HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Nyakó a tahó.

2009.07.29. 13:14 :: FILTOL

Nyakó István nagyon termékeny lett. Mindig az nyáridőben  az, amikor a szabadságolás miatt álhírekkel és munícióval kell ellátni a baráti sajtótermékeket.

Nyökögős sajtótájékoztatón adta hírül, hogy az ellenzék dicső vezére éppen hol múlatja az időt.

Legutóbb pedig ezeket a gyöngyszemeket tolta át száján:

Az MSZP szerint a Fidesz azzal, hogy a kormányt, az MSZP-t és a bűnüldöző szerveket vádolja politikai terrorizmus előkészítésével, nem mond mást, mint hogy akik terrorizmussal gyanúsítva börtönben ülnek, ártatlanok.

"Nem gondoljuk azt, hogy nyugat-európai elvbarátaik sokáig megtűrnek maguk között egy terroristákat támogató pártot". Ki kell ábrándítanunk Nyakó Tahó urat, amíg a bíróság nem ítélte el őket, bizony addig ártatlannak minősülnek. A gyanúsítás csak az ötvenes években volt elegendő arra, hogy az embereket már elítélve is lássuk magunk előtt. Persze megérthető Nyakó és a pártjának lányos zavara, hiszen fergeteges sebességgel bukott le a miniszterük a nagyívűre tervezett bejelentésével, mint azt mindanyian tudjuk már. Mindenesetre ha már a nyugati elvbarátoknál tartunk, majd ha Nyakó, pártja és a nyugati elvbarátai undorral fordulnak el Fico-tól, majd lesz alapja az ilyen szövegeknek.

Tahókám..a logikai képességeid eddig is ismertek voltak, nyilván a megmondóember szerepe ezzel jár, hogy ilyen ordas baromságokkal kell telebüfizni az étert, csak javasolnám hogy legalább napi egy ilyennel elégedj meg, ne halmozd, ne ismételd.

5 komment

Címkék: politika mszp idiot bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr781275502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mackó 100 2009.07.30. 09:11:23

Na megjöttem.
"Nyakó a tahó" akár verscím is lehetne. Találó.

Naftalij Frenkel 2009.07.30. 09:48:35

Nyakó eftás jó eftás. Ő a Párt láncos ebe.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2009.07.30. 09:48:55

@mackó 100: Üdv...Nyakó nagyon komoly pacek...
azt tudtad, hogy a feleségével minden napra elszámoltak egy pesti utat külön kocsival meg vissza?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2009.07.30. 15:27:16

Nyakó István és felesége, Nagy Nóra a 2002-2006-os parlamenti ciklusban 36 milliós költségtérítést kapott - írja a Magyar Hírlap. A szocialista képviselő-házaspár ezzel abszolút rekorder.


Nyakó István, az MSZP jelenlegi szóvivője a 2002-2006-os parlamenti ciklusban 4 millió 323 ezer forint szállásdíjtérítést és 13 millió 835 ezer forint utazásiköltség-térítést, azaz összesen 18 millió 158 ezer forintot vett fel. A képviselői költségtérítésre vonatkozó szabályok szerint az összeggel nem kellett elszámolnia, azaz például számlákkal ellentételeznie.

Nyakó korábban adóellenőrként dolgozott. A hivatalosan miskolci lakos MSZP-s képviselő 2002-ben az országos listáról került be a parlamentbe, így helyi képviseleti tevékenységet ritkán kellett ellátnia. A képviselői alapdíján és a két bizottsági tagság után járó díjazásán felül felvett pénzből a Magyar Hírlap kalkulációja szerint évente 164 ezer 876 kilométert utazott.


forrás: index
süti beállítások módosítása