HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Drága vadász barátaim....

2013.03.07. 22:05 :: FILTOL

Megértve az ősi ölési ösztönt, és a fallikus lábközötti problémák lőfegyverrel, illetve hatalmas terepjárókkal való kompenzálását. Egyetértve azzal, hogy a vadhús finom. Csatlakozva ahhoz az elképzeléshez, hogy a természetvédelem és erdőgazdálkodás és vadgazdálkodás nem feltétlenül ellenségek. Viszont fenntartva azt a jogot, hogy a hülyeségre kinyújtott mutatóujjal rámutassak.

Elolvastam ezt a cikket.

A Pilisi Parkerdő Zrt. fővadásza beavat minket abba a közismert ténybe, hogy a vaddisznók sok kárt tesznek. Javaslata a gond megoldására természetesen törvénymódosítás - naná, minimum. Belterületen is puskáznának...

Namármost, a kedves fővadász egyetlen egy aprócska tényről feledkezik meg - nyilván tudatosan. Ez pedig az, hogy ők az okai a vadlétszám elképesztő méretének, orrba szájba szórónak, télen-nyáron etetik a vadat, a szaporulattal semmit nem tudnak mit kezdeni. Ők azok akik felelnek a természetvédelmi és vadkárét, de soha soha egyszer nem jutott eszükbe, hogy ne etessenek.

Kedves Fővadász úr, nem szeretném ha ti belterületen puskáznátok, ellenben az általatok okozott helyzet megoldásáért nektek kell felelni. Ideje kicsit tájékozódni a módszerekről, és eszközökről, de a vaddisznó túlszaporulatot lövéssel nem fogjátok megoldani, képtelenség, mikor 10-12 malaca születik egy kocának évente. Ugye fel sem merül, hogy netán be lehet fgni a malacot...? Ja, nem, lűni kell.

Megértem, hogy a fizetővendégnek kell a vad, de ha az agyatokban nem lesz változás, hiába bármilyen jogszabály, nem lesz eredmény. max egy kiadós sertéspestis, akkor meg majd futtok rinyálva az államhoz, hogy a "kárt" kompenzálja.

1 komment

Címkék: vicc vadászat idiot

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr475122199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2014.04.25. 09:17:51

A szóvívő nem egyenlő fővadásszal.

Sőt.

Ő minden ágazatért és az egész gazdasági társaságért nyilatkozik.

Persze, ha többet kérdeztek volna és nem csak a kivágott egy-két félmondatát idéznék, árnyaltabb lenne a kép.

A lényegi részeket már többször kifejtettem a noemisszo.blog.hu-n, nem ismétlem önmagam.
süti beállítások módosítása