HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Kölcsön kenyér visszajár...

2013.03.24. 20:43 :: FILTOL

Mindenki bűnös, aki hitelt vesz fel, vagy kölcsönből él, ha nem főbűnös.

Hogy miért?
Elmondom.
A kialakult helyzetért elsősorban azok felelnek, akik bármikor, bármire kölcsönt, hitelt vesznek, vettek fel. Ha valakinek van pénze valamire, akkor vegye meg, (gyűjtögess fiókban!) de nem kell bankhitelt felvenni, mert a bankok (az összes!) a hitelfelvételnél HAMIS, nem létező, fedezet nélküli pénzt állítanak elő EGYETLEN számítógépes kattintással, amit kiutalnak neked, nem létező virtuális pénz formájában, egy IGÉRVÉNY-en, (illetve régebben utónyomtatott papírpénz formájában;) és ezt kell neked visszautalni, visszafizetni, valós munkát és produktumot maga mögött tudó pénz formájában, tehát hamis pénzt veszel fel amit igazival fizetsz ki. 
Ráadásul, a hitelkérelem mögött álló fedezet ugyancsak valódi, például az IGAZI házad, stb. 
És ugye még kamatot is fizetsz, igazi, megdolgozott pénzben.
Ez így megy vagy 200 éve, és ez eredményezte azt, hogy mára a világban 95 (kilencvenöt!) %-ban hamis, virtuális pénzek forognak, és az így kialakult, és állandóan (törvényszerűen fokozódó) inflációt és gazdasági válságot (a bankvilággal kollaboráló, annak stómankodó, az ő általuk engedélyezett és legitimizált) kormányok bankokkal való összefonódásban, újabb virtuálisan, fedezet nélkül kinyomtatott bankókkal nyomják el. 
Nyilvánvalóan látható, hogy a pénz legnagyobb része a bankoknál van, és a hatalom is, melyekkel kormányokat vezérelnek, és tartanak hatalomban, országokat buktatnak meg ha akarnak, Japántól Amerikáig, tehát kijelenthető, hogy konkrét, valóságos, és tényleges világhatalomban vannak, a szó legmateriálisabb és leghétköznapibb értelmében.
Ám ez az egész nem lenne, ha nem "kényszerítenéd" őket arra, hogy virtuális pénzt nyomtassanak, csak mert neked hitel kell, plazmatévére.
És te hallgatsz, (kussolás) reménykedve, hogy amíg élsz, ez a lufi nem pukkad ki, de igazából nem gondolkodsz el, hogy Te is részese vagy ennek, izomból, s már kacsintgatsz a tükörreflexes gépre a Media Marktban, mert az lesz a következő, amit hitelre fogsz venni, már tudod.
(129 ezer helyett 200 ezer, de szerintem itt nagyon szerény voltam)
Egyetlen szerencse, hogy a hétköznapi (paréj) bankokat uraló nagy bankházak, és az azt birtokló kb egy tucatnyi világbank, és azok tulajdonosai, a nagy családok, (Rócsild, Roki, Warburg, stb) szintén rendelkeznek családdal és utódokkal, és nem egy Mad Max világban akarnak élni, az országok bankok iránti esetleges engedetlenségei miatt (is) kirobbanó polgár,- világ és atomháborúk 100 méter mély óvóhelyeiben, s mert az ő kislánya is akar McDonaldsot enni az osztálytársaival (hogy állna meg benne) (nem), meg akarják őrizni VISZONYLAGOS fizetőképességét az országoknak (aranytojást tojó tyúk napi szintű etetése) (ez természetesen nem kölcsön-visszafizetés, uis az lehetetlen, maradjunk csak a kamatok fizetésénél ugye; a kölcsönt azért adják hogy élve maradj, de jutalmuk a folyamatos kamatos kamatok fizetése) tehát nem konkrét terv a világ hazakúrása, de terv a komplett kamatrabszolgaságban tartás, a kormányoktól kedve, a te zsebedig és tükörreflexes gépedig, plazmatévédig.
Leszámítva a profi célokat szolgáló, prémium kategóriás eszközöket, minden tárgy és készülék (kocsi, PC, vibrátor és esernyő) betervezett, kalkulált és tervezett elavulással rendelkezik, tehát a garancia lejárta után egy héttel megreped, lereped, kireped vagy átszakad, leég, kipukkad, megmegy és elszáll;) (némely INDUSZTRIÁLIS BANKELLENSÉGEK persze ilyenkor még meg tudják javítani, egyszer kétszer, na ez egy fél év haladék;) de utána mindenki menthetetlenül kihajítja a szemétdombra, és persze ilyenkor jönnek a szelektív hulladékgyűjtéssel, ez kb olyan, mint sertésnek rózsacsokrot venni, csak mert annyira édesen röfög; tehát gyakorlatilag szart sem ér,) szóval dobod ki, és veszed a következőt, ahogy lejárt a részletfizetésed, vagy még előbb (ez a bespirálozás a nagy szarba).

Te vagy a hibás, hogy : gagyit veszel, hitelre veszel, nem értesz a javításához, és ráadásul kis melled van:))

Egyébként a bankok, a bankszámlával EGYÁLTALÁN, soha nem rendelkező sutyerákokat is ugyanúgy adóztatják, a szisztem rá is hat, csak legfeljebb nem kerül az utcára, max éhen hal, na puff neki.
Mindenki főbűnös, aki hitelre vásárol, vagy kölcsönt vesz fel, de még az is, aki bankban tárolja a pénzét; elviselve olyan elképesztő és egetverő orcátlanságokat, mint pld a számlavezetési díj, stb.

Ha ezeket kimondod, fasiszta vagy, soviniszta, irredenta, ország, gazdaság, és világpusztító tekintélygyilkos, aki a világ és a nép valamint a bankok ellensége, különben is biztosan pipákol, rejszol és buzi, és még nem említettük meg, hogy képes törött walkman-dobozt megjavítani, nos pedig az van, hogy a bankok jogosultak csakis UZSORAKAMATOT szedni, igazi pénzben, s ha nem fizeted, igazi utcára, vagy igazi börtönbe kerülsz, pedig ők állítanak elő csakis hamis pénzt a világban, te csak segíted őket, azzal, hogy el is fogadod.
Mert mi a bankrablás, a bankalapításhoz képest, Bertold Brecht után szabadon.
(Még szabadon:))))
 
(Kölcsönposzt)

Szólj hozzá!

Címkék: vicc hülye bank hazug idiot diktatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr375166331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása