HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

A művelt nyugat...és az Ő szolidaritása.

2018.09.12. 15:52 :: FILTOL

Elfogadták a Sargentini-jelentést. Meglepetés nem történt. Mindenki hozta azt amire számítani lehetett. A miniszterelnök kifejezetetten visszafogottan szólalt fel és nyilatkozott a kaffogó protkójú leköszönésben lévő parlamenterek és sajtó előtt. Udvariassága nyilván azt szolgálta, hogy a visegrádi négyeket ne sértse meg. Mindenestre az biztos,  hogy a beszédében jogosan hánytorgatott fel történelmi eseményeket. Kár, hogy még mindig 1000 évről beszél, annak ellenére, hogy írásos forrásunk van rá, hogy a magyarok szkitiából 373-ban vonultak be újra a Kárpát-medencébe. Jogállamiságról, alapelvekről oktatták ki a magyarokat, kommunisták, fröcsögő paneleket ismételgető lippsik, akik a megszokott tag-elésen, #antiszemita #rasszista #alapértékeketmegsértő ésatöbbin túl újdonsággal nem jöttek elő. Elég unamas show volt, kevés tehetséges megszólalót lehetett hallani.

DE

Emlékeztetém a tisztelt magyarországi publikumot a következőkre. A nyugati országok mindenféle alapelvekre hivatkozva követelöznek, fenyegetnek. Megszoktuk már, ha valamit ők felvilágosodásnak hívnak az valójában egy lesötétedés, ha demokrációról beszélnek az utolsó pillanatban értelmezett és átírt szavazási szabályokat jelent. Ha ateizmusról beszélnek az anti-teizmus jelent. Ha igazságról az hazugság, ha pedig szerződésekről, az csak annyit ér, mint amennyit eddig tapasztaltuk történelmünk során. Valami papír amit meg lehet szegni, szét lehet tépni. Az hogy hányszor árultak minket el, századokon át a magukat művel nyugatnak képzelő öntelt szarjankói?

Nem a magyar csencselt és fizetett baksist az oszmánnak több száz évig amíg a magyar vérét folyatta a harcokban, hanem a művelt nyugat. Ők lopták el a Koronánkat nem mi az övékét. Nem a magyarok telepítettek be idegeneket a kipusztított országunkba, hanem Mária Terézia és a sógorok. Nem a magyarok igázták le, gyarmatosították és fosztották ki a Föld szerencsétlenebb országait, hanem ők, mindezt tették hazug módon a kereszténység nevében. Ha jól emlékszünk vissza ők voltak azok akik a Kárpát-medence népeit egymásnak uszították. Nem a magyarok találták ki és vezényelték le a Trianoni gyalázatot hanem a művelt nyugat, bosszúból, kegyetlenül. Közhely, hogy ez a döntés megágyazott a II.vh-nak, de jelzem nem mi magyarok paktáltunk le Molotovval, hanem a kedves németek. Nem a magyarok dobták oda Közép-európát és Magyarországot csont nélkül Sztálinnak Jaltában, hanem ők. 1956-ban nem mi biztattuk a nyilvánvalóan ismét elárult nemzet fiatal tagjait, hogy jönnek a jenkik, hanem ők. Negyven év elnyomatás és százezernyi magyar ember halála után nem a magyar emberek egyeztek ki a kommunista gyilkosokkal, hanem ők. Ők fogadták el, hogy a gyilkosok reformkommunistának hívják magukat ezentúl, és amnesztiát adtak nekik, nem mi. A művelt nyugat volt az akik ezekkel a kommunista gecikkel együtt harmadszor lopták el a magyar állami vagyont. Ezek nézték tétlenül ahogy gumilövedékeznek 2006-ban, nem mi magyarok. Mert mi magyarok tüntettünk ezek ellen és 1956 évfordulóján ránk megint lőttek. Nem a magyarok nyomják el a kissebségeiket, hanem az utódállamok, amit ezek még helyeselnek is. Akárhogyan is keresem, de nem látok háborúkat amiket mi robbantottunk volna ki, hamis hírekre, hazugságokra hivetkozva. Nem a mi lézerbombáink hullanak és a mi harckocsijaink gázolnak a harctereken. Nem a mi olajcégeink képviselői szopják fényesre a szaudi mocskok faszát naponta. Mindezek után kitalálják, hogy a harmadik világ, Afrika és Ázsia valamennyi vahabita iszlamista szemete, analfabéta csőcseléke ide jöjjön, és ez kötelező...(a kvóta nem volt soha, és nem is lesz evolúcióját most hagyjuk is). Mi védjük a határainkat, ők nem. Mi betartjuk a szerződéseket és szabályokat ellentétben velük. Nem a magyarok azok akiknek városaiban olyan iszlamista fészkek vannak, ahonnan nemzetközi terrorhálózatok rajzanak ki gyilkolni, hanem horribile dictu Brüsszelben a Molenbeek. 

A magyar nem számíthat irgalomra, ezt tegnap láthattuk és a szavazás ezt megerősítette. Egy leköszönő parlament dicstelen utolsó felvonása volt ez a két nap. Ezek követelnek szolidaritást maguknak? Ezek a hazug szemétládák?

1 komment

Címkék: szégyen leszamolas szargentinalia huje muveltnyugat hazugokkeringoje

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr2214173465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása