HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Odakozma...

2013.04.26. 21:48 :: FILTOL

Nincs jó hetük a bűnözőknek és a velük koketálóknak. Először kikerül a nyilvánosság elé, hogy Laborc és Portik hogyan cseverészik kedélyesen. Majd a WikiLeaks-en megjelenik, egy komoly elemző cég levelezéséből kikerült gyöngyszem, miszerint izraeli katonál csépelhették a népet 2006-ban (ez az info gyakorlatilag 2006ban az események után azonnal megjelent a hazai radikáljobb véleményeiben). Mindez semmi, ahhoz képest, hgy elemzőink arról csacsognak, hogy a volt miniszterelnök tevékenyen részt vett egy szíriai likvidálásában, hogy a Kulcsár ügyet eltussolják, segített az izraeli titkosszolgálat is.

Kissé aggasztó dolgok ezek, de meglepőnek nem nevezném. A Heti Válasz már pedzegette Portik kapcsolatait, mindenki tudja titkosmókus szálak voltak az Energolban is, szoci politikusok is ültek a cégben. A Céghírekből 20 éve lekérdezhető tényekről beszélünk.

Nagyon komoly vádak ezek, és Gyurcsány flegma viccelődései, Laborc mellébeszélése, Szilvássy nyökögése és vádaskodása csak a szokásos módon erősíti a gyanút. Ez mind igaz lehetett. Ha Fletó, Bajnai, Kóka ésatöbbi megjelent valahol, vagy ezek a körök felbukkantak, milliárdos károk érték az államot. Semmitől nem riadtak vissza soha. Fletó mindig azzal védekezett (most is) ő nem tudott az ügyekől. Ez a legszánalmasabb, ha egy vezető tudja, az baj, ha nem tudja....akkor megint bajban van, mert hogyan választ újra és újra olyan beosztottakat (a miniszterek is a beosztottjai voltak ám) akik lopnak-maffiával tervezgetnek a főnök háta mögött?

Ja persze azért ismét sokatmondó az index blogketrece, a címek. Semmi de semmi az ügyekkel kapcsolatban. 

Botrányos.

1 komment

Címkék: politika rendőr hazug bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr95246789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Kebab 2013.04.28. 18:17:28

Botrányosnak botrányos, csak éppen cseppet sem meglepő.
süti beállítások módosítása