HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Kormánypártot létrehozni.

2018.06.07. 18:41 :: FILTOL

Juhász Péter volt a HírTV Egyenesen c. műsorának vendége, és arról beszélt, hogy szerinte diktatúrában élünk, ezért nincs értelme ellenzéki pártot létrehozni. Írja a hvg.hu.

Képtalálat a következőre: „együtt politika”

FOTÓ: MTI - Bruzák Noémi

Érdemes elmerengeni ezen, persze csak óvatosan. Teliszájjal kamupártoztak a "demokratikusnak" mondott oldal képviselői, miközben egyetlen egy biztosan kamu párt volt itt, az az Együtt. Hiszen hogyan is nevezhetnénk másként azt a pártot aminek tagsága nincs, társadalmi beágyazottsága nulla, és egyedül a médiában dolgozó haverok érdeklődése és a megjelent cikkek, interjúk tartják fent azt a látszatot, hogy a párt .... van. Minden kérdésről nyilatkoztak folyton, kormányváltásra készültek, sípolva megjelentek itt ott. Pedig ilyen erővel a bátaszömörcsögi gombászók is adhattak volna interjút...és lehet, hogy ők többen vannak mint az Együtt együtt. Mindeközben a Együtt jelölteket nem tudott állítani az ország legtöbb választókerületében, megyék voltak ahol nem lehetett rájuk szavazni (gondolom a helyiek nagy bánatára) s majd 1% alatti eredménnyel fúródtak a betonba. Az már csak hab a tortán, hogy mecsoda diktatúra van itt kérem. Lássuk csak, lássuk. Ebben a diktaúrában az  Együtt társadalmi szerepénél bővel felülreprezentálva volt jelen a különböző médiában. Ebben a diktatúrában százmilliókkal támogatta az "állam" a választásokon való indulásukat. Ebben a diktatúrában rajta voltak a szavazólapon. Ebben a megveszekedett diktatúrában a választók nyírták ki az Együttet...

Akkor most térjünk rá arra amit Petink mond...Ime: "...nincs értelme ellenzéki pártot létrehozni."

Hát igen, javasolnám Petinek, legközelebb kormánypártot hozzon létre, nem kellene akkor a szavazókkal és kampányokkal, meg programokkal bíbelődni. Rögtön biztosítva lenne számára az ország szekerének gyeplője. Olyan demokratikusan. Olyan megszokott módon, ahogy a szellemi elődjeik a toprongy agyú ávósok csinálták, az egyik kormánypártból létrehozták a másik kormánypártot és mindezt háromszor. Lássuk csak a hagyományvonalat. 1956 október 31-én megszűnt a Magyar Dolgozók Pártja (fiatalok kedvéért ez az a párt amit Rákosi pajtás elvtárs vezetett és a Magyar Kommunista Pártból alakult ki 1948-ban amikor beleverték a szocdemeket) és megalakult a Magyar Szocialista Munkás Párt...ami azonnal kormánypárt lett, némi orosz tankhadosztályok segítségével.

Érdekes módon nálunk, itt a magyar pusztában, meg a hegyen, ahol már elfogy az aszfalt, a tudatunkban az van, hogy pártot alapítunk, és ha a választók akarata vagy a sors, a karma furcsa szele úgy alakul, akkor a pártunk majd kormányzó párttá válik. Nem úgy Pesten ott kormánypártot alapítanak rögtön, vagy ellenzéki pártot. Még szerencse, hogy a választók még rendelkeznek némi higgadsággal és józan ésszel, így Petink kvalitásait, képességeit és tehetségét látva kiikszelték őt, és tarhatársait a közéletből az ikszelés mellőzésével. Csodálatos...

Hátra is dőlhetnénk, végre eltűnik.

Hacsak...a baráti sajtó nem kér még az Ő Petijüktől továbbra is napi szinten interjút, mintha számítana az amit mond.

Szólj hozzá!

Címkék: vicc hülye idiot diktatúra komcsi szdszarvak

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr5014028386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása