HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Miért is kell meggyászolni a vén pufajkást?

2013.06.22. 11:13 :: FILTOL

Na...meghalt a vén pufajkás. Na és? Kérdezhetnénk. Mint ő tette.

Utolsó éveit súlyos betegen töltötte, ha lehet hinni a híreknek demenciával. Hiába no, kiitta magát az öreg. Magánügy. Meghalt, gyászolja meg a családja, persze ember volt ő is, tudjuk meghalni szenvedés.  Csak az a kérdés miért is kell őt ilyen nagy összeborulással gyászolni? Felállnak a Parlamentben, meg az index egy napig nyomatja a hülyeséget, Orbán egyeztetget a temetésről? Te atyavilág, ne már....Saját bevallása szerint karhatalmista volt, davajgitárral noszogatott a Nyugati-téren. Hű kiszolgálója volt a kommunista hatalomnak, jó elvtárs volt ő. A nyugat szégyene, hogy sztárt csináltak belőle és azok az idióták akik elhiszik, Horn elvtárs intézte a vasfüggöny elvágását. Odaszóltak neki Moszkvából, mehet Gyula, ennyi. A "demokratikus" ellenzék már szentté avatja lassan, de minek ehhez asszisztálni? Minek eljátszani, hogy tényleg jó fej volt? Egy hazaáruló, saját vére ellen a megszállókat kiszolgáló bides kommunista volt. Ügyesnek ügyes politikus volt, de hát ez ne legyen túl nagy érdem. Mindent megtett amit a moszkvai elvtársak elvártak, szerencsésen ellavírozott, kihasználva a nyugat szégyenteljes kommunista imádatát. Szemfényvesztő módon vezetgette a gyanútlan és felkészületlen EU-s vezetőket, akik elhitték vannak reformkommunisták, persze reformnácikról '45 után szó sem lehetett (szerencsére). A kettős mérce tipikus esete volt ez is, az elvtársból lett "urak" mélyen hajlongva szolgálták a marxizmus után a "szabad piacot", egész ágazatokat játszottak át. A "művelt" nyugat pedig elfogadva az új szolgálókat, elégedetten nyomult be az országba, bőszen hirdette azt amit ő sem hitt már "a piac megoldja".

Manapság diktatúráznak mindenhol orrbaszájba, meg rezsimeznek, miközben egy ilyen karhatalmista pufajkást ünnepelnek. Ja, hogy a sors érthetetlen kegyelméből miniszterelnök lehetett? Na az a XX. század egyik utolsó nagy tréfája volt, amin már nem tudtam nevetni.

Vicckategória.

3 komment

Címkék: politika vicc hülye szégyen diktatúra komcsi ezmirejó?

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr705373263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.06.26. 16:33:16

szégyen hogy annyira nem adnak magukra a komcsik, hogy orbán, aki elvileg jobboldali, még fényezi is hornt.

látjátok feleim szümtükkel 2013.08.21. 13:33:39

"A "művelt" nyugat pedig elfogadva az új szolgálókat, elégedetten nyomult be az országba, bőszen hirdette azt amit ő sem hitt már "a piac megoldja"."

Ebből a mondatból okszerűen követketik, hogy ha a piac megoldjában már nem hiszünk, akkor az jön, hogy az állam majd megoldja? Cuculizmus II?

Nenemá!
süti beállítások módosítása