HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Totál K.O.

2014.04.07. 00:23 :: FILTOL

Nos kedveseim, a választók lemostak titeket a francba...és ez nem tévedés volt Feri...

Kiváncsian várom a jövőben megjelenő cuclib matekot, előre látom lelki szemeimmel a sorokat...kevesebben szavaztak rájuk mint...és különben is ezekkel a szavazókkal nem lehet mit kezdeni, menthetetlenek, ha összeadjuk akik nem szavaztak akkor...

Döbbenten nézem Fletót, aki a választás éjjelén már kiáll, és "nem legitimnek" nevezi a nyertest, kijelenti, mindent meg fog tenni, hogy megbukjanak...ő folytatja. Tudjuk Feri tudjuk, rád lehet számítani, te nem fogod abbahagyni azt ami a léted. Intrika, kamarillapolitika, borgai sötétség és gonoszság, maffia tempó, a gyűlölet napszámosa vagy, tudjuk Feri. Hajrá, csak így tovább, fel 2018-ra, ugyanazokkal a bukott arcokkal, elhasználódott fejekkel. Hajrá Feri.

Gordonnak üzenném, lehet, hogy ő azt hiszi itt nincs ma szabadság, de nekünk ez maga a szabadság eszenciája, amikor másodszor küldhetjük el őket a picsába. Kivártuk 2002-től is a sort és X-eltünk, és 2010-től is kivártuk újra a 4 évet. Végighallgattuk, végigolvastuk a fenhéjázó elitista megvető szövegeket a fideszről, a fidesz szavazókról. Voltunk mint magyarok genetikailag alattvalók, mucsai parasztok, birkák és haszonleső senkik, voltunk orbán szarcsimbókjai (itt a blog.hu acsarkodó kommentelői között). Olvastuk döbbenten szintén itt a blog.hu kommentjei között, hogy lámpavas, meg leszámolás, fegyveres felkelés kéne, jöjjön már a népharag ami elmossa a fidesz szennyét....és persze vele hozza fehér lovon a bukott baloldal naftalinszagú embereit. Aztán igazi demokrata módjára ismét jeleztük-, jelezték a magyar szavazók mit akarnak. Titeket Gordi, nem. Csúfosan megbuktatok. Kár volt elhinni a balos véleményvezéreknek, újságírókak és "gondolkodóknak", hogy te esélyt jelentesz a fidesz ellen.

Legvégül Ateszka, hát ez egy bődületes leégés volt. Taktikai hibák egymás után. 2010 után is a jobbos szavazók mondták, összeáll ami összetartozik, s lőn. Bevetted Fletót a buliba, ha ez önként volt, megérdemled, ha félelemből (mert vastag dosszié lapul rólatok a szekrényében) akkor ne csodálkozz. Fel fog zabálni titeket, kikészít, leszalámiz, elszívja az erőd...ahogy eddig is megtette. komolyan gondoltad, hogy leáll? Ennyire nem ismered a személyiségtipusokat?

 

Köszönjük szépen a szereplést, és azt is, pőrén megmutattátok ma este, kik is vagytok valójában.

2 komment

Címkék: mszp szégyen

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr965855802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerolsteiner 2018.05.13. 07:01:20

Kiváló. Tényleg ma is aktuális.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.05.18. 11:27:51

@Gerolsteiner: köszönöm.
mennyire tehetségtelenek ez a poszt mutatja igazán...
süti beállítások módosítása