HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Semjén takarodj...

2012.12.08. 10:22 :: FILTOL

Semjén plagizált. Tegye a szívére a kezét bárki, és mondja azt..."nem hiszem el", vagy ártatlan képpel.."biztos nem igaz". A miniszterelnök helyettes az egyik legkártékonyabb figura a közéletben, méltó versenyben áll Gyurcsánnyal, Bajnaival, illetve az összes zsidózó provokátorral, pedig igen erős ez a mezőny. Tevékenységei, a vadászok érdekképviselete (pl. védett fajok vadászhatósága) - úgy hogy mindenki tudja kikhez jár ingyen vadászni - a keresztény miazma, és szirup..hányingert keltő. Semjén maga a kereszténydemokrácia Geréb Ágnese, önmaga a legalapvetőbb akadálya annak, hogy a normális vita kialakulhasson a témáról. Egy karikatúra, akit Orbán egy ilyen kamucímmel megbíz, majd elereszti.

Kíváncsian várom a végkifejletet, iszom egyet ha ez a mocsok Semjén elhúz a közéletből...és megfordul a fejemben néha, hogy Viktor maga vadássza a miniszterelnöki fővadászt.

Szólj hozzá!

Címkék: politika vicc vadászat idiot

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr474954038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása