HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Egy hazug köztársaság hazug elnöke.

2012.03.30. 07:34 :: FILTOL

Haragszom.

Mérhetetlenül haragszom, nem mintha ez számítana persze. Istentelenül nevetséges ez az egész S. Pál ügy. Nem doktor ő, se kicsi se nagy, csak S. Pál. Az ő attitűdjében összegeződik minden amit megvetek. A kezdetektől gyanakodva nézegettem a pasast. Olimpiai bajnok...fujj, hogy mit sztárolnak ezen a népek? Hiperegó élsportoló, a kádárkorszak gyomrából idebüfögve nekünk, kicsit kolbász szagú, kicsit kevert ízű, de bajnok ő. Rettenetesen undorítónak tartom az élsportot, úgy ahogy van. LE-GYŐZ-NI, letaposni, leverni stb. Hiába aggatják a sport mellé, hogy fair, meg mindenféle hamis mítoszt kerekítenek köré. Versengés, győzelem, öntömjén, egótripp, mert vajon mit érez egy ilyen fasz amikor áll a dobogó tetején, nyilván azt, hogy "szopjatok le köcsögök, mindegyiknél jobb vagyok, mehettek a picsába", ja...és MEGÉRDEMLEM. Az élsport egy baromság.

"Volt ő már minden, csak akasztott ember nem." Mondaná drága megboldogult nagyanyám. Államtitkár, hoteligazgató - vagy helyettes egyhülyeség - a nyolcvanas években...Kurvára gyanús. Mi tudjuk akik akkor éltünk, mit jelent ez, akár besúgó is lehetett, a szolgálatok biztos ki-be jártak ezekre a helyekre. Nyilván PONT ő nem foglalkozott velük. Aha. Aztán lett ő politikus, meg nagykövet, meg brükkeli képviselő, meg főpolgármester-jelölt, meg a elnöke kishazánknak. Ilyen ország, ilyen elnököt érdemel. Ez van. Nézzen mindenki mélyen a tükörbe, és merengjen el. Mert mindenki hazug, mindenki csalt már vizsgán, mindenki puskázott már és koppintott, mind egytől egyig ilyenek vagyunk. Max. lehet vagy 5% aki soha, de kétlem. Ki kicsiben, ki nagyban csinált már ilyet, belesimulva egy álértelmiségi szférába, ki ki hol építgeti a kis nyomorult karrierjét, és lapul, vagy épp teliszájjal követeli hogy S. Pál távozzon.

Távozzon. Persze. Csak a tanulság mi lesz most? Előveszik majd a Moszkvában végzett főfaszok doktoriját is? Pártegyetmi diplomákat is megkapargatják? Ugye nem? Hát ennyi marad nekünk. Egy ocsmány rendszer ocsmány maradéka, egy ocsmány köztársaság ocsmány elnöke. Itt nem lehet dolgozni, nem lehet alkotni, mert a gyanú újra és újra beleng mindent. Mindenkiről ki lehet kotorni valami szart, minden döntésnél azon agyalog az ember, hopp...nem baszom el? Mikor állítanak a falhoz a szocik, fideszék, a jobbik, a kurucinfó, vagy épp a NAV, vagy kitudja kimindenki készül leszámolni az emberrel? Rossz látni a megelégül bolsik, liberók pofáját, és fáj hogy én pl. tudtam, hogy S. Pál kibaszott gázgéza, és kapálni sem küldeném el, nemhogy.....De ettől nem lesz jobb senkinek.

Persze a harag beszél belőlem, és a fájdalom, hogy hová süllyed hazám, hogy milyen hangulat és micsoda negatív érzelmek uralnak mindent. 

1 komment

Címkék: politika hülye hazug

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr554349419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trolololol · http://basszas.blog.hu/ 2012.06.10. 08:24:25

jó blog lenne, csak ritkán frissül :)
süti beállítások módosítása