HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Megalázás, kiéheztetés.

2020.10.01. 11:34 :: FILTOL

polit.jpg

Lassan 2 éve nem írtam semmit ide, most tekintgetem a legutolsó bejegyzésem , a Sargentini jelentés elfogadásakor született. Ott kissé indulatosan kifejtettem, hogy a művelt nyugat mit tett Magyarország és a Világ ellen az utóbbi pár száz évben.

Tegnap közzétette az EU Polit Bűró - oh régi daliás idők, amikor mindenki figyelmesen hallgatta, olvasta a Központi Pártbizottság által kiadott életviteli tanácsokat és napi fatvákat - a jogállamiságról szóló 2020as első jelentését (pdf!). Soros zsebpiszkából élő, jó fizetéseket felvevő, milliárdokat meghaladó támogatásokat élvező emberek/szervezetek gyalázkodnak, sajtóhírekre hivatkoznak (nem tényekre, hírekre), jelennek meg forrásként a jelentésben. Ténynek adnak elő vélekedéseket és ferdítéseket. Szemrebbenés nélkül. A  444. alaposan kiveszi a részét a jelentés magyarázatokkal való feltöltésén. Már a megjelenés előtt részletes cikket közöltek "Jogállam-e még Magyarország?" címmel, a Helsinkifigyelo aloldalon. Olyan szuperfüggetlen szerző szupertollából, mint Miklósi Gábor exindex mára szentté vált tehene. Aki szépen csokorba szedte a soros katona, (új)magyarul civil sirámokat. A lényeg, pl. az igazságszolgáltatásról szóló részben, hogy a Fidesz túl régen van hatalmon. Ennyi a konklúzió, túl régen él jogszabályokban rögzített kinevezési jogkörökkel amiből az következik, hogy (szerintük) kormányhű emberekkel töltik fel a bíróságokat, ügyészségeket. Annyira fideszes a bíróság, hogy majdnem minden napra jut egy-kettő olyan bírói ítélet ami konzervativ, vagy jobboldali körökben teljes felháborodást kelt. Halkan kérdezném, a Horn kormány ideje alatt vagy 2002-2010 között hány bírót nevezett ki a Fidesz? És az előtte eltelt 40 évben? Segítek, egyet sem. Kit vont be akkor a hatalom, hogy eldöntse helyette, ki lesz a szegedi birómaffia új belépő személye? Olcsó poén, de muszály elsütni, legközelebb teccenek választást nyerni és megkapjátok majd a jogot a bírói delegálásra. 

Vera Jourová asszony a minap kijelentette, hogy a magyarok - többsége - 'nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak.' Ennyi, ilyen egyszerű. Nem tudnak véleményt alkotni önnálóan, majd adunk nekik véleményt. Ismerős hangok? Ti rebellis magyarok, ti nem tudjátok mi jó nektek, de majd mi beleverjük abba konok fejetekbe az új szelek dalait. 500 éve hallgatjuk ezt. Minden időben jön egy mindent jobbantudó, aki jellemzően nem magyar, és megmondja nekünk hogyan is kell azt érteni amit egy kollégája mondott. Így lesz az öszödi beszédből igazságbeszéd, és a magyarok genetikai tulajdonságairól értekező mocskos náci, "értelmiségi". Eleinte a Habsburg birodalmi Kamarillából jöttek ezek (a csehek dicstelen tetteit a monarciában a magyarok elnyomásában való igazi csinyovnyik szerepüket most hagyjuk is) a megmondók. Aztán a német birodalomból, aztán a harmadik birodalomból, majd a moszkvai elvtársak, akik aztán moszkvai elvtársként távoztak, de Világbankos és tőkés elvtársként tértek vissza, majd jöttek az IMF megmondók, akik később az un. civileknek adták a kilincset, miután kitessékelték őket az országból. Jöttek hosszú sorokban a Fortunátus Imrék, akiket a nemzet befogadott, de elárulták azt. Megmondják nekünk azt a véleményt amit követnünk kellene, sőt kell. Bizottságok, feltáró vizsgálatok, jól értesített jelentéstevők. Mindig az aktuális szellemi divatnak és bank érdekeknek megfelelő ideológiai mázban. Mára már máz sincs. A globalizmus ami lassan 600 éve falja fel a bolygót már nem lacafacázik.

"Ki kell éheztetni pénzügyileg az olyan tagállamokat mint Lengyelország és Magyarország"

Mondta az Európai Parlament (EP) egyik alelnöke Katarina Barley (egy német ) szerdán a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádiónak. Ízlelgessük. Persze arról nem beszél a szocialista elvtársnő, hogy ha egy országot pénzügyileg "kiéheztetünk", akkor a benne élő emberek is éhezni fognak. Ez nem számít, vagy éppen ez a cél, megtörni a nemzetek akaratát, ha kell éhezzenek. Hitler mosolyog egyet bajsza alatt a kondérban ülve, és visszaemlékszik milyen jó volt éheztetni anno, Sztalingrádnál vagy Warsóban a gettónál. Imádnivaló, de tényleg, ahogy egy német fenyegetőzik. Csillagom, kétszer égettétek fel európát, ugyanilyen kibaszott magabiztosan ugattatok akkor is. Nyílt pénzügyi zsarolásba megy át a PolitBűró alalnöke. Ez már az új európa? Kérdezem.

Visszhangzik az aula az "ájrópai értekek" óbégatásától. Jó lenne egyszer tényleg tisztázni, mik azok az értékek valójában? Mihez is kéne felzárkózni? Globalizáció, gyarmatosítás, kontinensek kifosztása, ehhez vallási háttér biztosítása és pénzügyi leigázása mindenkinek, kamat és adósságrabszolgaság, és globalizmus? Érdekes módon minden időben azt hallottuk az aktuális megmondótól, hogy most ezt megcsináljuk és majd jobb lesz. Jön az idő ahol végre létrejön az egyenlőség, igazság a szabadság, és a megszabadulás. Mit kaptunk valójában? Egy túlnépesedett bolygót, ökológiai katasztrófát, világjárványt, háborúkat, bank és kereskedelmi vállalatok glabális uralmát. Nem jött össze sajnos még, de dolgozunk rajta, vágják a pofánkba. Érdekes, hogy csak egyre szarabb a bolygó helyzete, de a Polit Bűrónak a legfontosabb dolga éppen egy tizmilliós nemzet leckéztetése. Mindeközben a techcégek személyes adatainkkal házalnak és algoritmusokkal befolyásolják gyermekeink tudatát. Aki ellenáll, letiltják, törlik, vagy finoman tekernek egyet az algortimuson, és már nem lesz a posztod a barataid falán. Ilyen egyszerű. Megszűnsz létezni, mert nem látszol, egyén, cég vagy éppen kormány egyre megy. Eltüntetik. Véleményedet factchekkerek ellenőrzik és kiegészítik. Persze az eu-s intézményeket uraló libernyák erők dorombolva dörgölőznek ezekhez, összefognak, hogy a virtuális térből kitöröljék a máshogy gondolkozók lábnyomát is.

Trianon 100.

Szimbolikus az, hogy mindez a trianoni nemzetgyilkossági kisérlet századik évfordulóján történik. Ugyanazok, ugyanúgy próbálnak meg elbánni Magyarországgal. Lejáratás, rágalomhadjárat, sajtó letámadás, ideológiai befolyásolás, jognak hazudott koncepciós eljárások, országkifosztás, pénzügyi káosz teremtése, idegen érdekek szolgálatában álló politikai erők már a parlamentben is. Régen Bécsből hazaszédült kommunisták és Károlyik, Kun Bélák, ma Kanadából idedobott Berg Dánielek. Ugyanaz történik, ugyanúgy és ugyanazok gerjesztik. A cél, hogy ez a rebellis nép ne mutasson példát más nemzeteknek abban, hogy lehet máshogy élni. Minden forradalmunkat ezért verték le elképesztő erővel, mert mindig olyan ügyek mellett áltunk ki amit más népek is követhettek volna, és ez megengedhetetlen. Ideje lenne ráébredni, a Wilsoni elvek mindenkinek jártak, csak a magyarnak nem. Önrendelkezés mindenkinek jár, kivéve ha magyar. Jogszolgáltatás, szerződések biztonsága mindenkinek jár, feltéve ha nem magyar. Lojális érzekenyített bíróság lesz mindenkinek, ha nem magyar. Nemzetközi bíróság előtt mindenki nyerhet, a magyar ellen. Vizsgálatok és eljárások lehetnek traszparensek, kivéve ha magyart vizsgálnak.

Mindeközben Cudenhove-Kalergi Európa-díjjal tüntetik ki Klaus Johannis román államfőt, mert "támogatja az európai értékeket", halkan felsír a sarokban az örömtől a Momentum, akik egy olyan pártcsaládban forrnak össze az EU parlamentben, ahol Dacian Cioloș is jelen van, aki fiatalkorában a fasiszta, magyarellenes Vatra Românească szervezetben tevékenykedett. Mi ez ha nem nyílt provokáció? Mi ez ha nem a magyar nemzet megalázása, újból és újból. Igazi jó indogermán, szláv stílus, nem elég megbüntetni (ok nélkül persze) valakit, meg is kell alázni, főleg ha magyar.

 kép: Nyírő A. könyve

 

Utóirat csak úgy: V. Habsburg Károly, amikor ráébredt, hogy az "indiákon" leigázott népek nem fognak rabszolgaként a cukorültetvényeken és a bányákban dolgozni, inkább meghalnak,  írásos megállapodást kötött Holland bank és kereskedőházakkal. A megállapodás azt tartalmazta, hogy a kiirtott indiánok helyére dolgos feketéket szállítmányozzanak neki át az Óceánon némi jutalékért és gyarmatosítási lehetőségért, bánya és kereskedelmi monopóliumokért. Természetesen a készpénzt, aranyat sem utasítják vissza ezek a szorgalmas bankházak és kereskedőházak. Minden ismert, minden tudott, rég közzé tett történelmi adat. Ennek fényében vizsgáljuk  meg azt a tényt, hogy 2020-ban több mint 4 millió forint jutott, amivel a Holland Nagykövetség megfinanszírozta a Helsinki Magyarország ellen Strasbourgban folytatott stratégiai pereskedését, melynek a vége egy, a migránsokra nézve kedvező emberi jogi bírósági döntés lett. A másik pedig az a szintén a hollandoktól érkező 1,3 millió forint, amit a “magyarországi muszlimok jogtudatosítására” fordítottak. 

 

 

2 komment

Címkék: politika fidesz háború 2020 hazugokkeringoje libernyákok jogallamisag eubizottság

A művelt nyugat...és az Ő szolidaritása.

2018.09.12. 15:52 :: FILTOL

Elfogadták a Sargentini-jelentést. Meglepetés nem történt. Mindenki hozta azt amire számítani lehetett. A miniszterelnök kifejezetetten visszafogottan szólalt fel és nyilatkozott a kaffogó protkójú leköszönésben lévő parlamenterek és sajtó előtt. Udvariassága nyilván azt szolgálta, hogy a visegrádi négyeket ne sértse meg. Mindenestre az biztos,  hogy a beszédében jogosan hánytorgatott fel történelmi eseményeket. Kár, hogy még mindig 1000 évről beszél, annak ellenére, hogy írásos forrásunk van rá, hogy a magyarok szkitiából 373-ban vonultak be újra a Kárpát-medencébe. Jogállamiságról, alapelvekről oktatták ki a magyarokat, kommunisták, fröcsögő paneleket ismételgető lippsik, akik a megszokott tag-elésen, #antiszemita #rasszista #alapértékeketmegsértő ésatöbbin túl újdonsággal nem jöttek elő. Elég unamas show volt, kevés tehetséges megszólalót lehetett hallani.

DE

Emlékeztetém a tisztelt magyarországi publikumot a következőkre. A nyugati országok mindenféle alapelvekre hivatkozva követelöznek, fenyegetnek. Megszoktuk már, ha valamit ők felvilágosodásnak hívnak az valójában egy lesötétedés, ha demokrációról beszélnek az utolsó pillanatban értelmezett és átírt szavazási szabályokat jelent. Ha ateizmusról beszélnek az anti-teizmus jelent. Ha igazságról az hazugság, ha pedig szerződésekről, az csak annyit ér, mint amennyit eddig tapasztaltuk történelmünk során. Valami papír amit meg lehet szegni, szét lehet tépni. Az hogy hányszor árultak minket el, századokon át a magukat művel nyugatnak képzelő öntelt szarjankói?

Nem a magyar csencselt és fizetett baksist az oszmánnak több száz évig amíg a magyar vérét folyatta a harcokban, hanem a művelt nyugat. Ők lopták el a Koronánkat nem mi az övékét. Nem a magyarok telepítettek be idegeneket a kipusztított országunkba, hanem Mária Terézia és a sógorok. Nem a magyarok igázták le, gyarmatosították és fosztották ki a Föld szerencsétlenebb országait, hanem ők, mindezt tették hazug módon a kereszténység nevében. Ha jól emlékszünk vissza ők voltak azok akik a Kárpát-medence népeit egymásnak uszították. Nem a magyarok találták ki és vezényelték le a Trianoni gyalázatot hanem a művelt nyugat, bosszúból, kegyetlenül. Közhely, hogy ez a döntés megágyazott a II.vh-nak, de jelzem nem mi magyarok paktáltunk le Molotovval, hanem a kedves németek. Nem a magyarok dobták oda Közép-európát és Magyarországot csont nélkül Sztálinnak Jaltában, hanem ők. 1956-ban nem mi biztattuk a nyilvánvalóan ismét elárult nemzet fiatal tagjait, hogy jönnek a jenkik, hanem ők. Negyven év elnyomatás és százezernyi magyar ember halála után nem a magyar emberek egyeztek ki a kommunista gyilkosokkal, hanem ők. Ők fogadták el, hogy a gyilkosok reformkommunistának hívják magukat ezentúl, és amnesztiát adtak nekik, nem mi. A művelt nyugat volt az akik ezekkel a kommunista gecikkel együtt harmadszor lopták el a magyar állami vagyont. Ezek nézték tétlenül ahogy gumilövedékeznek 2006-ban, nem mi magyarok. Mert mi magyarok tüntettünk ezek ellen és 1956 évfordulóján ránk megint lőttek. Nem a magyarok nyomják el a kissebségeiket, hanem az utódállamok, amit ezek még helyeselnek is. Akárhogyan is keresem, de nem látok háborúkat amiket mi robbantottunk volna ki, hamis hírekre, hazugságokra hivetkozva. Nem a mi lézerbombáink hullanak és a mi harckocsijaink gázolnak a harctereken. Nem a mi olajcégeink képviselői szopják fényesre a szaudi mocskok faszát naponta. Mindezek után kitalálják, hogy a harmadik világ, Afrika és Ázsia valamennyi vahabita iszlamista szemete, analfabéta csőcseléke ide jöjjön, és ez kötelező...(a kvóta nem volt soha, és nem is lesz evolúcióját most hagyjuk is). Mi védjük a határainkat, ők nem. Mi betartjuk a szerződéseket és szabályokat ellentétben velük. Nem a magyarok azok akiknek városaiban olyan iszlamista fészkek vannak, ahonnan nemzetközi terrorhálózatok rajzanak ki gyilkolni, hanem horribile dictu Brüsszelben a Molenbeek. 

A magyar nem számíthat irgalomra, ezt tegnap láthattuk és a szavazás ezt megerősítette. Egy leköszönő parlament dicstelen utolsó felvonása volt ez a két nap. Ezek követelnek szolidaritást maguknak? Ezek a hazug szemétládák?

1 komment

Címkék: szégyen leszamolas szargentinalia huje muveltnyugat hazugokkeringoje

Hídlezárás...

2018.07.31. 11:41 :: FILTOL

Tarlós engedélyezi a Szabadság híd, többnyire kézzel cigisodró, néha jógázó, háziasszonybiciklis, többnyire zöld és humánszakos, illetve és vagy ceus, vagy eltés, többnyire pipákoló és néha raszta; vagy buggyos, indiai gatyókban járó, pirszinges és tetkós, kivéve a turulra felmászni, továbbá leginkább rozéfröccsivó, vagy márkás rumozgató, mobillal is szelfizős, szabadelvű, és ligetvédő, magát mindenhova odabilincselő, budapesti és max gödöllői, szentendrei fiataloknak, hogy strandkorlátkék polifómjukat úri lassúsággal letekergetve, heti egyszer a híd lezárása után, a villamos sínen bandázzanak, fekve, vagy netán ülve, a nagyvárosi, urbánus pöcslengetés és anyám betonon szült szemlélete után szabadon.


Az, a végtelen szabadság és tág teresség, valamint dunaszag kedvelő vízöntőkorszakbéli lelkületüket egy pillanatig sem bántja, hogy most, hogy le van zárva a híd, a villamosoktól kezdve, a taxikon át, a személygépkocsikig, mindenki elmehet a pirosorrú jó kurva anyjába, kerüljön a Petőfi vagy az Erzsébet híd felé, mintegy lazán kiszorozva, hogy ez egy nap 7400 gépkocsi, és 14 hektó benzin, csak ezért, mert ő épp fekszik a hídon.
Az meg már, nemzetközi, valamint amerikai, és magyar, és/vagy genderszakos, kvantummechanikán edződött szürkeállományukat egy milliszekundumig sem izgatja, hogy nem arra gyártják, a hidat bazmeg, nem azért gyártják, hogy felpenderített boka-sztreccsfarmerodban a kilátszó szánalmas férfibokádban feküdj a sínen, és forgolódj szanakörbe, meg hogy ál-jógázzál, hanem az arra van, hogy az emberek áthaladjanak rajta, tömegesen.
Hiába na, így szép a világ, kurva hülyén.

Vendégszerzőnk: Józsi De Grande

1 komment

Címkék: vicc hülye idiot ezmirejó? lippsi

Az óra tekergetéséről.

2018.07.13. 11:12 :: FILTOL

Az europunnyó talán az első értelmes ötlettel rukkolt elő, amikor konzultációt indított a nyári időszámításról. Ideje eltörölni ezt az orbitális baromságot. Nagyjából harmincvalahány éve nem értem meg mitől is jó ez? Ma a rádióban az MVM képviselője bizonygatta 5 milliárd Ft megtakarítást tud hozni az áramfogyasztásban a tekergetés. Tééényleg? A közvilágításokat fényerő kapcsolók kapcsolgatják már. Ez max. a lakásokban felkapcsolt lámpák esetében lehet igaz. Az ipar 24 órában megy, pont leszarja mit mutat az óra. Jön egy hét forróság, simán elklímázzuk a megtakarítást. Ugyanakkor számoljunk, 5 md Ft vs. kipurcant munkavállalók. Négymillió munkavállalónak, ha csak az egyharmada éli meg vacakul az óraállítást és mondjuk egy hét alatt áll át és tud úgy teljesíteni mint előtte, és az első órában csak szenved? Az naponta 1.667.000 munkaóra veszteség, egy hét alatt 11.669.000 óra ...leírjam betűkkel is ezt a kis elhanyagolandó számocskát, hogy megértesék az illetékes barmok? Tekergetjük az órát valami ismeretlen elv alapján.

Képtalálat a következőre: „sleepy”

Miközben viseli a társadalom az összes hátrányát. Eleve kezdjük ott, hogy napkeltekor kellene kelni, és estig aktívkodni, mint a paraszt emberek anno. Az évszakos változás így kiegyenlítődik. Oké, tudom ez nem megy. Rendben, de akkor minek belepiszkálni félévente az emberek ritmusába? Ja hogy mégjobban barom módjára legyenek milliók terelgetve? Hogy hamar kezdjünk dolgozni amikor világos van? Mintha a traktoron nem lenne fényszóró, vagy az irodában neoncső. Mintha attól, hogy reggel ekkor vagy akkor kelünk, nem ugyanannyi lenne aznap a világos órák száma.

A város ahol élek átprogramozták a közvilágítást pár éve. Nyilván a cél: megtakarítás. De nem ám hajnalban kapcsolja ki hamarabb, nem. Este a szürkületben kapcsolja fel, később. Logikus, akkor mikor mindenki megy haza a melóból, gyerekek a suliból és egyre szarabbul lát mindenki a szürkület miatt, na akkor ne lássunk, esőben, vizes burkolatnál és ködben. Persze akkor amikor senki nincs az utcán, és a pirkadat miatt egyre jobban látunk? Na akkor világít bőszen. Kb. ilyen szinten kell komolyan venni a döntéshozókat, akik milliók bioritmusával baszakodnak.

2 komment

Címkék: hülye idiot mvm

Belibernyákosodás.

2018.07.06. 10:05 :: FILTOL

"Mész befelé a városba, és úgy a Klinikák vagy a Baross utca közepén elkezd a város BELIBERNYÁKOSODNI. 
Unott arcú t.zsófi fejű kiélt nők, tetkós tántorgók, orrkarikák, gribedlipirszingek, szexésnyújorkos vonaglások, nagyvárosi, intelligens NYÜZSI, rövidre vágott középső ujjkörmök, intelligens kiéltség, beljebb járdán dohányozgatás, kis PÁBOK előtti életképek, elegáns, tán fehérfolyásos bokaláncos lábszerkezet, direkt papírfehér bőr, A4-esnyi lapockák, genderkiséret leszbinémbernek, herélt udvariasság, alkarra fektetett divatlapnak álcázott doktori értekezés, kifelé fordított akarnok öklöcske alatt leptoptáska leng, tán benne tengernyi műfasz. 
Dacos orbánegygeci fej, római birodalmi kontyfánkos huncutkák, dm-ből kijövet valamit szagolgatás, fekete ínyű túltenyésztett pofa, raszta nemtörődömség, térdig lógó plázasegg. 
Kistelaviv reaktora, a jászainál kezdödik, mindenki jámbor és udvarias, végletekig tolerance. 
Bocsánat, és exkűzimoá, risztrettó és frappé, még a rendőr is belga, eukomfort balancé. 
Én csak kérdem, buzievagy."

Józsi De Grande

1 komment

süti beállítások módosítása