HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Majd a TASZ eldönti ki a nemzet tagja....

2013.05.09. 23:16 :: FILTOL

Megtört a jég, végre valahára elítéltek cigányokat (is), mert rasszista okkal megtámadtak, fenyegettek embereket. A képlet egyszerű, a Gárdisták a közbiztonság miatt verték a tamtamot, a cigányok meg majdnem őket verték. Volt nagy rendőrségi hóbevevanc, mindez ismert. Nem is ragoznám. A romák támadtak, meg óbégattak - szidták...na nem a gárdistákat, hanem a magyarokat. Jött egy tökös bíró és odabaszott nekik. Ennyi, kóla popkorn, mindkét csapat hüje. 

De fokozzuk a fokozhatatlant a TASZ az év hüjéje kiugrig a bokorból és persze rögtön a cigányok javát akarja (valójában a rasszistáknak ad tápot). "A gyűlölet-bűncselekmények, vagyis az előítélet által motivált bűncselekmények szigorúbb büntetését a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok védelme indokolja." mondják, vagyis azt állítják, hogy csak a hátrányos helyzetűt kell megvédeni a rasszizmustól, mintha nem lenne a magyarok ellen gyűlölet?!

"...Az elkövetők cselekményének indítéka nyilvánvalóan nem előítélet, hanem a rasszistáktól való félelem és azok elűzésének szándéka volt," Ilyen érvekkel kedves TASZ nem azonosul a társadalom. Csoportosan VALÓBAN megtámadni bárkit, nem egyenlő a félelemmel. Folyamatosan ezt nyomja a média, illetve a kiokosított elkövetői kör, hogy ők félnek. Valójában a magyarok (öregek, gyerekek stb.) élnek megfélemlítve az egyes agresszív bűnöző életmódot élő roma csoportoktól, és azok iskolában tomboló csimotáitól. 

Az igazi gyöngyszem viszont ez. "A gárdisták csoportja, vagyis szélsőséges, cigányellenes személyek csoportja pedig nem azonosítható a magyar nemzet tagjaival, még akkor sem, ha az elkövetők a “magyar” jelzőt – mint a “gárdista” megjelölés szinonimáját - használták is a cselekmény elkövetése során."

Majd a TASZ-os fiúk eldöntik kik a magyar nemzet tagjai? Valóban eddig süllyedtek a jogvédőink? Azért ez durva...!!!

Szólj hozzá!

Címkék: erőszak cigány idiot bűnügy TASZ

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr355292175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása