HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz.

2013.03.02. 22:34 :: FILTOL

Megint kitiltottak innen Vincenték.

Hogy mit is írtam?

"Ez megint a libsi okoskodás, Ferenc testvér/Bajnai és Simor az államcsődig szakértősködték el az országot, itt meg lapátolják az észt."

Szóval megszületett ismét a kétszáztizenhuszadik Matolcsyt és Orbánt ekéző cikk, ami persze címlap poszt rögvest. Amnézia, nagyképűség és elfogult ostobaság. Orbán jót húzott pedig, megszabadult Matolcsytól, helyzetbe hozta Vargát, betette az emberét a Jegybankba, és röhög az egészen. Ilyen egyszerű a politika, a forint nem omlott össze, sőt - gondolom - Varga hírére erősödött is. Köhög még valamit a bolha, acsarkodik a blogger-krém, oszt jónapot. De emlékeztetném a nagyérdeműt erre:

„Próbáljuk meg beleképzelni magunkat abba a helyzetbe, ami akkor, 2008-2009-ben volt. A költségvetésben csak két hétre elég pénz volt, a forint és az OTP zuhant, az állampapírok az egekbe mentek...." Simor

Mintha a most távozót nem a politika választotta volna ki?! A cikkíró Halpern Lászlót emlegeti, aki az  Első Privatizációs Prog­ram felkért szak­­értője volt...meg Koren Miklóst, aki a Harvardon végzett (gratulálok - gondolom mellényzsebből fizette a 14 milliós tandíjat) de most itt nekünk a diplomás adót tolja, mint ötletet.

Danke jú.

Ha lenne egy kis esze bárkinek, megkérdezné...vajon Matolcsy is fel fogja venni a kétmillás fizetést?

Szólj hozzá!

Címkék: hazug simor jegybank offshore

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr55113846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása