HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Megalázás, kiéheztetés.

2020.10.01. 11:34 :: FILTOL

polit.jpg

Lassan 2 éve nem írtam semmit ide, most tekintgetem a legutolsó bejegyzésem , a Sargentini jelentés elfogadásakor született. Ott kissé indulatosan kifejtettem, hogy a művelt nyugat mit tett Magyarország és a Világ ellen az utóbbi pár száz évben.

Tegnap közzétette az EU Polit Bűró - oh régi daliás idők, amikor mindenki figyelmesen hallgatta, olvasta a Központi Pártbizottság által kiadott életviteli tanácsokat és napi fatvákat - a jogállamiságról szóló 2020as első jelentését (pdf!). Soros zsebpiszkából élő, jó fizetéseket felvevő, milliárdokat meghaladó támogatásokat élvező emberek/szervezetek gyalázkodnak, sajtóhírekre hivatkoznak (nem tényekre, hírekre), jelennek meg forrásként a jelentésben. Ténynek adnak elő vélekedéseket és ferdítéseket. Szemrebbenés nélkül. A  444. alaposan kiveszi a részét a jelentés magyarázatokkal való feltöltésén. Már a megjelenés előtt részletes cikket közöltek "Jogállam-e még Magyarország?" címmel, a Helsinkifigyelo aloldalon. Olyan szuperfüggetlen szerző szupertollából, mint Miklósi Gábor exindex mára szentté vált tehene. Aki szépen csokorba szedte a soros katona, (új)magyarul civil sirámokat. A lényeg, pl. az igazságszolgáltatásról szóló részben, hogy a Fidesz túl régen van hatalmon. Ennyi a konklúzió, túl régen él jogszabályokban rögzített kinevezési jogkörökkel amiből az következik, hogy (szerintük) kormányhű emberekkel töltik fel a bíróságokat, ügyészségeket. Annyira fideszes a bíróság, hogy majdnem minden napra jut egy-kettő olyan bírói ítélet ami konzervativ, vagy jobboldali körökben teljes felháborodást kelt. Halkan kérdezném, a Horn kormány ideje alatt vagy 2002-2010 között hány bírót nevezett ki a Fidesz? És az előtte eltelt 40 évben? Segítek, egyet sem. Kit vont be akkor a hatalom, hogy eldöntse helyette, ki lesz a szegedi birómaffia új belépő személye? Olcsó poén, de muszály elsütni, legközelebb teccenek választást nyerni és megkapjátok majd a jogot a bírói delegálásra. 

Vera Jourová asszony a minap kijelentette, hogy a magyarok - többsége - 'nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak.' Ennyi, ilyen egyszerű. Nem tudnak véleményt alkotni önnálóan, majd adunk nekik véleményt. Ismerős hangok? Ti rebellis magyarok, ti nem tudjátok mi jó nektek, de majd mi beleverjük abba konok fejetekbe az új szelek dalait. 500 éve hallgatjuk ezt. Minden időben jön egy mindent jobbantudó, aki jellemzően nem magyar, és megmondja nekünk hogyan is kell azt érteni amit egy kollégája mondott. Így lesz az öszödi beszédből igazságbeszéd, és a magyarok genetikai tulajdonságairól értekező mocskos náci, "értelmiségi". Eleinte a Habsburg birodalmi Kamarillából jöttek ezek (a csehek dicstelen tetteit a monarciában a magyarok elnyomásában való igazi csinyovnyik szerepüket most hagyjuk is) a megmondók. Aztán a német birodalomból, aztán a harmadik birodalomból, majd a moszkvai elvtársak, akik aztán moszkvai elvtársként távoztak, de Világbankos és tőkés elvtársként tértek vissza, majd jöttek az IMF megmondók, akik később az un. civileknek adták a kilincset, miután kitessékelték őket az országból. Jöttek hosszú sorokban a Fortunátus Imrék, akiket a nemzet befogadott, de elárulták azt. Megmondják nekünk azt a véleményt amit követnünk kellene, sőt kell. Bizottságok, feltáró vizsgálatok, jól értesített jelentéstevők. Mindig az aktuális szellemi divatnak és bank érdekeknek megfelelő ideológiai mázban. Mára már máz sincs. A globalizmus ami lassan 600 éve falja fel a bolygót már nem lacafacázik.

"Ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan tagállamokat mint Lengyelország és Magyarország"

Mondta az Európai Parlament (EP) egyik alelnöke Katarina Barley (egy német ) szerdán a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádiónak. Ízlelgessük. Persze arról nem beszél a szocialista elvtársnő, hogy ha egy országot pénzügyileg "kiéheztetünk", akkor a benne élő emberek is éhezni fognak. Ez nem számít, vagy éppen ez a cél, megtörni a nemzetek akaratát, ha kell éhezzenek. Hitler mosolyog egyet bajsza alatt a kondérban ülve, és visszaemlékszik milyen jó volt éheztetni anno, Sztalingrádnál vagy Warsóban a gettónál. Imádnivaló, de tényleg, ahogy egy német fenyegetőzik. Csillagom, kétszer égettétek fel európát, ugyanilyen kibaszott magabiztosan ugattatok akkor is. Nyílt pénzügyi zsarolásba megy át a PolitBűró alalnöke. Ez már az új európa? Kérdezem.

Visszhangzik az aula az "ájrópai értekek" óbégatásától. Jó lenne egyszer tényleg tisztázni, mik azok az értékek valójában? Mihez is kéne felzárkózni? Globalizáció, gyarmatosítás, kontinensek kifosztása, ehhez vallási háttér biztosítása és pénzügyi leigázása mindenkinek, kamat és adósságrabszolgaság, és globalizmus? Érdekes módon minden időben azt hallottuk az aktuális megmondótól, hogy most ezt megcsináljuk és majd jobb lesz. Jön az idő ahol végre létrejön az egyenlőség, igazság a szabadság, és a megszabadulás. Mit kaptunk valójában? Egy túlnépesedett bolygót, ökológiai katasztrófát, világjárványt, háborúkat, bank és kereskedelmi vállalatok glabális uralmát. Nem jött össze sajnos még, de dolgozunk rajta, vágják a pofánkba. Érdekes, hogy csak egyre szarabb a bolygó helyzete, de a Polit Bűrónak a legfontosabb dolga éppen egy tizmilliós nemzet leckéztetése. Mindeközben a techcégek személyes adatainkkal házalnak és algoritmusokkal befolyásolják gyermekeink tudatát. Aki ellenáll, letiltják, törlik, vagy finoman tekernek egyet az algortimuson, és már nem lesz a posztod a barataid falán. Ilyen egyszerű. Megszűnsz létezni, mert nem látszol, egyén, cég vagy éppen kormány egyre megy. Eltüntetik. Véleményedet factchekkerek ellenőrzik és kiegészítik. Persze az eu-s intézményeket uraló libernyák erők dorombolva dörgölőznek ezekhez, összefognak, hogy a virtuális térből kitöröljék a máshogy gondolkozók lábnyomát is.

Trianon 100.

Szimbolikus az, hogy mindez a trianoni nemzetgyilkossági kisérlet századik évfordulóján történik. Ugyanazok, ugyanúgy próbálnak meg elbánni Magyarországgal. Lejáratás, rágalomhadjárat, sajtó letámadás, ideológiai befolyásolás, jognak hazudott koncepciós eljárások, országkifosztás, pénzügyi káosz teremtése, idegen érdekek szolgálatában álló politikai erők már a parlamentben is. Régen Bécsből hazaszédült kommunisták és Károlyik, Kun Bélák, ma Kanadából idedobott Berg Dánielek. Ugyanaz történik, ugyanúgy és ugyanazok gerjesztik. A cél, hogy ez a rebellis nép ne mutasson példát más nemzeteknek abban, hogy lehet máshogy élni. Minden forradalmunkat ezért verték le elképesztő erővel, mert mindig olyan ügyek mellett áltunk ki amit más népek is követhettek volna, és ez megengedhetetlen. Ideje lenne ráébredni, a Wilsoni elvek mindenkinek jártak, csak a magyarnak nem. Önrendelkezés mindenkinek jár, kivéve ha magyar. Jogszolgáltatás, szerződések biztonsága mindenkinek jár, feltéve ha nem magyar. Lojális érzekenyített bíróság lesz mindenkinek, ha nem magyar. Nemzetközi bíróság előtt mindenki nyerhet, a magyar ellen. Vizsgálatok és eljárások lehetnek traszparensek, kivéve ha magyart vizsgálnak.

Mindeközben Cudenhove-Kalergi Európa-díjjal tüntetik ki Klaus Johannis román államfőt, mert "támogatja az európai értékeket", halkan felsír a sarokban az örömtől a Momentum, akik egy olyan pártcsaládban forrnak össze az EU parlamentben, ahol Dacian Cioloș is jelen van, aki fiatalkorában a fasiszta, magyarellenes Vatra Românească szervezetben tevékenykedett. Mi ez ha nem nyílt provokáció? Mi ez ha nem a magyar nemzet megalázása, újból és újból. Igazi jó indogermán, szláv stílus, nem elég megbüntetni (ok nélkül persze) valakit, meg is kell alázni, főleg ha magyar.

 kép: Nyírő A. könyve

 

Utóirat csak úgy: V. Habsburg Károly, amikor ráébredt, hogy az "indiákon" leigázott népek nem fognak rabszolgaként a cukorültetvényeken és a bányákban dolgozni, inkább meghalnak,  írásos megállapodást kötött Holland bank és kereskedőházakkal. A megállapodás azt tartalmazta, hogy a kiirtott indiánok helyére dolgos feketéket szállítmányozzanak neki át az Óceánon némi jutalékért és gyarmatosítási lehetőségért, bánya és kereskedelmi monopóliumokért. Természetesen a készpénzt, aranyat sem utasítják vissza ezek a szorgalmas bankházak és kereskedőházak. Minden ismert, minden tudott, rég közzé tett történelmi adat. Ennek fényében vizsgáljuk  meg azt a tényt, hogy 2020-ban több mint 4 millió forint jutott, amivel a Holland Nagykövetség megfinanszírozta a Helsinki Magyarország ellen Strasbourgban folytatott stratégiai pereskedését, melynek a vége egy, a migránsokra nézve kedvező emberi jogi bírósági döntés lett. A másik pedig az a szintén a hollandoktól érkező 1,3 millió forint, amit a “magyarországi muszlimok jogtudatosítására” fordítottak. 

 

 

2 komment

Címkék: politika fidesz háború 2020 hazugokkeringoje libernyákok jogallamisag eubizottság

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr3316223048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bomberhopper 2020.10.04. 01:37:39

"Aki ellenáll, letiltják, törlik, vagy finoman tekernek egyet az algortimuson, és már nem lesz a posztod a barataid falán. Ilyen egyszerű. Megszűnsz létezni, mert nem látszol, egyén, cég vagy éppen kormány egyre megy. Eltüntetik."

Mit lehet erre írni?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2020.10.05. 17:11:45

@bomberhopper amit gondolsz. Max kitörlöm
süti beállítások módosítása