HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

IMF tized...ötletelés.

2013.11.04. 22:17 :: FILTOL

Asszongya az IJEMEF, hogy egyszeri adót kellene kivetni a polgárok megtakarítására. Laza kis 10%-ra gondoltak ők..hogy idézem

ne csak az államok, de a polgárok maguk is járuljanak hozzá az euróövezeti adósság rendezéséhez

Libbenjünk azon túl, hogy az államok csak adóból tudnak bármit is finanszírozni, vagyis közvetve minden bevételük valamelyik polgártól, vagy épp cégétől van (kkv esetén) a multi mega gecik meg úgysem fizetnek csak szivattyúznak innen oda, fénysebességű bit áramokon keresztül. Gondolom az sem zavarja az IJEMEFFET, hogy újabb és újabb bankbotrányok rombolják az amúgy is megtépázott hitelességű intézeteket, a bűnök a szimpla kartelezéstől a LIBOR manipulálásáig szép ívben áttekinthető...a jéghegy csúcsa gondolom.

Szóval volt itt már a Ciprusi einstand, előttünk a megtakarításra kivetni szánt adó...tized, de istenbizony csak egyszer...ugye. A kurvaanyád.

Persze nyilván ez is az EU-IMF duó támagatói körét fogja erősíteni, és nyilván mi vagyunk a barbár ostoba pénzügyi analfabéták, akik ezt nem érthetik..pedig zseniális ötlet. Összeszámolhatatlan mennyiségű pénzt öntenek a bankokba a jegybankok, a központi bank. A hitelezés mégis a békapicsája alatt van, vagyis a bankok benyelik a zsét, és basznak kihelyezni. Töketlen politikusok képtelenek kimondani : a mohó kokainszipogató faszpörtgettyű bankároknak, és a függelékeikként ott fityegő tőzsdemukiknak, hogy kispofáim, elspekiztétek a betétesek lóvéját, csaltok, uzsoráztok, szopattok földrészeket, de folyamatosan a markotokat tartjátok, hogy titeket mentsenek meg. Az újabb és újabb eurómilliárdeső után ugyanott folytatják ahol abbahagyták.

Ki az aki ezt nem látja...tegye már fel a kezét.

És hogy legyek aktuális polfej is. A magyarországi balosnak csúfolt - IMF csicska - oldal folymatosan lebegtette, hogy majd Orbán elveszi a bankbetétet...a sok rokiagyú rohant a bécsi bankokba a lóvéval...és nahát, mégis Cipruson esett meg az eset. Aztán jött, hogy majd lesz vagyonadó...a mocsok fidesz bevezeti, s lám, ki tervezget megint erről? Érdekes. Már alig várom az újabb aljas hírt, hogy a diktátor mit - mikor - kitől vesz el, mert ők olyan kibaszottl jól értesültek, és amúgy is....mert megteheti. Szóval részemről lelki örömtüzeket gyújtok arra  a hírre, hogy az IMF elhúzott innen a picsába. A bankárok meg örüljenek, hogy nincsenek 5 m mély beton alá öntve, vagy a nem létező fitymájukon fellógatva a sugárutak mellé mert normális országban már mind elnyerte volna a büntetését.

 

Szólj hozzá!

Címkék: bank imf idiot diktatúra bűnügy jegybank

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr185614970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása