HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

  • FILTOL: @maxval balcán bircaman: Minimum kérem. (2018.07.13. 17:49) Az óra tekergetéséről.
  • neratyiskoggy: höhö osszad nekik ezazz (2018.07.13. 13:56) Belibernyákosodás.
  • F1őr: Abban igazuk van hogy nem igazságos a választási rendszer. Azért mert ilyen nulla százalékos senki... (2018.05.18. 18:07) Bőszen kilépni...
  • FILTOL: @Gerolsteiner: köszönöm. mennyire tehetségtelenek ez a poszt mutatja igazán... (2018.05.18. 11:27) Totál K.O.
  • NekemNemEzKell: Az a jó, ha egy kis idő elteltével nézi az ember az ilyen irományt, mert ezalatt kiderül, milyen o... (2016.09.20. 14:14) Főhüje Harrach és a vallásgyalázás....

Jelölve

AI (1) árvíz (1) bank (2) bíróság (1) bűnügy (11) cenzúra (1) cigány (1) civil (1) csapda (1) diktatúra (8) erőszak (2) ezmilyenmar (1) ezmirejó? (11) genetika (1) háború (1) hazug (7) hülye (13) hülyehonlap (1) idiot (18) imf (2) jegybank (2) kertész (2) kiskunlacháza (1) komcsi (8) közig (2) közmunka (1) lopás (2) milla (2) mohácsi (1) mszp (4) mvm (2) offshore (2) politika (16) radikál (1) rapidreakcio (1) rendőr (4) simor (1) subba (1) szabály (2) szdszarvak (2) szégyen (7) tanár (1) vadászat (2) vallás (1) vicc (10) Címkefelhő

Az óra tekergetéséről.

2018.07.13. 11:12 :: FILTOL

Az europunnyó talán az első értelmes ötlettel rukkolt elő, amikor konzultációt indított a nyári időszámításról. Ideje eltörölni ezt az orbitális baromságot. Nagyjából harmincvalahány éve nem értem meg mitől is jó ez? Ma a rádióban az MVM képviselője bizonygatta 5 milliárd Ft megtakarítást tud hozni az áramfogyasztásban a tekergetés. Tééényleg? A közvilágításokat fényerő kapcsolók kapcsolgatják már. Ez max. a lakásokban felkapcsolt lámpák esetében lehet igaz. Az ipar 24 órában megy, pont leszarja mit mutat az óra. Jön egy hét forróság, simán elklímázzuk a megtakarítást. Ugyanakkor számoljunk, 5 md Ft vs. kipurcant munkavállalók. Négymillió munkavállalónak, ha csak az egyharmada éli meg vacakul az óraállítást és mondjuk egy hét alatt áll át és tud úgy teljesíteni mint előtte, és az első órában csak szenved? Az naponta 1.667.000 munkaóra veszteség, egy hét alatt 11.669.000 óra ...leírjam betűkkel is ezt a kis elhanyagolandó számocskát, hogy megértesék az illetékes barmok? Tekergetjük az órát valami ismeretlen elv alapján.

Képtalálat a következőre: „sleepy”

Miközben viseli a társadalom az összes hátrányát. Eleve kezdjük ott, hogy napkeltekor kellene kelni, és estig aktívkodni, mint a paraszt emberek anno. Az évszakos változás így kiegyenlítődik. Oké, tudom ez nem megy. Rendben, de akkor minek belepiszkálni félévente az emberek ritmusába? Ja hogy mégjobban barom módjára legyenek milliók terelgetve? Hogy hamar kezdjünk dolgozni amikor világos van? Mintha a traktoron nem lenne fényszóró, vagy az irodában neoncső. Mintha attól, hogy reggel ekkor vagy akkor kelünk, nem ugyanannyi lenne aznap a világos órák száma.

A város ahol élek átprogramozták a közvilágítást pár éve. Nyilván a cél: megtakarítás. De nem ám hajnalban kapcsolja ki hamarabb, nem. Este a szürkületben kapcsolja fel, később. Logikus, akkor mikor mindenki megy haza a melóból, gyerekek a suliból és egyre szarabbul lát mindenki a szürkület miatt, na akkor ne lássunk, esőben, vizes burkolatnál és ködben. Persze akkor amikor senki nincs az utcán, és a pirkadat miatt egyre jobban látunk? Na akkor világít bőszen. Kb. ilyen szinten kell komolyan venni a döntéshozókat, akik milliók bioritmusával baszakodnak.

2 komment

Címkék: hülye idiot mvm

Belibernyákosodás.

2018.07.06. 10:05 :: FILTOL

"Mész befelé a városba, és úgy a Klinikák vagy a Baross utca közepén elkezd a város BELIBERNYÁKOSODNI. 
Unott arcú t.zsófi fejű kiélt nők, tetkós tántorgók, orrkarikák, gribedlipirszingek, szexésnyújorkos vonaglások, nagyvárosi, intelligens NYÜZSI, rövidre vágott középső ujjkörmök, intelligens kiéltség, beljebb járdán dohányozgatás, kis PÁBOK előtti életképek, elegáns, tán fehérfolyásos bokaláncos lábszerkezet, direkt papírfehér bőr, A4-esnyi lapockák, genderkiséret leszbinémbernek, herélt udvariasság, alkarra fektetett divatlapnak álcázott doktori értekezés, kifelé fordított akarnok öklöcske alatt leptoptáska leng, tán benne tengernyi műfasz. 
Dacos orbánegygeci fej, római birodalmi kontyfánkos huncutkák, dm-ből kijövet valamit szagolgatás, fekete ínyű túltenyésztett pofa, raszta nemtörődömség, térdig lógó plázasegg. 
Kistelaviv reaktora, a jászainál kezdödik, mindenki jámbor és udvarias, végletekig tolerance. 
Bocsánat, és exkűzimoá, risztrettó és frappé, még a rendőr is belga, eukomfort balancé. 
Én csak kérdem, buzievagy."

Józsi De Grande

1 komment

Kormánypártot létrehozni.

2018.06.07. 18:41 :: FILTOL

Juhász Péter volt a HírTV Egyenesen c. műsorának vendége, és arról beszélt, hogy szerinte diktatúrában élünk, ezért nincs értelme ellenzéki pártot létrehozni. Írja a hvg.hu.

Képtalálat a következőre: „együtt politika”

FOTÓ: MTI - Bruzák Noémi

Érdemes elmerengeni ezen, persze csak óvatosan. Teliszájjal kamupártoztak a "demokratikusnak" mondott oldal képviselői, miközben egyetlen egy biztosan kamu párt volt itt, az az Együtt. Hiszen hogyan is nevezhetnénk másként azt a pártot aminek tagsága nincs, társadalmi beágyazottsága nulla, és egyedül a médiában dolgozó haverok érdeklődése és a megjelent cikkek, interjúk tartják fent azt a látszatot, hogy a párt .... van. Minden kérdésről nyilatkoztak folyton, kormányváltásra készültek, sípolva megjelentek itt ott. Pedig ilyen erővel a bátaszömörcsögi gombászók is adhattak volna interjút...és lehet, hogy ők többen vannak mint az Együtt együtt. Mindeközben a Együtt jelölteket nem tudott állítani az ország legtöbb választókerületében, megyék voltak ahol nem lehetett rájuk szavazni (gondolom a helyiek nagy bánatára) s majd 1% alatti eredménnyel fúródtak a betonba. Az már csak hab a tortán, hogy mecsoda diktatúra van itt kérem. Lássuk csak, lássuk. Ebben a diktaúrában az  Együtt társadalmi szerepénél bővel felülreprezentálva volt jelen a különböző médiában. Ebben a diktatúrában százmilliókkal támogatta az "állam" a választásokon való indulásukat. Ebben a diktatúrában rajta voltak a szavazólapon. Ebben a megveszekedett diktatúrában a választók nyírták ki az Együttet...

Akkor most térjünk rá arra amit Petink mond...Ime: "...nincs értelme ellenzéki pártot létrehozni."

Hát igen, javasolnám Petinek, legközelebb kormánypártot hozzon létre, nem kellene akkor a szavazókkal és kampányokkal, meg programokkal bíbelődni. Rögtön biztosítva lenne számára az ország szekerének gyeplője. Olyan demokratikusan. Olyan megszokott módon, ahogy a szellemi elődjeik a toprongy agyú ávósok csinálták, az egyik kormánypártból létrehozták a másik kormánypártot és mindezt háromszor. Lássuk csak a hagyományvonalat. 1956 október 31-én megszűnt a Magyar Dolgozók Pártja (fiatalok kedvéért ez az a párt amit Rákosi pajtás elvtárs vezetett és a Magyar Kommunista Pártból alakult ki 1948-ban amikor beleverték a szocdemeket) és megalakult a Magyar Szocialista Munkás Párt...ami azonnal kormánypárt lett, némi orosz tankhadosztályok segítségével.

Érdekes módon nálunk, itt a magyar pusztában, meg a hegyen, ahol már elfogy az aszfalt, a tudatunkban az van, hogy pártot alapítunk, és ha a választók akarata vagy a sors, a karma furcsa szele úgy alakul, akkor a pártunk majd kormányzó párttá válik. Nem úgy Pesten ott kormánypártot alapítanak rögtön, vagy ellenzéki pártot. Még szerencse, hogy a választók még rendelkeznek némi higgadsággal és józan ésszel, így Petink kvalitásait, képességeit és tehetségét látva kiikszelték őt, és tarhatársait a közéletből az ikszelés mellőzésével. Csodálatos...

Hátra is dőlhetnénk, végre eltűnik.

Hacsak...a baráti sajtó nem kér még az Ő Petijüktől továbbra is napi szinten interjút, mintha számítana az amit mond.

Szólj hozzá!

Címkék: vicc hülye idiot diktatúra komcsi szdszarvak

Bőszen kilépni...

2018.05.18. 15:29 :: FILTOL

Bősz Anett a nem lézető Liberálisok képviselője, kilép a nem létező Párbeszéd frakciójából...ÉÉÉÉÉS abban a Parlamentben zajlik mindez, ahová Anett és a Párbeszéd emberei a Magyar Szocialista(-ák) Párt  listájáról kerültek be.

Értjük ugye? Burány okosan körülnéz...

Szóval kb. így alakítottak volna kormányt ezek a haladó tehetségek, mint ahogy frakciót...és addig is tartott volna az a kormány, mint ez a frakció.

Képtalálat a következőre: „bősz anett”

 

1 komment

Címkék: politika mszp hülye rapidreakcio szdszarvak ezmilyenmar

"Ugyan már..?! Hát ki akar Magyarországra jönni?"

2018.05.12. 16:31 :: FILTOL

Azt régen tudjuk, hogy a magyarországi ellenzék egy része gyűlöli hazáját, és az itt élőket. Mindfélét mondanak rá, aljas hazugságokat terjesztenek, "genetikailag alattvalók", moslékot zabáló disznóknak nevezik a magyarokat. Ez a mentalitás az ún. "értelmiségtől" az utolsó B1 blogos kommentelőig terjedő skálán megnyilvánul. Sok savas és maró dolgot állítanak, de vannak olyanok amik még engem - lassan húsz éve a netszférában írogató, és olvasgató embert is megdöbbent. Megdöbbent és a mérhetetlen aljasság mellett nem tudok elmenni szó nélkül. 

"Magyarországra nem akar migráns jönni." halljuk több verzióban az alaptételt, nyilván ezért minden amit a Kormány, a Fidesz, Orbán stb. tesz a migráció ellen az felesleges/lopás/nevetséges álháború/a magyar ostoba parasztok becsapása. A listából tetszés szerint kihúzható bármi, vagy épp bővíthető azzal hogy innen elmenekül mindenki, egyre megy. A lényeg az, hogy ide nem akar senki jönni.

https://watercharity.com/country/south-sudan (kép forrása)

Kedves értelmiségiek, politikusok egyszerű kommentelgetők.

Ti tényleg ennyire gyűlölitek a hazátokat? Tényleg azt állítjátok, hogy Magyarország rosszabb ország mint Afrika háborútól és természeti csapásoktól súlytott országai? Tényleg azt mondjátok, hogy az országunk rosszabb mint a képen látható Dél-Szudán? Rosszabb a magyar élet  Békés megyében mint a Mahgreb övezetben, Szomáliában ahol választhatsz, hogy a helyi hadúr rabszolgája, vagy katonája leszel? Tényleg azt állítjátok, hogy az országunk olyan alávaló és rossz hely? Végül is valóban nagyon unalmas. Vetünk és lehet aratni (jelenleg az ország 50%-a mezőgazdaságilag művelt terület).  Kinyitjuk a csapot és folyik az ivóvíz, sőt a szarunkat is ivóvízzel húzzuk le. Nyilván sportosabb naponta kilómétereket gyalogolni majd sorban állni az ivóvízért mint a csapból folyatni. Lehetséges, hogy izgalmasabb is, főleg ha a Boko Haram által ellenőrzött területeken is át kell haladni. Annyira snassz, hogy a gyerekeinket nem viszik el gyerekkatonának miután minket - jobb esetben - fejbe lőnek, rosszabb esetben machetevel ölnek meg. Lehetne rabszolgaként valami helyi erős katonai erő gyémántbányájában is dolgozni, mecsoda izgalom. Lehet az ember lánya negyedik feleség is, csak az a bökkenő, hogy a házasságtörést  megkövezéssel büntetik. Soroljam még?

Afrikában 1,5 milliárd ember születik a következő ötven évben, ez ténykérdés. Persze vannak a kontinensnek értékes és gazdag részei, ezeket fosztja ki épp Kína, vagy bombázza szarrá az USA és csatolt részei. Viszont a túlnépesedés önmagában elég a migráció megindulásáért. A mai hír, tudjuk fake news meg orosz propagadna mind, de mégiscsak a líbiai belügyér jelezte szolidan, 1,5 millió kedves barna szempár indulna Európába. Aki ezzel a ténnyel nem akar szembenézni az vesztes lesz. Szerencsére nem ezek vezetik az országot. Viszont ez az aljas hazugság amit terjeszt az ellenzék egy része, az egyik legmocskosabb a sok közül!

Miközben könnyen belátható, mekkora kamu duma, van mögötte egy olyan megvetése az országnak, ami részemről felfoghatatlan.

Már csak az a kérdés, hogyha annyira jó ott, miért vannak ők még itt...és nem ott?

 

Szólj hozzá!