindenki. Ez minden vallás, egyház és tan nyomán megjelenhet, ilyen az emberi természet, de ezt az ember csinálja, nem pedig a tan. Jobbára.

Világunkban mindenre van már szabály, törvény, kormány rendelet, vagy határozat. A politika minden kis szegletbe szeretne befurakodni, minden szegmenst szabályozni, megmondani mit tegyünk, és mit ne tegyünk, mi a feladatunk és kötelességünk. A vallásgyalázás betiltása semmit nem érne. Új eszközt adna annak kezébe aki pont az európai értékeink ellen harcol, uszít, toboroz. Mindenki aki vallásos, egészséges lelkű, az pont tesz az ilyen Hebdo jellegű lapokra, szánakozva tekint az összes ilyen beteges firkászra, aki '68 óta benne maradt a nagy hippifílingben. Nem zavarja a dolog, mert tudja, a tannak önmagában nem tud ártani egy ilyen újság. A tan nem sértődik meg, a tan nem tud elromlani, az csak van. Az ember aki haragos, gyűlöl és érzékenykedik.

1 komment

Címkék: vallás idiot bűnügy radikál

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr557084581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NekemNemEzKell 2016.09.20. 14:14:50

Az a jó, ha egy kis idő elteltével nézi az ember az ilyen irományt, mert ezalatt kiderül, milyen ostoba tudatlan buta ember az írója. Ha pedig nem buta, akkor egy szándékosan hazudó kártékony elme! Csak egy mondatot kiragadva: " Muszlim százmillióknak hazudnak az imámjaik ma is arról mi is van a bűnös Nyugaton, " s látjuk, nem, nem az imámok hazudnak, hanem az ilyenek mint a blogíró, meg szellemi fajtársai!
süti beállítások módosítása