HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Újra itt vannak ők...

2013.03.15. 07:01 :: FILTOL

Magyarország független ország, szokták mondani. Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani. Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. Nem, itt Európa közepén mérlegelik hogyan lehet gazdasági eszközzel, a valuta elleni támadással kormányfőt bukatni. A napi.hu ügyesen megírt cikkéből nem derül ki egyértelműen, hol van az eredeti írás, és "magyar" forrás van mögötte, vagy esetleg "magyar" a szerző. Szomorkodnak azon, hogy az IMF és az EU a sikeres devizakötvény kibocsájtás után nem tud beavatkozni érdemben az ország pénzügyi, politikai helyzetébe.

Szégyenletes, felháborító ás bicskanyitogató. Méghogy nem akarták megbuktatni Orbánt? Méghogy nem eszköze az IMF a nemzetközi pénz-úthengernek? Méghogy nincs szabadságharc? Ilyen cikk jelenik meg egy magyar honlapon...március 15-i ünnepünk előtt egy nappal? Ilyen nyíltan megtámadni a függetlenségünket? Méghogy nem akarják újra és újra a magyarságot rabláncra fűzni?

Március 14-én arra ébredünk, hogy megtorlást követelnek az országgal szemben a Washington Post-ban....?! Mi van? Bombázni mikor fognak?

Emlékezzünk, mind, mind véssük eszünkbe Haynau szavait: „Egész Európában példát fogok mutatni, hogyan kell bánni a lázadókkal, a rendet, nyugalmat és békességet egy évszázadra biztosítani. A magyarok 300 év óta mindig lázadók, s én vagyok az az ember, aki rendet fog teremteni. Nyugodt lelkiismerettel lövetek agyon százakat is, mert szilárd meggyőződésem, hogy az egyetlen mód ez, amellyel intő példát tudok szolgálni.”

Itt van ismét Március ünnepe, itt vannak ők ismét...nyíltan vicsorognak és ugatnak.

Ébresztő.

Update. Itt olvasható az eredeti cikk. 

323 komment

Címkék: politika háború imf diktatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr285135650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pandras11 2013.03.15. 11:40:21

AZÉRT SEM LESZEK BUZI!

kamerasmobil 2013.03.15. 11:43:44

"Magyarország független ország, szokták mondani."

Joreggelt baszki. Magyarorszag belepett a NATO-ba es az EU-ba es ezek a tagsagok rengeteg elonyt biztositanak nekunk. Katonai vedelem szabad mozgas es kereskedelem valamint euro milliardok minden evben a nyugat-europai adofizetok zsebebol.

Cserebe annyit varnak el hogy ne szarjunk az asztal kozepere. Ne lopjak el az ide kuldott penzuket es ne uzzenek gunyt a demokratikus berendezkedesbol.

Orban ezzel szembe megy es a kepukbe hazudik rola. Jogos a felhaborodas. Es szegyen hogy nem vagyunk kepesek mi magunk elzavarni ezt a hatalommaniast meg a kompaniajat.

graycivil 2013.03.15. 11:48:21

Nem értünk, magyarokért akarják Orbánt eltávolítani, hanem magukért. Mert Orbán egyszerűen az EU rendjét fenyegeti. Vajon megengedné-e Orbán, hogy az ország valamelyik megyéje homlokegyenest szembemenjen a kormány elveivel és döntéseivel?

Vagy fogadjuk el, hogy az EU és NATO részei vagyunk értékeinek elfogadásával, vagy kövessük Orbánt az ázsiai sztyeppék "végtelen szabadságába"!

Nagyon felpörögtek a demagóg bérposztok!

Mária 2013.03.15. 11:49:41

Már miért bombáznának?

Nem a magyar polgárok vannak útban, hanem a csúti diktátor.

Mikrobi 2013.03.15. 11:54:15

Elképesztő! De legalább ez a cikk is megjelenhetett az Indexen.

Mikrobi 2013.03.15. 11:56:55

@Mária: az a "csúti diktátor" Magyarország 2/3-os többséggel, demokratikusan megválasztott miniszterelnöke! Magyar polgárok választották 4 évre! Őt megpróbálni eltávolítani támadás Magyarország ellen! Igen, már éppen csak a bombázás hiányzik!

zajos1 2013.03.15. 11:58:08

Ezt várhatjuk a nyugattól..., kíváncsi vagyok vajon melyik magyar LABANC adta a tippet

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 11:58:41

@Mikrobi: én is meglepődtem, hogy kikerült a címlapra....pedig még a betűméretet sem tudom állítani:)))

Mikrobi 2013.03.15. 11:58:45

@kamerasmobil: sem a NATO-nak, sem az EU-nak nincs joga eltávolítani Magyarország miniszterelnökét!

Mária 2013.03.15. 12:00:02

@Mikrobi:

Na és ki nem szarja le, hogy ki választotta meg őt és mekkora többséggel?

Amennyiben a tettei alapján kiderül róla, hogy egy kártékony baromarc, aki árt a hazájának és szégyent hoz a nemzetére, mennie KELL!

kamerasmobil 2013.03.15. 12:00:26

@Mikrobi: Magyarorszag miniszterelnokenek meg nincs joga felszamolni a demokraciat.

Amugy Viktor 2/3-a az olyan 2,5 millio szavazo lehetett szoval erre fel ne pattogjon.

Mária 2013.03.15. 12:01:27

@Mikrobi:

Joga nincs is, csak lehetősége :DDD

Tudod, a csútinak se lett volna JOGA ahhoz az ámokfutáshoz, amit éppen most visz végbe.

De volt rá lehetősége :D

Blogger Géza 2013.03.15. 12:02:40

@graycivil: Akkor előbb tessék bebizonyítani, hogy mi melyik jogi normával megyünk "homlokegyenest szembe". Hol van megsértve az EU "rendje"? Konkrétan, betű szerint. Ne újságírók hozzanak statáriális intézkedéseket. Aztán majd meglátjuk, hogy lehet ezt korrigálni. Lehet, be kell tenni majd egy félmondatot, na bumm. Ha tényleg szükséges.

Orbán egyik legfőbb ellenlábasa (német - meg vannak adóztatva, szocdem - gyűlölik Orbánt, mert a hazai "testvérpárjukat" "agyagba döngölte") is attól tart, hogy ez nem fog menni.

"A politikus hozzátette, hogy meglátása szerint jogi értelemben nagyon nehéz bizonyítani azt, hogy egy tagállam megsérti az uniós alapértékeket, és jelenleg úgy látja, hogy ehhez nincs is elegendő bizonyíték. “Ha nincs 100 százalékos bizonyíték a jogsértésre, és ezt az adott tagállam be is tudja bizonyítani, akkor a dolog visszafelé sülhet el. Addig nem szabad cselekedni, amíg nem vagyunk teljesen bizonyosak a dolgunkban” – hangoztatta a szociáldemokrata Schulz, hozzátéve, hogy ha bizonyítható a jogsértés, akkor elindulhat az eljárás."

"Nagyon könnyű kijelenteni, hogy valami nem egyezik az unió értékeivel, de nagyon nehéz megdönthetetlen bizonyítékkal előállni, konkrét részletekbe menően bizonyítani mindezt –fogalmazott Schulz. A tagállamnak pedig teljes joga azt mondani, mutassátok meg, mely pontokon sértem az uniós jogot – tette hozzá."

“Az uniós előírások, jogszabályok és értékek megsértésének bizonyítása nagyon kemény dió,"

index.hu/kulfold/2013/03/14/lesz_vita_az_magyarorszagrol_az_ep-ben/

zsg? 2013.03.15. 12:04:20

Ezt a baromságot. Haynau, meg szabadságharc. Hát te hülye vagy öregem.

Orbán nyíltan beleszarik az EU alapértékeibe, szisztematikusan üríti ki és számolja fel a demokratikus intézményrendszert. Szerinted azt az EU-nak miként kell lereagálnia? Küldenie kéne még pár tíz milliárd eurót az eddigiek mellé, vagy esetleg tenni kéne valamit egy a törpe diktátor és degeneráltakból álló kormánya ellen?

Blogger Géza 2013.03.15. 12:05:59

@Mária: Erről viszont a parlament és a választópolgárok jogosultak dönteni, nem más országok tisztségviselői, újságírók és nem olyan szélsőséges gyűlölködők, mint te.

kamerasmobil 2013.03.15. 12:06:08

@Blogger Géza:
Geza Geza addig jarsz te is a kutra amig egyszer el nem torsz. Macisajtrol mar tudni hogy melyik kormanyhivatalbol tolja a kormanypropagandat... Idovel te is le fogsz bukni aztan megnezheted magad.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 12:08:04

Nem lepett meg, miután megláttam a szerzőt, hogy öntökönbökés a blog címe. :D
Öcsi, magadtól kíméld magadat!
EU tagállam vagyunk, tehát eleve nem vagyunk függetlenek! Ezt mi, állampolgárok szavaztuk meg. Miután tagok vagyunk, bizonyos normákat be kellene tartani.
Másik lehetőség, hogy basszák ki ezt az elkúrt országot az EU-ból, mert egy újjáéledő nyilasdiktatúrának semmi keresnivalója viszonylag kulturált államok körében. Igen, nyilast írtam, mert eddig "csak" egy rákosista csürhének tartottam a fideszt, de a Táncsics díj kapcsán elég egyértelművé vált az új irányzat.

kamerasmobil 2013.03.15. 12:08:35

@poszt: Ha igazak a hirek akkor bombak helyett az osztrakok hokotrokat kuldenek. Mert barmilyen meglepo is de nem a magyarokkal van bajuk hanem az idiota vezetojukkel. Es ha Orban kompaniajanak inkompetenciaja miatt emberek keszulnek halalra fagyni az autopalyakon akkor nem lesznek restek segiteni rajtuk.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 12:08:40

@kamerasmobil: macisajt egy szánalmas kis rendszergazda (ha egyáltalán még van munkája), semmi köze a kormányhivatalokhoz! :D

kamerasmobil 2013.03.15. 12:09:53

A gonosz hiperes multik meg kinyitjak az aruhazat melegedonek es konzervet ajandekoznak...

Andy Sipowicz 2013.03.15. 12:09:56

Hulyek kimeljenek!
Egyetertek.
Mindenekelott a blog iroja kimelje meg az olvasot az agymeneseitol.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 12:10:07

@Blogger Géza: csakhogy itt az ú.n. választópolgárnak már kevés szava maradt. Valakinek pedig tennie kell valamit azért, hogy ne Magyarország adja a XXI. század Hitlerét!

kamerasmobil 2013.03.15. 12:10:38

@fidesz = népirtó csőcselék: Geza meg lehet hogy janitor de ennek nincs jelentossege mint ahogy neki sem...

ephart 2013.03.15. 12:10:53

Van abban valami különös és borzongató, hogy éppen az első világháború kitörésének századik évfordulóján lesznek a következő választások. Valójában ez volt a 20. század „harmincéves” háborújának kezdete (1914–1945), amely a 17. század harmincéves háborújához hasonlóan, időnként „szünetet” tartott ugyan, de végig ugyanarról a konfliktusról szólt. Az európai történelem két harmincéves háborúja ugyanis egy-egy létmódváltás határát jelzi.

Az emberiség eddigi története három létmóddal írható le. Az ember, mintegy természet adta módon, „beleszületett” a tradicionalitás szakrális világába, amely még ismerte és működtette azokat a tudásokat és az ezekre épülő eljárásmódokat, amelyek az emberi világot spirituális egyensúlyban tartották. Ebben a világban csak olyan dolgok voltak megvalósíthatók, sőt egyáltalán elgondolhatók, amelyeknek folytathatóságáról az adott közösség sokoldalúan meggyőződött. A reneszánsz és a felvilágosodás eszmerendszerei viszont felmagasztalták az elgondolhatóság és a megvalósíthatóság szabadságát, és lényegében babonának, visszahúzó erőnek tituláltak mindent, ami csupán „lét-határőrizeti intézményként” a folytathatóságot kérte volna számon.

A gondolatszabadság, a szólásszabadság, a sajtószabadság, vagyis az „elgondolhatóság” szabadsága, és a „szabad piac” mint a társadalmi-gazdasági cselekvés teljes szabadsága a modern nyugati társadalmak, illetve a világ egészének erőszakos „nyugatosítása” nyomán a teljes emberiség „legszentebb” értékeivé vált. A „legszentebb” kifejezés ebben az esetben azért tragikomikus, mert ezek a szabadságnak álcázott konstrukciók valójában egy olyan rejtett globális diktatúra eszközeivé, sőt fegyverei­vé váltak, amelyek pusztító következményei ma már az egész emberi létezést, sőt magát a földi életet veszélyeztetik.

A két harmincéves háború a két létmód-váltás korszakhatárát jelzi. Az első 1618 és 1648 között a nyugatias modernitás győzelmét hozta a szakrális tradicionalitás európai világa felett. Az összeütközések látszólag vallásháborúként jelentek meg, ám a reformáció csupán ürügy, hisz annak eredeti célja, a szakralitás visszaalakítása („re-formálása”) kudarcba fulladt. Helyette a korszak Európája megtapasztalhatta, milyen brutalitással esnek egymásnak a reneszánsz és felvilágosodás nyomán a „sötét középkor babonáinak” hatása alól „felszabaduló” Nyugat polgárai. Ez volt a totális háború első apokaliptikus megjelenése, és persze mindkét oldalon a keresztény/keresztyén „igaz hit” védelmében, elpusztítva Európa lakói­nak negyven százalékát, anyagi vagyonának csaknem felét.

A huszadik század harmincéves háborúja szintén egy létmód-váltás korszakhatára. A nyugatias modernitás addigra letarolta a világ Nyugaton kívüli „maradékát”, de mindezzel olyan iszonyú „immunreakciókat” keltett, amit a hagyományos demokrácia rejtett diktatúrájával már nem lehetett kezelni. A német és a szovjet-orosz totális állam csupán a nyuga­tias modernitás („magyarul” kapitalizmus) valóságos természetét mutatta meg félreérthetetlen nyíltsággal. Ma már evidencia, hogy a bolsevizmus csupán egy brutális politikai kapitalizmus, egy pártelit kollektív magántulajdonosi struktúráinak terrorisztikus diktatúrája volt.

A felszínen első és második világháborúnak látszó újabb harmincéves háború a nyugatias modernitás addig követett létmódjának csődjét hozta, és a globalitás új létmódja kiépülésének korszakát nyitotta meg. A globalitás mint új létmód – a média értelmező hatalmára építve – minden addiginál brutálisabb, de tökéletesen rejtett, következésképp sokkal veszélyesebb diktatúrát hozott magával. Az egyre brutálisabban kifosztott emberiséget olyan általános ökológiai, szociális és kulturális válságba löki, amely már rég permanens globális polgárháborúba torkollott volna, ha a média, a globális véleményhatalmak fegyelmező ereje nem lenne képes mindezt, sajnos sikeresen, „minden létező világok legjobbikának” bemutatni.

Mindez tulajdonképpen a „valóság leváltását” jelenti, és olyan hamis, mesterséges valóságok tetszés szerinti felépítését, amivel a világ kifosztása elvileg szinte minden ellenállás nélkül a végsőkig fokozható. A pusztítás ma már a nemzetállam mint „utolsó védmű” (Czakó Gábor) teljes történelmi felszámolásának megvalósulásához vezetett, így Orbán Viktor 2010-ben indított „forradalma és szabadságharca” abban nyeri el értelmét, hogy éppen ezt a védművet próbálja megmenteni. A 2010 és 2014 közötti négy év azonban, s ez most már bizonyosan látszik, legfeljebb arra lesz elég, hogy lassítsa a lepusztulási lejtőn való lefelé haladásunkat.

A jövő évi választások tétje ezért elsősorban az, hogy a magyar társadalom megérti-e az itt vázolt történelmi folyamatok lényegét. A szociális-liberális ellenzék bármilyen formációjának visszatérése ugyanis a nemzetállam végső összeomlását, és a lepusztulási lejtőn való süllyedésünk felgyorsulását hozná magával. A lejtőről való visszafordulásra persze a Fidesz-kormányzás folytatódása esetén sincs feltétlen garancia. A 2014-es választás legfőbb tétje tehát az, hogy 2009 őszével szemben 2013 őszén ki tudjuk-e kényszeríteni a politikai uralmi elitből az erről szóló őszinte vitákat.

Magyar Hírlap
Bogár László

Mária 2013.03.15. 12:11:42

@Blogger Géza:

Gézukám, az üzleti szféra nem fogja párszázezer hiszterizált, manipulált mezei polgárra bízni, hogy döntse el egy magát törvények fölött állónak képzelő hazug tolvaj sorsát, aki szembe megy mind az úri becsületszó, mind az üzleti etika, mind a magántulajdont érintő alapvető, közmegegyezésen alapuló értékekkel.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 12:12:03

@kamerasmobil: csak azért említettem, hogy nehogy túl sokat képzeljetek arról a szerencsétlen, ostoba fidesznyikről. ;)
Jelentősége egyébként egyiknek sincs.

Andy Sipowicz 2013.03.15. 12:12:26

@Blogger Géza: Igaza van, Blogger ur! Semmifele jogsertes nem tortenik. Hiszen itthon mar magat a jogot eroszakoltak meg es onnantol kezdve minden torvenyesse valt.

Mária 2013.03.15. 12:12:46

@ephart:

Bogár László egy hiteltelen senki.

campobaszo 2013.03.15. 12:14:12

"there is little to make him change course"

Meg kéne tanulni angolul.El kéne olvasni a cikket.Persze paranoia ellen az is kevés.

Andy Sipowicz 2013.03.15. 12:14:34

@ephart: Gyonyoru gondolatmenet! Tancsics dijat neki, de azonnal!

ephart 2013.03.15. 12:15:10

@Mária:
marcsi el is olvastad vagy csak pukizol?

Bad Pritt 2013.03.15. 12:15:30

A fideszesesek nagyon értik a kommunikációs és jogi csűrcsavart. Úgy forgatják ki a szabályokat, ahogy a saját érdekeik megkívánják. Nem hazudnak, de igazat sem mondanak, nem lehet beléjük kötni, igaza van a Schulznak, fel kell kötni a gatyát!

Egyébként meg szerintem nem elég demokratának látszani, annak is kellene lenni!

Mária 2013.03.15. 12:22:50

@ephart:

Alapértelmezésben olvasok, de ha kifizeted a felárat, a szádba is pukizhatok.

Mária 2013.03.15. 12:24:52

@Bad Pritt:

"Nem hazudnak, de igazat sem mondanak, nem lehet beléjük kötni,"

Ezt csak addig látod így, amíg be nem azonosítod, hogy éppen melyik közismert manipulációs technikát használják az üzenetükben ellened.

Onnantól két képésben le lehet őket építeni.

graycivil 2013.03.15. 12:24:55

Amúgy az is baromság, hogy Orbánt bárki el akarná távolítani külföldről. Persze, hogy a pokolba kívánják. És természetes, hogy szankciókat lengetnek be, ha valaki megszegi a közösség alapelveit.

De eltávolítani nem a külföld fogja Orbánt, hanem a magyar választók. És a külföld itt valóban nem pártatlan, de adminisztratív módon ebbe soha nem avatkozik bele. Ez csak a "szabadságharcos paranoiások" figyelemelterelő mantrája a valódi belső gondokról.

És ahogy az "átkos 40 évnek" voltak bűnösei, úgy a mostani "átkos 4 évnek" is lesznek bűnösei. Mindenki, aki segíti akár egy perccel is a továbbélését.

pistola 2013.03.15. 12:26:39

filtol húzd ki a fejedet a seggedből és nézz körül!

ephart 2013.03.15. 12:28:23

@Mária:

akkó mégis egy fingos lány vagy.rögtön tudtam

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 12:31:53

meg kell nézni ki írta a reuters cikket: Than Krisztina nevű hazai zsidó.

ennyit arról, hogy 'már a külföld is így látja'.

az igazság az, hogy nálunk az egyébként 'weyerbélázásnak' is hívott jelenség a nyugati országok egyetlen információforrása. ezért van az, hogy németországban még a jobboldali pártok is beszopják a konrád&heller féle banda hazugságait, uszításait.

mindig van egy hazai zsidó az összes ilyen cikk mögött, mindig ugyanazok a nevek jelennek meg forrásként: halmai, konrád, haraszti, dalos, schiff, heller, le bouyer stb stb.

mindegyiknek van egy jól bejáratott irodalmi négere külföldön, vagy csak együtt kábul egy kinti liberális majommal, mint konrád verhofstadttal.
aztán amikor ezek elismétlik u.azokat a faszságokat, akkor a mi zsidónk felkiált, hogy 'lám már a külföld is így látja'

hát a kurvaanyátokat! :D

Lencsés István 2013.03.15. 12:35:18

MAGYARORSZÁG vezetőjét nem kell eltávolítani , mert jól dolgozik . A külföld véleménye meg a NORMÁLIS MAGYAR embereket nem érdekli ....

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 12:38:49

egyébként a megfelelő titkosszolgálat teljesen jogosan csaphatna le az ilyen hazaáruló újságírókra, véleményformálókra.

ha nincs lehetőség jogilag, politikailag eljárni ellenük, mert minden 'törvényes', de amit tesznek az a klasszikus joggal való visszaélés, és tevékenységük pénzben kifejezve is jelentős károkat okoz az országnakkárokat, akkor vhogy el kell intézni az ilyet hivatalos úton. lejáratás, ellehetetlenítés, aztán ha ez nem használ, akkor politkovszkaja és litvinyenkó féle megoldások is szóba jöhetnek.

ha amerikával, a dollárral próbálna meg így játszani valaki - attól függetlenül, hogy azt ugye jóval nehezebb lenne - asszem hamar vmi pakisztáni CIA bázison találná magát, ahol a kínzás teljesen legális.

J.László 2013.03.15. 12:39:59

@ephart:
Mária eredetileg egy megszállott jakobinus agitátor. Csak az utóbbi időben lett pluszban ilyen tahó is.

graycivil 2013.03.15. 12:42:24

@Kiszaj Károly: A külföld ezer forrásból tájékozódik a magyar helyzetről. Nem a vakvilágba kritizál.

Persze kurvaanyázni könnyebb, mint akár egyetlen tényszerű érvet is felhozni, amely cáfolja a külföld aggodalmait.

Amúgy meg a Tákolmány 4.módosítása önmagában is elég, hogy jogosan farkast kiáltsunk. Ezzel egy őrült és zsarolt-megvásárolt sleppje kénye-kedvére bíztuk az országot. Bármilyen őrültség belekerülhet a Tákolmányba. és ne legyen illúziónk, hogy Orbán nem teszi meg. Eddig legalább esély volt, hogy a következő kormány kiseperje a jogi szemetet. Így azonban az őrültséget betonozhatják a Tákolmányba anélkül, hogy egy épeszű ellenőrző intézmény azt a szemétbe hajíthatná.

ephart 2013.03.15. 12:44:28

@graycivil:

"meg kell nézni ki írta a reuters cikket: Than Krisztina nevű hazai zsidó."

Bolsi Buster 2013.03.15. 12:44:47

Ezeket a napi.hu írta le nem a Washington Post, szokásos ferdítések mint amikor azon ment a rettegés hogy Obama elítéli a baltás gyilkos kiadását (amikor ő kérte ezt Orbántól).

Muhaha.

téridő 2013.03.15. 12:44:53

Már a középkorban megmondták (még az arabok is pl. Ibn Khaldun), hogy a nép mindent elvisel a despotáitól egy kicsi biztonság fejében. Itt az a biztonság: "Mindenki maradjon otthon, senki ne induljon útnak!" Ezzel le is van tudva. Pl. Fidesz-debrecenben sosem (igazán) takarítanak havat, majd elolvad. Minden csoda 3 napig tart. 3 nap múlva hol lesz már a tavalyi hó? Ne is reméljük, a helyzetnek lesznek az emberek számára legalább lelki vigaszt nyújtó "fejhullások". OV is békésen szundít valahol Brüsszelben. S egyéb nagyarcúak???
Bezzeg, ha nem lett volna 1848, akkor most lehet, hogy osztrákok volnánk, és mindenki tudna közlekedni is, emberhez illő módon.
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Blogger Géza 2013.03.15. 12:46:10

@kamerasmobil: Te, én annyira örülnék, ha valaki már "lebuktatna" hogy melyik kormányhivatalból kapom a pénzt, mert eddig még nem láttam egy huncut vasat se! Légy szíves, dolgozz az ügyön, egy kis pluszkereset mindig jól jönne!

Egyébként ha valaki köztisztviselő / közalkalmazott stb., akkor annak a véleménye nem számít? Akkor az nem is kommentelhet? Mondjuk csak MSZP tagok írhatnak ide? Vagy mi a részletszabály?

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:48:31

Igen . Az egypártredszerben , diktatórikusan kormányzó "Vezéreket" minden demokratának KÖTELESSÉGE minden eszközzel távozásra kényszeríteni ! Mint az Eu tagja is...mivel Mi léptünk be,...önként !

graycivil 2013.03.15. 12:49:16

"Ez a baj az Alaptörvény módosításával!

A Fidesz politikusai jelentős társadalmi csoportokat sértő, vagy felháborító eljárásukkal nem pusztán önmaguknak okoznak kárt. Félő, hogy tovább szaggatják közös dolgaink már amúgy is felfeslő szövetét. Már önmagában a törvényalkotó hitelességét romboló jelenség, hogy két éven belül negyedszer módosítják „gránitszilárdságú” alkotásukat. Ezzel mintegy leminősítve saját húsvéti alkotmányukat, és igazolva az ellenzék azon vádjait, hogy korábban összecsapott, kiérleletlen munkát végeztek."

hetivalasz.hu/jegyzet/ez-a-baj-az-alaptorveny-modositasaval-61514/

"Ennél súlyosabb baj azonban: a legfontosabb jogszabályba pártérdekektől nehezen elszakítható részletkérdéseket is betuszkolnak. Miközben minden törekvésnek arra kellene irányulni, hogy idővel a mostani ellenzők is elfogadják az Alaptörvényt és belakják az új rendszert. "

Akkor ez most a balliberális hazaáruló sajtó (Heti Válasz), elvakult fideszesek?

Blogger Géza 2013.03.15. 12:49:32

@graycivil: "Eddig legalább esély volt, hogy a következő kormány kiseperje a jogi szemetet."

Te ostoba, ha még több féket raknak bele (mondjuk innentől csak úgy lehet új alaptörvény, ha teszik Ádernek, az AB-nek, megnépszavazzák, jóváhagyja az Európa Parlament, a Fehér ház és a Knesszet, és személy szerint Cohn-Bendit, akkor valóban erre sem lesz már esély. :)

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:50:12

@ephart: Mondja ezt egy hazai náci ...

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:52:10

@Kiszaj Károly: E hó 12 - én regisztráltál ? Valódi neved ? Kósa,netán Szijjártó ? ( Eszed annyi...)

Blogger Géza 2013.03.15. 12:52:21

@Mária: Valóban nem nagyon foglalkozik az üzleti szféra a lúzerekkel és hiszterizált emberekkel. Helyette egy exporttigrist csináltak Magyarországból, és sorban kötik a stratégiai megállapodásokat a kormánnyal, amely exporttámogató politikát folytat.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 12:52:51

@ephart: alegjobb az volt, amikor a minap Viviane Reding nevű féreg "az alkotmány nem játék"-ozott.

teljesen véletlenül neki is a HAHA-s zsidó bohócok, Turai Eszter és Rózsa Milán demagóg szlogenje jutott eszébe.

amúgy a vastagbőr egy régi posztja utáni kommentekben már ki lett tárgyalva a Than Krisztina nevű hazaáruló féreg külföldi aknamunkája.

jó lenne felfogni, hogy a külföld magától azt sem tudná, hogy bukarest vagy budapest, az átlag amerikai azt sem tudja, hogy európa nem egy ország, és nem egy nyelv van.
a külföld azt tudja, amit azok mondanak, akikről az elmúlt étizedekben elhitették, hogy véleményformálók. megdobáltattak pár tehetségtelen zsidót ilyen-olyan díjakkal, hogy azáltal mindjárt nagycsávónak tűnjenek, pedig a konrád&heller féle ideológia támogatottsága a rákóczi út és az andrássy közé szorítkozik.

ezen kellett volna már dolgozni, csk nagyon nehéz úgy, hogy egy Paul Lendvai még akkor sem bukik meg odakünn Magyarország kizárólagos elemzőjének lenni, miután olyan információk láttak napvilágot, hogy tképpen egy ausztriába telepített judeokommunista ügynök volt.

hell úr azzal dicsekedett régebben, hogy neki vmelyik francia szennylapnál bejáratott embere, barátja van, akit mindig felhív, ha rettegtetni kell egy kicsit.

vagy amikor Anat Kálmán tárgyilagos cikkjét letiltják a német médiában, mert mi az, hogy orbán nem gazember benne? dehát Konrád, Kertész meg Dalos megmondták, hogy az.

ha az ember évek óta direkt figyeli, hogy kik jelennek meg forrásként a kinti médiában, akkor látja, hogy miről is vn szó. olyan ez, mint amikro az ember rákeres a riporter által megkérdezett ecceri rettegő egyetemi diák feltűnően zsidó nevére, és kidobja az SZDSZ-t.

Vagy a Clintonné-Klubrádió komédia, az a csúcs.
Én Orbán helyében a következő sajtótájékoztatón megüzenném Hillarynak, hogy megnyugodhat, továbbra is hallgathatja kedven magyar rádióját, ezt a 'bátor, ellenkézi kis rádiót'.

Bolsi Buster 2013.03.15. 12:52:52

@graycivil: 'A külföld ezer forrásból tájékozódik a magyar helyzetről. Nem a vakvilágba kritizál.'

- Ez nem így van.

1. A külföld nem kritizál, egyetlen fontos személy sem kritizált, csak aggódott.

2. Aggódtak a baltás idejében is, 2 napig. És a médiatv idején is.

3. AZ címlapsztori volt pár helyen EZ nem.

4. Európában ennél sokkal nagyobb bajok is vannak, nemsokára szükség lesz új gumicsontra a magyar ellenzék körében.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 12:53:46

@graycivil: ezek helyről, jah. 900 judeolibbant, 100 szoci.

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:53:52

@Bad Pritt: Ez az ország eddig messziről demokráciának látszott . Most már a holdról se...

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 12:54:36

@dr kíváncsivagyok: adatot gyűjtesz? listázol? megkülönböztetsz?

az antidemokratikus kurvaanyád :D

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:55:43

@Kiszaj Károly: Veszélyes "ember" vagy...igaz a náci mindig veszélyes volt és lesz.

dr kíváncsivagyok 2013.03.15. 12:57:59

@Kiszaj Károly: Nácival nem vitatkozom...nincs értelme , a beteget gyógyítani kell, nem meggyőzni !
Anyád tudja hogy náci vagy ? Mit szól hozzá ?

graycivil 2013.03.15. 13:00:28

A "kurvaanyádnál" több és polgáribb érvet kérnék! Eddig egy borsószemmel kiszámíthatóak az érveitek.

És nehogy az higgyétek, hogy az ordibálás helyettesíti a gondolkodást.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 13:01:26

izé, az amerikai alkotmányt rögtön 10x bővítették egyszerre :D aztán a maradék 17 született 200 év alatt.

az alkotmány új, az elején nyilván többször kell módosítani.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 13:02:01

@dr kíváncsivagyok: náci az anyád. tehát biztos tudja, hogy náci vagy.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 13:02:46

@dr kíváncsivagyok: veszélyes = látja az igazságot. látni meri. a büdös kurvaanyámat, mi? :D

graycivil 2013.03.15. 13:04:37

Amúgy először "belül kell rendet teremteni". Tehát először a Heti Válasszal vitatkozzatok. Mit vártok, ha már a sajátjaitok is lesújtó véleménnyel vannak rólatok?

Mikrobi 2013.03.15. 13:06:41

@Mária: természetesen le lehet váltani. 4 év múlva, demokratikusan. Vagy a demokrácia neked hülyeség? Akkor most ki is a diktátor?:-)

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:07:31

@Mária: Nem tudom, te a Cseh2-t nézed, vagy a TelAviv2-t, mindenesetre ez a "csúti diktátor" a megválasztásának napja óta harcol a balliberalista Európa ellen, hogy ne a magyarok igyák meg, amit Brüsszel lehúz a vécén.

Mi a baj? Gondolom neked is bassza a csőröd, hogy például a Magyar Nemzeti Bank "elvesztette függetlenségét", ahogy mindenhol hirdetik.
Mert nyilván annyira rossz dolog, hogy a Magyar Nemzeti bank ÚJRA MAGYAR KÉZBE KERÜLT, mert eddig nem volt sem magyar, nem nemzeti.

Ha annyira rossz amit Orbán csinál, miért vezetik be szép csöndben mindenhol ugyanazokat az intézkedéseket, mint amit ő?

Miért terjed el a bankadó meg a hasonlók?

És mégis, kit feszítenek meg állandóan?

Hosszú idő óta az első olyan ember Orbán, aki próbál tenni valamit. Közel sem tökéletes, közel sem fedhetetlen.
De aki azt mondja, rossz, az kb. a magyar 2/3-ot becsmérli.

Tavaly is megpróbálták leváltani, jött egy szimpátiatüntetés, és látták a büsszeli hiénák, hogy hátrébb kell lépni az agarakkal.

Ismétlem, aki le akarja váltani, az Magyarországot támadja!

patkányarcúáginéni 2013.03.15. 13:08:32

mi történt? végre egy normális bejegyzés az indexen!

a hazátlan ballib kommentelőkkel ne foglalkozz..

Mikrobi 2013.03.15. 13:09:07

@kamerasmobil: nem is számolta fel, továbbra is a parlamentben hozzák a törvényeket és még azokat sem vitték el a rendőrök, akik betörtek a Fidesz-székházba, vagy elfoglalták az egyetemet, vagy leültek a Lánchíd közepén minden előzetes bejelentés nélkül. Még túlzásba is viszi a demokráciát, pedig ha ezt a sok barmot előállítják és megbüntetik a gyülekezési jog megsértéséért és birtokháborításért, az is teljesen demokratikus lenne.

Mikrobi 2013.03.15. 13:09:53

@kamerasmobil: aki akart, elmehetett választani. A leadott szavazatok 2/3-át a Fidesz-KDNP kapta. Ez TÉNY, a többi csúsztatás és locsogás.

Mária 2013.03.15. 13:10:11

@patkányarcúáginéni:

"a hazátlan ballib kommentelőkkel ne foglalkozz.."

Úgy érted, dugja a homokba a fejét, mint a strucc?

Egyébként hol vannak itt hazátlan ballibek?

Én értelmes magyar embereket látok, meg pár szerencsétlen hazaáruló jobbert.

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:10:53

@cs¤cs€ssz: Magyar Nemzeti bank ÚJRA MAGYAR KÉZBE KERÜLT, mert eddig nem volt sem magyar, nem nemzeti.

- Ahogy most sem magyar, se nem nemzeti. Igaz lett egy kis mozgástere mert eurónk még nincs de az EKB a főnök.

Mária 2013.03.15. 13:11:33

@Mikrobi:

"A leadott szavazatok 2/3-át a Fidesz-KDNP kapta. Ez TÉNY, "

Lófaszt :)

A leadott szavazatok 33%-át kapta a Fidesz.

Jobbertrollnak direkt gyengeelméjűeket toboroznak?

Mikrobi 2013.03.15. 13:12:00

@Mária: neki viszonylag kevés joga van, hiszen végrehajtásra választotta az Országgyűlés. Az Országgyűlésnek van joga gyakorlatilag bármire, hiszen alkotmányozó többsége van. Kevesebb gyűlölettel és több demokratikus érzéssel akár meg is érthetnéd a dolgokat. De nem baj, lesz még baloldali kormányunk is, akkor majd kiélvezheted a neked tetsző demokráciát és szidhatod az akkori ellenzéket, ahogy nyilván tetted 2002-2010 között is. Talán még 2006. okt. 23-án is...

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:12:11

@fidesz = népirtó csőcselék: Ki szavazta meg ezt? Te?

Mert érdekes módon akkoriban szó nélkül csökkentve lett a részvételi minimum, a kommunistákat kilóra megvették a német befektetők, hogy be lehessen törni Magyarországra rabolni.

Szerinted megvolt az 50%?
Én úgy tudom hogy nem...

Leone_510 2013.03.15. 13:12:24

a cikk minden egyes szavával egyet értek, és ez most független attól, hogy az Orbán kormány is hibázik, és akik a demokráciát féltik azoknak üzenem, hogy köszönöm abból már kaptunk eleget a bolsiktól és az utódpártjuktól a vörös maszoptól,

aki meg avval példálózik, hogy EU szabályok stb. állítom, hogy egyet sem tud felsorolni, se 2 EU hivatalnokot se azt, hogy mikor is szavaztuk meg az EU szabályokat és az ezeket meghozó ingyenélőket, gondolkozzatok barmok!

harmincas 2013.03.15. 13:13:57

Hogy a bejegyzés csúsztatás, az enyhe kifejezés. Szó sincs "megtorlásról", bombázásról meg pláne. Lehetséges szankciókról van szó. Magyarország belépett egy gazdag klubba, aminek folyamatosan élvezi az előnyeit. (Pár hete hozott nyilvánosságra a kormány egy gazdasági jelentést, ami szerint az elmúlt időszakban gyakorlatilag minden fejlesztés EU-pénzből történt. Ezt különben a munkahelyemen is látom.) Orbán, a hős antikommunista, ugyanolyan autoriter, antidemokratikus (és mellesleg inkompetens) rendszert épít, mint a késői kommunizmus. Ezt meg lehet tenni, de az EU és a Nyugat nélkül, és akkor az ország összeomlik. Gratulálok a blogszerzőnek, aki ezt a hazug, álszent, agresszív rendszert támogatja.

Mikrobi 2013.03.15. 13:13:57

@Mária: szépen beszélsz, bizonyára így szocializálódtál a pártaktivista agymosásokon. Ott nyilván azt sem magyarázták el, hogyan számolják a szavazatokat. Ezért elárulom neked, hogy azok szavazatát számolják, akik elmentek szavazni. Akik nem szavaztak, azokét nem, ugyanis nem kötelező beleszólni az ország ügyeibe:-)

ephart 2013.03.15. 13:14:21

@cs¤cs€ssz:

no ezért lógatják az orrukat.de hát a magyarok többségét most nem tudják megvezetni.ha meglesz a fidesznek 2014 esély van rá hogy ezek a nemzetpusztító balliberál erők végleg a politikai pöcegödörbe végezzék.tudják ezt itthon és külföldön is.ezért óriási a tét történelmi jelentőségű

Mária 2013.03.15. 13:14:29

@Mária:

Bocs, az összes választásra jogosult 33%-a szavazott a kreténekre, az érvényes szavazatok 52,73%-át kapták meg.

Nem a 66%-át.

Ianas 2013.03.15. 13:15:08

@graycivil: Érdekes. Ugyanazok, akik szidják a cigányokat a közrend megzavarásáért, ami ugye a békés együttélést akadályozza egy társadalomban, teljes mellszélességgel kiállnak egy nagyobb társadalom nyugalmát a hülyeségeivel pontosan ugyanúgy megzavaró orbán mellett.

Innen lehet látni, mennyire egysíkú, és mennyire beszűkült a jobboldali emberek gondolkodása, alátámasztva azt az elméletemet, hogy egy ember a világtól való félelmében lesz nacionalista és konzervatív. A nyájhoz tartozni jó, mindenki más a nyáj ellensége, a világ sötét és gonosz, a Vezérünk pedig megvéd.

Holott a "vezérünk" csak egy hataloméhes hőbölgő faszkalap, aki a Való Életben (tehát nem a Parlamentben) életképtelen volna a kis barátai és lekötelezettjei nélkül.

graycivil 2013.03.15. 13:16:26

Úgy látom, bezúdult a FIDESZ-troll kollektíva. Normális vitának már annyi.

Bye (Alex nélkül :) ) !

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 13:16:33

@Ianas: 2nagyobb társadalom nyugalmát a hülyeségeivel pontosan ugyanúgy megzavaró orbán mellett."

ti vagytok a kisebbség te hülye. az, hogy ti a saját fajtátokkal vagytok körülvéve, az nem jelenti azt, hogy a többség ugyanazt gondolná, amit a ti beltenyészetetek.

Mária 2013.03.15. 13:17:00

@Mikrobi:

Javítottam fentebb.

De az tény, hogy hazudsz, amikor azt mondod, hogy a szavazatok kétharmadát kapták mega kretének.

Mikrobi 2013.03.15. 13:17:59

@Mária: Talán két választókerület volt az egész országban, ahol nem a Fidesz-KDNP győzött. Ha ugyanez Angliában történik, akkor most 98%-a lenne a jobboldalnak. De Magyarországon kiegyensúlyozott választási rendszer van területi és kompenzációs listával, így jutott be egy-két kommancs is a parlamentbe.
Azzal meg vigyázz, kit nevezel kreténnek, szerintem inkább te vagy a kretén:-)

Mária 2013.03.15. 13:18:28

@Mikrobi:

"természetesen le lehet váltani. 4 év múlva"

Négy év múlva, cicám?

Demokratikusan jövőre, nem-demokratikusan meg akkor, amikor kiborul a bili.

Mikrobi 2013.03.15. 13:18:35

@Mária: te vagy a kretén és te hazudsz folyamatosan, mert erre indít a gyűlölet. Egész szórakoztató:-)

Mária 2013.03.15. 13:19:58

@Mikrobi:

Mondjam inkább azt, hogy fideszcsürhe?

Mária 2013.03.15. 13:20:35

@Mikrobi:

Azért remegsz az idegtől :D

Mikrobi 2013.03.15. 13:20:56

@Mária: 4 évvel az előző választások után. Bocs a slendrián fogalmazásért.
Nem demokratikusan? Ilyet érdekes módon a "csúti diktátor" nem mondott. Ő a szavazófülke forradalmát emlegette és volt türelme 8 évig várni (meg nekünk is), hogy leváltsuk a Gyurcsány-Bajnai bandáját! Azt hiszem, itt te volnál a legnagyobb diktátor, ha szikra hatalmat kapnál a kezedbe. De nem kapsz, ahhoz túl hülye vagy:-)

Mikrobi 2013.03.15. 13:21:34

@Mária: hol látod, hogy remegek az idegtől?:-)

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:22:01

@harmincas: Azért ez elég erős csúsztatás.

A magyar újraelosztás a GDP 52%-a.

Az EU újraelosztás a GDP 1%-a, a magyar GDP 3,5%-a, de ez nem a nettó szám, ebből lejön a befizetésünk.

A belengetett szankciót az EU SOHA nem alkalmazta mert minden egyes tagállam egyöntetü szavazata kell hozzá ami esélytelen.

nemsirunk 2013.03.15. 13:22:30

Velünk is jól kiszúrt, de emellett száz- vagy ezermilliárdokban mérhető károkat okozott Orbán egy csomó nyugati cégnek, és óriási politikai károkat az EU-nak. Ezek után miért meglepő, ha el akarják őt távolítani? Vagy azt hitte Orbán, hogy csak ő rúghat bele másokba, majd megússza büntetlenül? Ennél sokkal kevesebbért is lőttek már le embert a történelemben. Őt ezek szerint egyelőre még csak nem is lelőni akarják, hanem csak politikailag eltávolítani.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2013.03.15. 13:22:44

@Mária: Lehet neked is egy életed hogy az időd zömét a zsindex fórumokon baszod el. Keress inkább barátokat a valódi életben.

Mária 2013.03.15. 13:23:16

@Mikrobi:

" és volt türelme 8 évig várni"

Hát persze :)

Azért küldette rá 2006-ban a belvárosra meg a tévészékházra a Fradi kettes szektorának a lelkes kiscserkészeit, mert ki akarta a következő négy évet is várni :DDD

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:25:03

@Puskát kellett volna hozni: Ez igaz, de egyértelmű hogy mi fog történni. Amennyire lehet, lenyomják az alapkamatot, amivel előidézik azt, ami már elkezdődött: 300 körül fog tetőzni a Forint végül.

És ne feledjük, Simor eddig 30 milliárd eurón ült, parancsot csak az EKB-tól fogadott el, most meg 'stratégiai együttműködés' címén szép csöndben elkezdik bepumpálni ezt a pénzt a gazdaságba.
A következő adósmentés is ebből lesz finanszírozva.

Ez ki szerint probléma? 'A befektetők aggodalmukat fejezték ki...'

Ezzel csak egy bökkenő van, Orbán bebiztosította magát a dollárkötvényekkel.
Tehát gyakorlatilag semmit nem tud tenni sem az EU, sem az IMF.

De, annyit, a legújabb bérencpártokat mégjobban megtömi pénzzel, így a Milla is meg a DK is nagyon boldog lesz...

Mária 2013.03.15. 13:25:51

@minidög:

Tudod, 2010-ben megfogadtam, hogy ha Orbán megint elbassza, minden erre fordítható időmmel és tudásommal a bukásán leszek.

És ami miatt most hápogsz, az még csak a bemelegítés a részemről. Csak a kezdet.

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:25:53

@harmincas: És el kell menni a falig az EU-val szemben.

Sanszos hogy nagyobb szükségük van ránk mint nekünk rájuk(ezért kaptunk arányában több pénzt 2014-20ra mint előtte), mert a görög csoda, a spanyol csoda és az olasz csoda meg a britek köcsögösködése elég ingataggá teszi az unijót.

Mikrobi 2013.03.15. 13:26:50

@Mária: erre még kevesebb bizonyítékod van, mint hogy a Fidesz-székházba a Bajnai küldte a csőcseléket:-)
Csatlakozom minidöghöz, próbálj az életben barátokat keresni, persze nem ilyen agresszív és arrogáns módon, lehet, hogy többet érsz el, mint az itteni flame-eléssel:-) Én a magam részéről kilépek a csevegésből, nekem van jobb dolgom is. Béke!

Mária 2013.03.15. 13:29:41

@cs¤cs€ssz:

"szép csöndben elkezdik bepumpálni ezt a pénzt a gazdaságba. A következő adósmentés is ebből lesz finanszírozva."

Vagyis eltüntetik ezt a pénzt is.

Az adósokat nem "megmenteni" kell, hanem gazdaságot kell élénkíteni, hogy munkájuk legyen és vissza tudják fizetni a hiteleiket.

Meg aztán az se lenne éppen baj, ha közben a forint árfolyamát se baszná szét egy-egy forradalmi odaböfögéssel ez a dilettáns csürhe.

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:31:44

@cs¤cs€ssz: Nem vk EU ellenes(de azt gondolom ott eléggé nincsenek képben az itthoni dolgokkal). Az EU-nak nem érdeke a stagnáló Magyarország, ha megindul a forintgyengülés miatt az export(és meg fog), akkor azon elsősorban a multik fognak keresni, és továbbra sem fog elszállni sem a hiány sem az infláció. Viszont lesz GDP bővülés ami 2007 óta nincs.

Okos reálpolitika, akárki akármit mond (én 320as euróra tippelek).

ephart 2013.03.15. 13:31:47

@Mária:
"
Azért küldette rá 2006-ban a belvárosra meg a tévészékházra a Fradi kettes szektorának a lelkes kiscserkészeit, mert ki akarta a következő négy évet is várni :DDD"

tudom én marcsi számodra skandalum az hogy 2006 október 23 megünnepelték a magyarok.de hát ez nekünk ünnep

e van

Ianas 2013.03.15. 13:33:01

@Kiszaj Károly: Igen. Pontosan, ahogy mondtam. Egy birka kibégetett a nyájból. Bátor birka.

Tudod, kik vannak kisebbségben? A gondolkodó, kicsit előrébb látó emberek. Valamint azok, akik valamit letesznek az asztalra. És nem a haverjaik, kapcsolataik, hanem a képességeik révén. Akiknek az adójából él az ország. Súgok: az a 3%, aki kitermeli az SzJA bevételek több, mint 30%-át. Igen, ők kisebbségben vannak.

Kisebbségben vannak azok, akikért igenis bármi áron fenn kéne tartani egy jól működő oktatási rendszert. Kisebbségben vannak azok, akik tudják, hogy ha a hatalom egy szűk KISEBBSÉG kezében van (orbean és sleppje), akkor mindenki más lehetőségei a felemelkedésre beszűkülnek.

Kisebbségben van az értelem.

A többieknek ott A Nyáj és a Vezér.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:35:47

@ephart: Pont ettől vannak beszarva az ilyen ál-balliberalista kommunizmus gyermekei, akik szerint nekünk haptákba kell vágni magunkat, ha az EU elfingja magát.

EU-s támogatás...Aki eről beszél tudja egyáltalán hogy mennyi ez a pénz???

A TAGSÁGI DÍJ KÖRÜLBELÜL 30-40%-ÉRT LEHET PÁLYÁZNI, és ebből még nem a teljes összeget kapjuk meg...
a 40 MILLÁS kérdés: Mennyi tagsági díjat fizet Magyarország azért, hogy folyamatosan spekuláljanak ellene, lenyomják a pöcegödör aljába, illetve kötelezettségszegési eljárást indítsanak ellene???

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:36:24

@Ianas: Akiknek az adójából él az ország. Súgok: az a 3%, aki kitermeli az SzJA bevételek több, mint 30%-át. Igen, ők kisebbségben vannak.

- Ne ők egészbiztosan nem szavaznak Bajnaira és az mszp-re, hiszen már elmondták és megmutatták mit gondolnak a közteherviselésről..:)

ephart 2013.03.15. 13:37:43

@Ianas:

ne gondold hogy valami bődületesen újat mondtál.így van ez mióta világ a világ

Mária 2013.03.15. 13:39:20

@Puskát kellett volna hozni:

"ezért kaptunk arányában több pénzt 2014-20ra mint előtte"

Nem kaptunk több pénzt.

Orbán a forint jelenlegi árfolyamán váltotta át a most kapott pénzt, a korábban kapottat meg az akkori árfolyamon.

Tegyük fel: kaptál 2010 márciusában a külföldi bácsikádtól ajándékba egy eurót. Meg kapsz tőle ugyanúgy egy eurót most, 2013 márciusában is.

Három éve 266 forint volt az euro, most meg 305 forint.

Ez azt jelenti, hogy ebben az évben bőkezűbb volt veled az öreg?

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 13:40:34

A helyzet sajnos az, hogy az EU pont ugyanazt csinálja, mint Orbán. Az egész szervezet szétesés előtt van.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:41:33

@Mária: Eltüntetik ezt a pénzt is??

Hallod, havi 5 ezer milliárd Forint tűnik el az országban! Kamatra.. Amit a tiszteletreméltó elődök felrántottak hiteleket, azoknak a kamatára...

Ez a dilettáns csürhe elérte példának okáért, hogy az IMF nem tudott még egy hitelt lenyomni a torkunkon.
És a Forintgyengítésnek gazdaságélénkítő szerepe van, még akkor is, ha ezzel a multik is jól járnak.(hozzáteszem, már nem sokáig fognak jól járni).

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:42:24

@Mária: Arányában kaptunk többet, egy főre jutó rangsorban.

Bár nem ez a lényeg hanem az hogy mennyit tudunk felhasználni belőle.

Ellenkezőleg mindent a 2011es árfolyamon számoltak a normális elemzések(portfolio).

Mária 2013.03.15. 13:43:03

@ephart:

"2006 október 23 megünnepelték a magyarok.de hát ez nekünk ünnep"

Most már legalább tudom, hogy így ünnepel a hazaáruló csürhe. Székházgyújtogatással, autók felborogatásával, barikádépítéssel, békés polgárok terrorizálásával.

Ianas 2013.03.15. 13:44:44

@Puskát kellett volna hozni: Mit gondolnak róla? Nos, véletlen pont közéjük tartozom, nincs egy büdös kanyi fekete jövedelmem sem, és mindig befizetem a villanyszámlát. Mit tegyek még, hogy "magyar" lehessek? Ja, tudom. Éltessem viktort.

Egy

nagy

véreres

lófaszt.

Ó, nem fogok a maszopra se szavazni, bár kevésbé érzem veszélyesnek azt a rakás elrongyolt agyú idiótát.

Tulajdonképp jobb is lenne, ha idióták vezetnék az országot, mi meg tehetnénk a dolgunkat.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 13:44:53

@Mária:

Ezt nem kéne, mert ez demagógia, bocs.

Minden választás után a vesztes elmondja ezt a szöveget, hogy "nem is vesztettünk, mert a nyertesre csak x % szavazott a népből". Dehát értelmes ember tudja, hogy ez ócska szöveg és butaság.

Az igazat kell kimondani: a magyarok többsége idióta, s a Fideszre szavaztak 2010-ben, s ez kétharmadot eredményezett. Ebbe Gyurcsány is besegített persze abuta hozzáállásvával. S a legnagyobb baj: sajnos a többség most is Fidesz-párti.

Ianas 2013.03.15. 13:47:00

@ephart: Így bizony. Csak van ennek egy következménye. Akinek elege lesz, és véletlen lehetősége adódik, elmegy. És ha sajnos ő véletlenül pont az említett "kisebbség" valamelyik tagja? Nos akkor az ország lesz szegényebb. Mert sajnos magas kvalitású munkaerő, tudósok és művészek nélkül nem vagyunk más, csak egy csirkeól.

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:47:14

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Tényleg vagy az van, hogy szövetségi államot kell csinálni az EU-ból, vagy hagyni szétesni(akár több szövetségre).

Most ilyen szarj vagy kelj fel a biliről helyzet van. Ráadásul még én, aki nagyon eszes vagyok sem tudom melyik verzió lenne jobb nekem.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:48:22

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"Az igazat kell kimondani: a magyarok többsége idióta, s a Fideszre szavaztak 2010-ben, s ez kétharmadot eredményezett."

Na ez egy szép magyar mondat volt.
Honnan jöttél te? Izraelből vagy Brüsszelből?

Ianas 2013.03.15. 13:48:56

@cs¤cs€ssz: Nem, az IMF nem, hanem helyette magasabb kamatra veszünk fel a piacról hiteleket államkötvény kibocsájtással. Igazi, díjnyertes ötlet. Matolcsy egy meg nem értett géniusz.

Nem.

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:49:00

@Ianas: Ha közéjük tartozol akkor a nettó jövedelmed tíz és százezrekkel nőtt egycsapásra(nagyon helyesen). De szavazhatsz ellenük, akkor majd csökken. Tiszta sor.

Mindfield 2013.03.15. 13:49:45

Mindig van itt egy-két állam Európa közepében akiket bombázni akarnak. A baj csak az, hogy most mi vagyunk azok, nem pedig a szerbek.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.15. 13:52:33

@Puskát kellett volna hozni:

Pontosan így van. Más opció nincs.

Aki akar egységes államot, az marad. Aki nem, az kilép, s szerződéses viszonyban marad az EU-val, mint pl. manapság Norvégia.

Ianas 2013.03.15. 13:53:33

@Mikrobi: Már hogy érted, hogy 1-2 kommancs? Jelenlegi legjobb tudomásom szerint egy nemzetinek álcázott kommunista párt kormányoz.

Súgok:
- Államosítás (Manyup, MAL)
- "Népfelség" (milyen bírósági ítélet az, ami szembe mer menni a Nép Vezérének Céljaival)
- Önkényes alkotmánymódosítások
- Központosítás bármi áron
- Verseny letörése
- Pofátlan pökhendi populizmus

Mi is van még?

Bolsi Buster 2013.03.15. 13:54:42

@Ianas: Nem, az IMF nem, hanem helyette magasabb kamatra veszünk fel a piacról hiteleket államkötvény kibocsájtással.

Csak nem igaz. Az utolsó dollárkötvényünket 4,2%-on vitték mint a cukrot.

Az IMF annyiba került, mint az alapkamat, minimum 6%-ba. m.napi.hu/magyar_gazdasag/rafizetett_magyarorszag_az_imf-hitelre.545773.html

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 13:54:45

@Ianas: Nem. az volt a díjnyertes ötlet, hogy vegyünk föl jó sok IMF-hitelt, mindegy hogy milyen áron, de tömjük be a csőcselék száját.

Ez sokkal jobb ötlet, mint megpróbálni a piacról finanszírozni az országot. Sokkal jobb így...

Snitt, Gyurcsány lemond...

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 13:56:15

@Kiszaj Károly: nácikám! Akkor befogtad azt a retkes, büdös pofádat, amikor a fidesz valóban hazaárulást követett el! (konkrétan azzal, hogy EU fellépést követelt Magyarország ellen, mert nem tetszett nekik amit Gyurcsány csinált)
Úgyhogy most szépen elmész vissza a kurvaanyádhoz és megbeszéled vele, hogy miért egy szifiliszes kancigánnyal baszatta meg magát, amikor téged összehozott! :D

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 13:57:30

@cs¤cs€ssz: a szavaszáson résztvevők 50%-áról beszélsz vagy Nagy Magyarország teljes lakosságáról? :DDD

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 14:05:47

@fidesz = népirtó csőcselék: Hát nem tudom, hogy a kommunisták megkérdezték-e a Nagy-magyar területeket, de azt igen, hogy Magyarországon bizony nem érte el az 50%-ot, biztos ami biztos, levitték 25%-ra..De hát te ezt nagyon jól tudod, jeles példája vagy a fényes Európai Egyesült Államok Konföderációjának.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:06:42

@fidesz = népirtó csőcselék: "konkrétan azzal, hogy EU fellépést követelt Magyarország ellen, mert nem tetszett nekik amit Gyurcsány csinált)"

hazaárulás az volt, amit gyurcsányék csináltak
Orbán teljes joggal követelte, hogy az EU tegye azt, amit kell, mert később mi fogjuk ezt megfizetni. így is lett. az EU baszott rá, mert akkor a kitartottjai voltak hatalmon. most meg rázzák az öklüket a semmire.

náci vagy, annak születtél.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:07:40

@Ianas: "És nem a haverjaik, kapcsolataik, hanem a képességeik révén."

a társadalmi együttműködésre való képesség tett minket emberré te szerencsétlen.
képessége a majomnak is van.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 14:09:59

@Kiszaj Károly: Annyira érdekes, hogy anno az EU fele annyit nem kritizálta az országot, mint most, pedig azok sokkal, de sokkal nagyobb 'Böszmeségeket' hajtottak végre.
Milyen érdekes...

Ianas 2013.03.15. 14:10:34

@Puskát kellett volna hozni: Hehe. Nem adom el magasabb fizetésért a jogomat, hogy demokráciában éljek, még ha ehhez az is kell, hogy a kormány 4 pártból álljon, és ezek között ott legyen az mszp. (Tőlem akár a fikusz is ott lehet, de még egyszer nem akarok egyetlen párt kezében 2/3-ot látni.)

Ianas 2013.03.15. 14:12:47

@Kiszaj Károly: Te Úr Isten. Ezt a szar önigazoló dumát. Szerinted én egyedül ülök egy sötét szobában, és nem dolgozom együtt másokkal???

Az együttműködés MEGAPARSZEK távolságra van a mutyizó korrupciótól, ami itt megy! (Mind az előző, mind a mostani kormányzat alatt, a különbség csak annyi, hogy most már sunnyogni se kell.)

Bolsi Buster 2013.03.15. 14:12:54

@Ianas: Ne füllentsél mert mások is meghallják....:)

Mária 2013.03.15. 14:13:13

@Blogger Géza:

Baltás gyilkosokat exportálunk.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 14:16:26

@Ianas: Hát pedig az ostoba baloldal nem érti meg, hogy ezzel a hozzáállással, tetézve az össznépi támadást az EU részéről, pontosan a kétharmad felé terelik az országot.

Nem mondom, hogy ez jó, azt sem hogy rossz. Eddig nem sokra mentünk a koalíciós kormányzással, elgondolkodtál rajta, hogy lehet, nem az a megoldás?

Nem diktatúráról beszélek nyilván, de akárhonnan nézzük, szarban voltunk mindíg, és ha valami nem változik a régi sémához képest, szarban is maradunk.

Magyarnaba 2013.03.15. 14:17:04

"A napi.hu ügyesen megírt cikkéből nem derül ki egyértelműen, hol van az eredeti írás, és "magyar" forrás van mögötte, vagy esetleg "magyar" a szerző."

Remélem, hogy a szerző tényleg kereste a cikket és nem csak dilettantizmusa miatt nem találta meg. Imhol az írás:

www.reuters.com/article/2013/03/13/us-hungary-economy-idUSBRE92C0QP20130313

@Kiszaj Károly:
Christian és a Krisztina is tipikus zsidó név, hát gratulálok te ostoba barom!

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:18:14

@Ianas: mutyizó korrupció volt,van,lesz.
inkább legyen nemzeti oligarchia, mint pár megvásárolt csicska, aki eladja az országot.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:21:23

@Magyarnaba: te hülye, azok a keresztnevek

Christian Lowe and Krisztina Than

a Lowe is 1000%, hogy zsidó. de persze ez biztos véletlen, mit számít, hogy ő is az. meg heller, meg konrád, me le bouyer, meg le bor, meg schiff, meg Lowenstein a FAZ-ba, Gregor Mayer, Paul Lendvai stb stb.

teljesen véletlen.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 14:26:24

@Magyarnaba: ott van alul...
remélem te is olvasod amit kommentálsz.

Ianas 2013.03.15. 14:26:32

@cs¤cs€ssz: Szarban pont a széthúzás miatt vagyunk. Szerintem a megoldás egyszerű:

- Eltörölni a kopogtatócédulákat
- Kaucióval bármelyik párt indíthat jelöltet
- Több körös választás, az első körök akár lehetnek kevésbé szigorúan szabályozottak is (pl. a kopogtató cédula sincs túl szigorúan szabályozva)
- KÖTELEZŐ részvétel legalább az utolsó két körön.
- Törvényileg tiltani a pártfegyelem intézményét
- Szabad mozgás a képviselőknek a frakciók között, ha nagyon ellehetetlenednének
- Egy képviselő leváltása után a következő ciklus alatt végig kapja meg a fizetését utána pedig egy minimális járadékot még egy ciklusig (hogy csökkenjen a megélhetési újraszavaztatás értéke.)

Bele kell nevelni az emberekbe a társadalmi felelősségvállalást, ami része a demokráciának, valamint a leendő politikusoknak az önmérsékletet, ami azért jellemzőbb a nyugati demokráciákra... Ha nem is mindenkire, nyilván.

Ianas 2013.03.15. 14:28:10

@Puskát kellett volna hozni: Te dolgod, hogy elhiszed-e, nekem mindegy. Én tudom, nekem mik a prioritásaim az életemben, és azt hiszem, pont ennyi kell, hogy éljem.

Ianas 2013.03.15. 14:30:34

@Kiszaj Károly: Van. Csak vannak árnyalatnyi különbségek aközött, hogy mennyi kárt okoz vele valaki, meg úgy egyáltalán, mekkora léptékű a dolog. És ezért lehet tenni...

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 14:30:51

@Kiszaj Károly: Most néztem a videókat, amit linkeltél.

Rendesen botrányos, vérlázító!

Úgy beszél Orbánnal, mintha valami kibaszott középkori látszat-tárgyalás lenne, ahol csak a pórnépnek kell előadni, ami valójában már eldöntetett: Ennek az embernek vesznie kell. Ha lehet, minél gyúnyosabban, szégyenben.

Ianas 2013.03.15. 14:32:23

@Blogger Géza: Az mi az az exporttigris? Magyarországon a tigris nem őshonos (nem bírná a mai hideget pl. a Börzsönyben), hogy exportáljuk?

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 14:33:37

@Ianas: Ez speciel nem lenne egy elvetélt javaslat.
De ne felejtsd el, ehhez két oldal kell.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:50:04

@Ianas: így van. ezért inkább simicska, mint strabag demokraták

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 14:50:35

@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: nekem olyanom nincs. nem tetszik, hogy zsidónak nevezik a zsidót? vagy mi fáj?

Magyarnaba 2013.03.15. 14:56:46

@Kiszaj Károly:

Szerinted mióta adnak a zsidók a kölkeiknek Krisztina és Krisztán neveket?

Amióta a Károlyt?

www.kveller.com/jewish_names/display.php?n=Charles&k=1216

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 15:01:33

@Magyarnaba: Téged hogy hívnak? Fogadok, hogy találok olyan oldalt a neten, ahol a te neved is zsidó származású lesz...

Miért nem a cikkről beszélsz inkább?

Elemezd a helyzetet, vagy mittudomén, de eddig két hozzászólásod volt, az egyikben belinkeltél egy cikket, a másikban belinkeltél egy zsidó nevet.

Nem linkelnél be néhány saját gondolatot is? Ahelyett hogy másokat baszogatsz...

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 15:04:43

@Magyarnaba: szóval egy keresztény zsidó nem adhat a kölkének ilyen nevet? olyan is van, hogy Christian Rotschild

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 15:13:00

@cs¤cs€ssz: az imf hitel már Bajnai vette fel, 'ztán snitt
csakhogy a nagy terv nem jöt be, a fidesz nem bukott bele a törlesztésbe, olyanba kezdett amire nem voltak felkészülve..bankadó.
erre jött a példátlan támadás az ország ellen, minden fronton. imf-eu-usa pénzpiacok, mind toporzékolt....de csak nem buktak meg.
sőt sikeresen finanszírozzák az országot tovább, megbocsájthattalan bűn.

regress 2013.03.15. 15:14:07

@Kiszaj Károly: a ráhel az ősi magyar név?vagy a mocskos zsidók "plgizáltak"?ne aggódj itthon is gondolkoznak a szemét eltakarításán,nemcsak külföldön.te is sorra kerülsz

InteriorLulu 2013.03.15. 15:15:09

A poszthoz.

"olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani."

Ebben a bizonyos reuters-elemzésben nem azon elmélkednek, hogy hogyan lehetne Orbánt eltávolítani, hanem hogy:
1. milyen befektető-riasztó lépéseket tett az elmúlt időszakban,
2. rossz esetben milyen további lépések várhatóak tőle,
3. mi késztetné őt befektető-riasztó gazdaságpolitikájának irányváltására, és
4. mi (nem) állna érdekében a jövő évi választások megnyerése érdekében.

Manipulálsz, olyan dolgokat - t.i. hogy a külföldi pénzügyi körök meg akarnák buktatni a magyar miniszterelnököt, megtámadják a "függetlenségünket", "a magyarságot újra rabláncra akarják fűzni" (jézusom...!) - tulajdonítva a cikknek, amiket az tényszerűen nem ír.

"Március 14-én arra ébredünk, hogy megtorlást követelnek az országgal szemben a Washington Post-ban....?! Mi van? Bombázni mikor fognak?"

Ennek a bizonyos, belinkelt napi.hu-cikknek a lényegét jól összefoglalja az utolsó bekezdése, amit most idézek is:
"Orbán talán tényleg úgy döntött,hogy nem hallgat a figyelmeztetésekre, ám az Európai Uniónak és a NATO-nak - amelybe az Egyesült Államok támogatásával került be Magyarország - nem kellene tolerálnia, hogy egy tagországuk megsérti az alapvető demokratikus szabadságjogokat. Magyarországot fel kell szólítani arra, hogy változtassa meg a negyedik alaptörvény-módosítás azon részeit, amelyekről az Európa Tanács megállapítja, hogy megszegik a demokratikus normákat. Ha ezt visszautasítja, akkor szankciókat kell alkalmazni vele szembe - követeli a Washinton Post."

Amit te csinálsz, az manipuláció és hangulatkeltés, hazugságokkal megfűszerezve. Sajnálatos.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 15:16:06

@Mária: hogy munkájuk legyen és vissza tudják fizetni a hiteleiket."
nincs az a pénz amit ne szivattyúznának a bankok ki a gazdaságból...vajon miért nem hiteleznek? ja...simornál jobb volt parkoltatni a pénzt, mint hitelezni..

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 15:17:55

@InteriorLulu: értem én, "magyar" szerzők írnak ordenáré cikkeket amit a napi.hu mocskos módon tálal..és én manipulálok
na oké...ide lőjetek:)))

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 15:21:04

@FILTOL: Egy szó mint száz, az a fájó pont, hogy hogy a 'csúti diktátor' elérte az ország piacról való finanszírozását, még akkor is, amikor a Rotschild-bérenc Simor kiadogatta folyamatában a belső jelentéseket az IMF-nek, és azok azonnal elkezdtek spekulálni, ha jól emlékszem 305 volt az euró, mégsem vettünk föl hitelt...

Na ez fájt nekik.

És a mai napig borzalmasan nagy fájó pont az EU-nak, meg ugyanúgy a balliberális mainstream médiának, hogy annak ellenére, hogy folyamatosan azt hangoztatják, hogy még egy kis idő, és vége mindennek, na még egy kicsi, még, na még...Aztán az ország mutatói rendre korrekt teljesítményt mutatnak...Na de az már nincsen főoldalon vezető hírként, csak oldalsó sávban...

Éhes_ló 2013.03.15. 15:27:14

@kamerasmobil: 2006 őszén nem emlékszem, hogy ilyen aktívak lettek volna a magadfajták.
Sem itthon, sem máshol.
Ekkor mindig szembe jut, hogy nektek és washingtoni, brüsszeli haverjaitoknak tulajdonképpen semmi bajotok nincs ha valakik költségvetési adatokat hamisítanak, hazugságokkal nyernek meg választásokat, az azonosítószám nélküli rendőreikkel végigveretik az ünneplő tömeget.
Nem volt baj a rekord államadósság, a rekord hiány sem.
Ez mind mind kóser szerintetek és a barátaitok szerint is.
Azzal van bajotok, aki nem így jár el, hanem pont ellenkezőleg.
Az a náci és a diktátor. Szerintetek.
Szerintem meg ha TI ezt mondjátok, és vért hánytok az idegtől, akkor jól mennek a dolgok.
Amikor ajvékoltok akkor az érzékeny részetekre léptek az ellenfeleitek.
Ez pedig jól van.
Kár, hogy túlságosan kevésszer teszik meg ezt.
De majd tanulnak a hibáikból.

Blogger Géza 2013.03.15. 15:27:37

@Ianas: DK-Ázsia sikerországai (pl. Dél-Korea, Tajvan, Szingapúr) - akiket kis tigriseknek neveztek - az ipari exportjukkal emelkedtek ki. Egyelőre úgy néz ki, hogy mi is rátaláltunk erre a sikerösvényre.

Blogger Géza 2013.03.15. 15:30:07

@Mária: Akár azt is, arra sincs sok szükség ebben az országban... De ha ennyire hiányzik, menj ki hozzá, és látogasd meg.

dennisthemenace 2013.03.15. 15:38:32

Az itt (parancsra) megjelent FideSS trollok inkább menjenek havat lapátolni, most arra van szukség.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 15:40:35

@Éhes_ló: Egyetértek mindenben. Mégpedig azért, mert amikor az egész rohadt tetvek gyülekezete mosolyogva kinyalta a Gyurcsány-Bajnai páros seggéből a betyárkörtét, mondván hogy jó úton haladnak, csak kisebb nagyobb kiigazítások kellenek, na, akkor volt a legnagyobb baj.

Most meg pont az ellenkezőjét mondják...Igencsak elgondolkodtató az eszmefuttatásod! :)

Cartman (ex Cartman) 2013.03.15. 15:42:42

@Mikrobi:
"A leadott szavazatok 2/3-át a Fidesz-KDNP kapta. Ez TÉNY, a többi csúsztatás és locsogás."
Ekkora nagy tájékozottsággal osztja itt az észt!? Basszus... Csak nem fideszkdnp-s elkúró kormánytagnak tetszik lenni? Azoknak van ilyen sok közük a valósághoz...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.03.15. 15:44:19

@Mikrobi:

2/3 csak a parlamentben van. És igen, demokratikusan választották meg, ahogy a szobafestőt is.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 15:45:37

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
tehát akit demokratikus választáson szavaznak meg, az hitler lesz.

obama tudja már?

biztos ezért jó, hogy az EU-t t.képpen sosem választott köcsögök vezetik.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.03.15. 15:52:52

@Kiszaj Károly:

Két dolgot bizonyíts be:

- Than Krisztina zsidó
- Than Krisztina Magyarországon él

Vagy inkább kussolj!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.03.15. 15:54:03

@Kiszaj Károly:

" pénzben kifejezve is jelentős károkat okoz az országnak"

- Kósa-Szíjjártó?

Egy Közülünk 2013.03.15. 15:54:32

Aki kardot ragad, az kard által vész el! Mind két oldal (Fidesz-KDNP <-> Mszp-DK-SZDSZ) tömény gyűlölettel kommunikál (Igen: a Fidesz és Orbán beszédei is fröcsög a gyűlölettől, csak az Orbán hívők ezt nem akarják látni). Ez végül akár polgárháborúhoz is vezethet és hogy ki nyer az nem tudom, de hogy ki veszít azt igen: MINDENKI.
Mi lenne ha nem erőszakkal akarná mindenki megoldani a problémákat? A végén még előre is lépnénk, és nem mindig hátra...

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 15:58:40

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: a Christian Lowe-ről már nem kell? :D

kussoljak? mi vagy te, náci?

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 16:05:26

@Kiszaj Károly: ő nem, de te tipikus példánya vagy azoknak a takonygerincű gyűrűsférgeknek, akik bár viselkedésük, gondolkodásuk azonos a nácikéval, mégis meg vannak sértve, ha nácinak nevezik.
Igaz, te szarcsimbók?

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 16:07:16

@fidesz = népirtó csőcselék: labancztallér barátom, mitől lennék náci? nem az a náci, akinek nem tetszik a náci zsidó népség, hanem az, aki magát isten által kiválasztottnak, felsőbbrendű fajnak tekinti, és erre hivatkozva meglop, legyilkol, nyomorba taszít más népeket.

fidesz = házmesterek pártja 2013.03.15. 16:08:30

@Kiszaj Károly: miért ne lennél az, te szarzsák?
Sohasem fogom megérteni, hogy egy ilyen rühes patkány miért kéri ki magának a náci jelzőt. Illetve megértem: gerincetek nincs, vastag bőr a pofátokon van.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 16:11:05

@Egy Közülünk: Ezt tudják Brüsszelben is?

Esetleg azt lehet tudni, hogy a Rotschild-Rockefeller-Warburg miképp vélekedik a feltevésedről?

Értem hogy mit akarsz mondani, egyet is értenék ezzel, ha lenne benne realitás. Sajnos senkit nem érdekel a békés megoldás.

Ianas 2013.03.15. 16:19:35

@Kiszaj Károly: Szerintem meg lángoló lófasz mindnek a seggébe, de mindegy. Ha neked bármelyik megfelel, akkor élvezd, mert mást úgyse nagyon tehetsz ilyen mentalitással.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 16:21:46

@Kiszaj Károly: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy azok akik ki vannak választva, tarthatnak Magyarországon több mint 100.000(!) fegyverrel felszerelt szerződéses katonát magáncélra, egy néptáncruhában meg bakancsban masírozó rohangálod brigádot meg feloszlatnak.

Arról nem is beszélek, hogy az össz magyar haderő kb 25-26 ezer emberéből 3.000 az operatív munkát végzők létszáma.

I-Work 2013.03.15. 16:22:13

Úgy gondolom, hogy aki méltatlan a hivatalára, azt el kell távolítani. Demokratikus országokban általában maga a demokrácia a kényszerítő eszköz, ám az olyan országokban, ahol a demokráciát korlátozzák, ott lehet és szükséges is más eszközökhöz nyúlni, ebben semmi különös nincsen.

Orbán Viktor kiengedte a szellemet a palackból, ha megbukik, akkor sem őt, sem a kiszolgáló sleppjét nem fogják védeni a felszámolt demokratikus intézmények. E tekintetben a felelősségét saját maga hozta létre és alapozta meg.

I-Work 2013.03.15. 16:24:21

@Mikrobi:

Hát elég kretén vagy.

Ianas 2013.03.15. 16:24:49

@Blogger Géza: Rá, persze, hiszen ha mondjuk az Euro 400 Ft lesz, akkor virágozni fog az export. Várj. És mit nyerünk a drága Euróval, amit behoznak az exportőrök? Hol tudják hasznosítani az érte kapható több forintot? Mert mindenből, ami nem terem meg a földön, ezen az éghajlaton, exportra szorulunk.

Az exportra termeléshez gépek, földgáz és áram kell, a szállításhoz benzin kell, járművek, mind-mind import! Mégis mit nyer a sok forintjával, ami elinflálódik a francba az exportra termelő vállalkozó?

Nem értem ezt a logikát. Ez ennél jóval bonyolultabb.

Ianas 2013.03.15. 16:27:22

@Kiszaj Károly: Valahol el kell kezdeni...

InteriorLulu 2013.03.15. 16:29:39

@FILTOL:
"értem én, "magyar" szerzők írnak ordenáré cikkeket amit a napi.hu mocskos módon tálal..és én manipulálok
na oké...ide lőjetek:)))"

A Washington Post-cikket nem magyar írta. A Reuters-elemzést ketten jegyzik, egyikőjük magyar.

Hogy miről szólnak a cikkek, ezt fentebb leírtam. Sem tartalmukban, sem stílusukban nem ordenárék, messze nem. Higgadtan és civilizáltan elemeznek, ellentétben ugye a te posztoddal.

A Reuters-elemzést lehozó napi.hu a címében és az indító háromsoros összefoglalójában valóban megtéveszt, ha tetszik manipulál, hisz ezek nincsenek összhangban magával a cikkel - ám ez téged semmiképp nem ment fel a manipuláció, a hangulatkeltés és a hazugság ténye alól.

BitPork 2013.03.15. 16:29:41

Hol lehet aláríni hogy kérem a beavatkozást? Mondjuk rögtön egy listát is adhatnék, hogy kiket lehetne elvinni az Orbán-Gyurcsány párossal az élen!

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 16:35:13

@InteriorLulu: ő diktálta bazmeg, a másik leírta. annak fogalma nincs mik a tények itthon.
a washington post cikkének írója pedig szintén vmi hazai zsidótól vagy charles c gatitól szerzi az információit.

@fidesz = népirtó csőcselék: csupán azért te mocsok, mert teljesen egyértelmű, hogy ti vagytok a nácik. rám semmilyen náci jellemző nem illik: nem tartom magam felsőbbrendűnek, sem kiválasztottnak, nem gyilkoltam még soha, nem is szándékozom. nem loptam el másnak a földjét nem zavartam el, nem tartok állati sorban egy embert sem. nem is támogatok ilyesmit, nem csápolok ilyen férgek mellett.

tehát én nem lehetek náci, de ti azok vagytok, amikor a náci terrorállam és náci népsége mellett álltok ki.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 16:36:55

Csak megjegyezném, hogy addig, amíg Orbánnak Brüsszelben kell beszélnie valamiről, amiben úgysem kap támogatást, addig a Bajnai azt nyilatkozza egy hóbucka tetejéről, hogy mielőbbi kormányváltásra lenne szükség.
Teszi ezt azután, hogy vörösrózsát vitt a PetŐfi-szoborhoz...

Hányingerem van...

Egy Közülünk 2013.03.15. 16:57:16

@cs¤cs€ssz:
Pont ez a pláne: ha senki nem töri meg a gyűlöletet, akkor mindig ugyanoda jutunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy akár Brüsszel, akár Moszkva, akár Peking (és folytathatnám) nem erőszakkal fog kommunikálni. De ha valódi összetartás alakul ki, akkor ki nem sz.rja le nagy ívben őket. Hörögjön, zsaroljon bárki attól még nem lesz más, ha mi is hörgünk, sőt csak rosszabb! Ugyanakkor viszont jó lenne azt is tudomásul venni, hogy bizony mi is sokat hibázunk és néha lehet hogy van benne igazság amit mondanak, mert kívülről látnak. De ahhoz, hogy ezt meghalljuk, nem lehet gyűlölni másokat, mert akkor bezárjuk a fülünket.
A megoldás, hogy nekünk minden szempontból jobbnak kell lennünk náluk! Legyen belül erősek és összefogásra képesek, ha hibázunk ismerjük be és tanuljunk belőle, és a másikban (akár ember, akár állam) azt nézzük mit tudnánk eltanulni tőlük.
Hihetetlen erők vesznek el a gyűlölet folyamatos fenntartása miatt.

graycivil 2013.03.15. 17:03:00

A szellemi alultápláltság olyan mélységei tárulnak fel az Orbán-hívők hozzászólásaiból, hogy az már megható.

2010-ben Bajnai úgy adta át az országot, hogy a piacról finanszírozta az országot, de jóval kisebb költséggel. Éppen a Kósa-Szíjjártó ámokfutás miatt kellett 2010 közepén az IMF-hez fordulni, hogy megnyugodjanak a piacok. Másrészt az "MNB nemzeti visszaszerzése" egyszerűen az "MNB FIDESZ-es házipénztárrá" züllesztését jelenti.

Ha tud nekem valaki mutatni egyetlen mérvadó (akár vérjobbos) közgazdászt, aki szerint az Orbán-Matolcsy-őrület értelmes gazdaságpolitika, annak benyalok. Még Varga is megmondta, hogy az eddigi unortodoxia egy nagy marhaság. Más kérdés, hogy teljesen nem mert a Kedves Vezető ellen mondani, vagyis választásokig még a "kötélen egyensúlyoz". Esetleges (az Úristen mentsen meg bennünket ettől) FIDESZ-győzelem esetén azonban Varga már biztosan nem vállalná be az őrült ortodoxiát.

Amúgy javaslom, a jobbos logika kisarkítása azt jelentené, hogy az összes tartalékból "előtörlesszünk", és akár 50% alá csökkenhetne az adósság. Aztán vegyük elő a száraz kenyeret, vizet, gyertyát és a Bibliát! Mert csak ez maradna.

A legszörnyűbb, hogy a beruházási kedv a nullára csökkent, a külföldi tőke már csak azokat a termeléseit hagyja itt, amiknek kivitele drágább lenne, mint a kormánytól elszenvedett veszteség. Vagyis így csak addig lehet akár csak minimális növekedést is elérni, amíg az üzemek össze nem omlanak.

Nem a külföld tesz tönkre minket, hanem az elvakult Orbán-fanatikusok! De ne aggódjunk, Orbán mindannyiunkat túlél. Van neki miből.

graycivil 2013.03.15. 17:04:28

@graycivil: "Esetleges (az Úristen mentsen meg bennünket ettől) FIDESZ-győzelem esetén azonban Varga már biztosan nem vállalná be az őrült ortodoxiát"

Természetesen unortodoxiát akartam írni.

Kiszaj Károly (törölt) 2013.03.15. 17:10:53

@graycivil: "2010-ben Bajnai úgy adta át az országot, hogy a piacról finanszírozta az országot, "

apád faszát. úgy adta át az országot, hogy 8 év alatt csődbe vitték, és lélegeztetőgépen voltunk. IMF hitel neked piac?

"jóval kisebb költséggel" - pont azért volt kisebb a költség, mert nem a piacról kaptuk a pénzt, cserébe egy illegitim, senki által meg nem választott valakit tettek a nyakunkra, és diktáltak, csak nehogy előrehozott választás legyen. az milyen antidemokratiksu fujj.

"Éppen a Kósa-Szíjjártó ámokfutás miatt kellett 2010 közepén az IMF-hez fordulni, hogy megnyugodjanak a piacok."

te beteg vagy? az IMF hitelt 2008ban kaptuk te geci.

"Másrészt az "MNB nemzeti visszaszerzése" egyszerűen az "MNB FIDESZ-es házipénztárrá" züllesztését jelenti."
hülye vagy, végre nem egy zsidó vezeti az MNB-t, és végre nem kell függetlennek lennie a magyar államtól, a magyar emberektől.

Blogger Géza 2013.03.15. 17:12:03

@graycivil: "2010-ben Bajnai úgy adta át az országot, hogy a piacról finanszírozta az országot, de jóval kisebb költséggel." Ez rögtön két hazugság. Az IMF köldökzsinórján függtünk, és Bajnai idején kibocsátott devizás kötvények kamata magasabb volt a mostani 2013-as kötvénykamatoknál.

Ha az üzemeink "összeomlás" előtt állnak, magyarázd már meg, hogy nőtt a 2009-es 59 milliárd euróról 2012-re 80 milliárd euróra az exportunk, okostojás.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 17:13:33

@graycivil: Tudod, ki az a Drábik János?

javaslom nézz utána. nem Bajnai szintű közgazdász, az akinek most te kinyaltad a seggét, ennek az embernek a a szemetét sem vihetné ki.

Ha érzel magadban annyi erőt, köpködd ki a szőrszálakat, és keress rá, hogy mit mondd Drábik János, mi lenne a megoldás a magyar helyzetre. párttól függetlenül.

Szólj, ha nem megy, segítek.

graycivil 2013.03.15. 17:21:56

@cs¤cs€ssz: "Tudod, ki az a Drábik János?"

Utánanéztem. Jogász, újságíró és publicista. Nem közgazdász. Akkor kérem a következő nevet...

Amúgy szaros szájjal nehezebb beszélni. Ezért nem is értem, mit mondasz. :-)

graycivil 2013.03.15. 17:24:11

@Blogger Géza: Úgy, hogy 2010 elejére egy csomó beruházás előkészületei már megtörténtek, és azok utána kezdtek el termelni.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 17:31:28

@graycivil: pff..jól utána néztél...Amerikában és Németországban összesen 20 évig volt vezető közgazdász..de neked minek is magyarázni, hát a Bajnai az a császár...

www.youtube.com/watch?v=QGQosCzzdTw

tessék, hátha valami csoda folytán mernél 12% fölötti magasságba is látni, nem csak nézni...

christophe 2013.03.15. 17:38:46

Arra kène vègre ràjonniuk a magyaroknak,hogy az elmult szàzadokban minndig a a fasz rossz oldalàra àlltak,most hogy lehetosèg lenne fejlodni,beruhàzni,milliàrdokhoz jutni(EU),van egy dilletàns banda aki beleszarik a segitsèget ado markàba,ès az oroszoknak,kinaiknak ajànlgatja a hàtsojàt,szerencsère annyira nemizgatja Oket,legalàbbis remèlem.....

christophe 2013.03.15. 17:41:53

@Kiszaj Károly: ''hülye vagy, végre nem egy zsidó vezeti az MNB-t''
Valoban nem zsido,egy idiota.Idiota embereknek, idiota politikusokat,csak nemzetszinu szalaggal legyen àtkotve!!!

Csingiz 2013.03.15. 17:41:55

Értem a felháborodást, de ez a cikk kissé túl van lihegve. Az eredeti Reuters cikkben egy szó sincs arról, hogy bárkinek el kellene távolítani a kormányt. Ezt a blog bejegyzést egy középfokú nyelvvizsgával, és egy rendes fordítással meg lehetett volna úszni.

A WP cikkben valóban szó van szankciókról, persze, abban a kontextusban jelent meg, hogy EU tagok vagyunk. Mondjuk Oroszországgal szemben ilyesmi nem merülne fel. Talán ki kellene lépnünk, ha nem osztjuk az értékeiket, oszt jó napot...

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.03.15. 17:48:21

@Ianas: Exportból élőként mondom, hogy egy 400 Ft-os euroval nagyon jól járnék. Kb egy hétig.

Egy stabil EUR-HUF árfolyammal viszont évekig el lennék.

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 17:52:32

www.youtube.com/watch?v=NDQzxiaFLsI

Fél óra beszélgetés Drábikkal. Hangsúlyozom, nem Bajnaival.

graycivil 2013.03.15. 17:53:23

@cs¤cs€ssz: Biztos, hogy ugyanarról beszélünk?

"Dr. Drábik János (Budapest, 1938. június 9.) jogász, újságíró és publicista, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője."

http://hu.wikipedia.org/wiki/Drábik_János

"Jelenleg JOGI tanácsadója a 'Public Money Systems' nevű szervezetnek,..."

"A megváltást ígérő 'közgazdász' - Drábik János a Mokkában" (Aposztrófra figyelni!)

www.youtube.com/watch?v=r4TYv9TPD8I&fmt=18

"Én ugyan a végzettségemet illetően középiskolai tanár és jogász vagyok..."

Amúgy annyi a "közgazdasági" benne, hogy éveken át ő szerkesztette a SZER Világgazdasági magazinját. Szerencséje van, mert a "szakmai végzettség erkölcsi béklyója" nem korlátozza a fantáziáját gazdasági-pénzügyi kérdésekben való megnyilvánulásaiban. Ahogy néztem, nem buta ember. Egyszerűen csak az "újságírói teljes véleményszabadságot" kivetíti a közgazdasági kérdésekre is. És ami egy publicisztikában érdekes, izgalmas, olvasmányos, azt a közgazdaságban matolcsyzmusnak nevezik.

graycivil 2013.03.15. 17:57:26

"Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz..."

Kedves posztíró! Miért akarod kitiltani a támogatóidat?

cs¤cs€ssz 2013.03.15. 18:02:21

@graycivil: Figyu, ne a wikipédiából értesüljél már, én nem gugliztam ki, hogy ki ő, vagy van-e diplomája, hanem megnéztem néhány vele készült konferenciát, meg előadást.

Ha nem közgazdász a végzettsége, akkor is százszor jobb alternatívákat vázol föl a jelenlegi helyzetre, mint a mai politikusok 90%-a.

De ha te azt gondolod, hogy egy Mokkából elég infót szedtél össze a wiki mellett, nyugtázom, és kész. a te döntésed.

Mesterlövész 2013.03.15. 18:17:21

Kiszaj Károly és ephart kommentelők minden kétséget kizáróan zsidók, ugyanis ők zsidóznak a leghangosabban.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:22:35

Elég keményen be van szarva a Bajnai Gárda, hogy egyből küldi a szánalmas trollhadseregét egy ilyen szerény posztra is... :)

Ihííííí, a remény hal meg utoljára, nyavalyások!
Alkotmány, demokrácia, jogállam!

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:25:54

@Csingiz:
"Talán ki kellene lépnünk, ha nem osztjuk az értékeiket, oszt jó napot..."

Igen, kb. mint ahogy te is eltolhatod ebből az országból a biciklit.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:29:02

@graycivil:
"Úgy, hogy 2010 elejére egy csomó beruházás előkészületei már megtörténtek, és azok utána kezdtek el termelni. "

Ez az egyik.
A másik meg Bokros, és az ő csomagja, melynek hatása beragyogta az egész 1. Orbán-kormányt.
A legendák velünk élnek.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:33:36

@graycivil:
"Ha tud nekem valaki mutatni egyetlen mérvadó (akár vérjobbos) közgazdászt, aki szerint az Orbán-Matolcsy-őrület értelmes gazdaságpolitika, annak benyalok."

Biztos vagyok benne bajnaitrollocska, hogy olyat senki nem tud neked mutatni, aki meg is felelne.
... és még hagyná is, hogy benyalj neki.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:38:09

@InteriorLulu:
"Sem tartalmukban, sem stílusukban nem ordenárék, messze nem. Higgadtan és civilizáltan elemeznek, ellentétben ugye a te posztoddal."

Hogyne lennének higgadtak és civilizáltak, hiszen náluk a fegyver, és ránk fogják, és elsütik néha a lábunk előtt, hogy táncoljunk kicsit.
Ki nem szarja le a higgadtságot, amikor a bőrünkre megy a játék? Irakot is higgadtan támadták meg.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 18:41:24

@graycivil: én nem tiltok ki senkit
mindenki maga véleményének kovácsa...vagy mi.

@Csingiz: az eredeti cikket is belinkeltem. tehát akkor a napi.hu gerjeszti a gyűlöletet, és hazudozik az olvasóinak. mindenesetre van egy kis bukéja, hogy 15-e előtt megjelennek ilyen cikkek. tudod a művelt nyugat 48-49b4n még a diplomáciai kapcsolatot sem volt hajlandó felvenni Mo-al. magukra hagytak minket, jöttek az oroszok. és igen akkor is voltak olyanok akik az idegen hatalmakat szolgálták a nemzetük helyett, és idegenek akarták megmondani a magyarnak hogy hogyan éljen. és igen, akkor valóban meg kellett védeni a szabadságot, harccal, vérrel. ja...és nem úgy mint a mostani hőzöngő tüntetőcskék, akik "ájvé, baszki esik a hó, na jó fasszombe, hagyjuk a pcsába az egészet, majd tüntetünk ha nem lesz hideg...gyerünk valami jó meleg kávéházba".

béla a görög (törölt) 2013.03.15. 18:42:41

Én is nagyon szeretném már újratemetni Orbánt.

Egyébként mi a probléma? Jön a paraszt, odaszarik mindenhová, más zsebében kotorászik - mégis mit gondoltál, népszerű lesz?!
Teljesen rendben van a dolog, felesleges neki nemzeti színezetet adni.

Nekem lenyúlta a MANYUP-omat, mit gondolsz mit mondok, hogy persze, vidd csak, nálad jobb helye van?! Cégekre különadót vet ki, államosít akkor majd megdicsérik? Ha a CBA-t, OTP-t, MOL-t basztatnák külföldön, mit gondolsz, nálunk nem az lenne a téma, hogy mit lehetne tenni ez ellen?

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:47:33

@FILTOL: Nemcsak itthon ismerik a közvélemény-kutatások eredményeit...
Tudják, hogy bizony erősen Fidesz-párti az ország, és a háttérben futó támogatások mellett a médiumok folyamatos nyomásával próbálják versenyközeli állapotba hozni a szerény ellenzéki erőket.
Ezek meg minden internacionalista segítséget örömmel fogadnak, mint ahogy a múltban is.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 18:51:39

@béla a görög: "Nekem lenyúlta a MANYUP-omat"

Ami sose vót a tied...
Szerinted a nyugdíjkasszából hiányzó MANYUP pénzt, amiből a nyugdíjak kifizetése ment, honnan pótolta a mindenkori kormányzat? Az adónkból, barátom, ha adóztál, de az én adómból biztosan, és ha az adó nem volt elég, akkor kölcsönpénzből, amit majd fizethetünk vissza a következő évtizedekben, úgyszintén az adónkból.
Aki lopást emleget ennyit nem lát be???

Alaister Grand 2013.03.15. 18:57:35

Orbánt sajnos csak távcsöves puskával lehet megbuktatni.

Blogger Géza 2013.03.15. 19:06:51

@graycivil: :D Sőt, már Bokros Lajos alatt fel akarták futtatni a termelést, csak még kivártak egy picit.

béla a görög (törölt) 2013.03.15. 19:10:05

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: nem pajtás az az enyém volt. névre szóló szerződésem volt, pénztári tagsággal és 'kapáltam' a pénzt - váltogattam a portfóliókat.

és magyarázhatod te ahogy akarod, addig amíg nekem azon a szerződésen a nevem állt és mellette az összeg addig az számomra az enyém volt és kézzelfogható. és nem egyike a nagy 'közös' pénzeknek amit lehet hogy megkapok majd egyszer ha egy szar kormány úgy tartja jónak.

Adót meg én is fizetek.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 19:38:21

@béla a görög:
"nem pajtás az az enyém volt. névre szóló szerződésem volt, pénztári tagsággal és 'kapáltam' a pénzt - váltogattam a portfóliókat."

Te marha meg visszatértél az állami rendszerbe? Mikor volt 80 ezere elit polgártársad, aki nem?
Így nem tudom javasolni, hogy irány az Európai Bíróság, és usgyi indíthatod a pert a magántulajdonod elvétele ügyében.

Érdekes, annak idején nem kérdezték meg tőlem, át akarok-e térni a MANYUP rendszerre, az állami nyugdíjam negyede elvesztése árán. Állami diktátum volt az áttérés (volt egy korosztály, aki dönthetett).

Mi volt a névre szóló szerződésedben? Azt a szerződést mindenképp vidd magaddal az EU bírósági perre, kelleni fog...

Megfigyelo 2013.03.15. 19:44:29

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Rég nem Fidesz-párti az ország, csak az emberek FÉLNEK megmondani, hogy ellenzéki pártra fognak szavazni. A Fidesz ugyanis félelmet kelt mindenkiben. 2002-ben 20% volt így, és ez már elég volt arra, hogy minden közvéleménykutatás masszív Fidesz győzelmet jósoljon -- és az ellenkezője lett. Most 45-50% a válaszmegtagadók aránya. Sapienti sat.

Megfigyelo 2013.03.15. 19:47:41

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Bizony, és a törvény is explicite kimondta, hogy magántulajdonnak számít. Nagystílű rablás volt a MANYUP einstandja-

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 19:52:20

@Megfigyelo:
"Rég nem Fidesz-párti az ország, csak az emberek FÉLNEK megmondani, hogy ellenzéki pártra fognak szavazni."

Ezt fújja mindig minden játékpárt... :)
Hogy ők aztán óriásiak a valóságban, csak a zemberek nem merik elárulni.

Ebben a biztos tudatban kell a következő 2-3 ciklust átrettegnetek a földalatti mozgalomban.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 19:56:40

@Megfigyelo: "Bizony, és a törvény is explicite kimondta, hogy magántulajdonnak számít. Nagystílű rablás volt a MANYUP einstandja-"

1. Akkor mégiscsak irány az EU bíróság, explicite. Elmész, perelsz, nyersz. Mi a gondod ezzel? Hát az EU bíróságot csak nem vádolod Orbán-pártisággal?

2. Aki visszatért az államiba, az lemondott a MANYUP pénzéről és visszakapta a 25 % állami nyugdíjjogosultságát. Aki nem, az meg MEGTARTOTTA a manyup pénzét.

EsoxLucius 2013.03.15. 19:59:42

Bár már látnám ahogy buktatják!

Bolsi Buster 2013.03.15. 20:00:09

@Megfigyelo: Az a baj tudod hogy a ballib ezt a mesét találta ki magának (a 2/3 nem is 2/3 mellett) hogy ne őrüljenek bele a soha nem látott buktába.

2002ben SZERINTED minden közvéleménykutató masszív Fidesz győzelmet jelzett - várjuk az adatokat.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 20:05:49

@Puskát kellett volna hozni:
"2002ben SZERINTED minden közvéleménykutató masszív Fidesz győzelmet jelzett - várjuk az adatokat. "

Dehogy jelzett... minimális Fidesz-fölény volt.

Megfigyelo 2013.03.15. 20:14:29

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Igen, de azzal zsarolták az embereket, hogy aki megtartja a manyup-ot, az egyáltalán nem kap állami nyugdíjat. Ez (is) aljasság volt...

Megfigyelo 2013.03.15. 20:16:36

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: A viszonylag kis fólény (ha lett volna) masszív győzelmet eredményezett volna mandátumszámban.

Bolsi Buster 2013.03.15. 20:18:33

@Megfigyelo: Megelégszem a minden közvéleménykutatónál jelzett kis fölénnyel is, ami szintén nem volt előre jelezve.

Megfigyelo 2013.03.15. 20:22:44

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Nem csináltak volna a regisztrációs cirkuszt, ha nem érezték volna ennel a helyzetnek a számukra való veszélyességét. Mindenképp a választás általános elcsalására lehet számítani -- meglátjuk, mennyire fog sikerülni. (Már ha egyáltalán lesznek választások, és nem hirdetnek valamilyen ürüggyel rendkívüli állapotot vagy nem kezdenek háborút valamelyik szomszéddal...)

Megfigyelo 2013.03.15. 20:24:16

@Puskát kellett volna hozni: Tessék felmenni a közvéleménykutatók honlapjára, bizonyára mindnél van archivum. Én megbízom a memóriámban...

Bolsi Buster 2013.03.15. 20:26:10

@Megfigyelo: Ja kösz a semmit. Propagandára nem vk kíváncsi.

Megfigyelo 2013.03.15. 20:27:29

@Puskát kellett volna hozni: 2002-ben akkor, amikor már tilos volt küzzétenni a közvéleménykutatási eredményeket, előfizetési alapon naponta - kétnaponta kaptam a Galluptól e-mailon eredményeket. És a szavazást követő napon meg egy hosszú magyarázkodást, hogy a válaszmegtagadók mennyire félrevezették őket, ezért adtak teljesen hibás előrejelzéseket...

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 20:31:41

@Megfigyelo:
"A viszonylag kis fólény (ha lett volna) masszív győzelmet eredményezett volna mandátumszámban. "

Hallottál arról, hogy hibahatár? Én hallottam, mert tanultam statisztikát, de a közepesen művelt polgár is tudja mi az.
1 % különbséggel nyerte meg az 1. fordulót az MSZP.

nland 2013.03.15. 20:35:11

ha a devizahitelek nem lennének 400FT/euroval gyönyörűen kimászhatnánk a nehéz helyzetből/válságból.

1. Az export még jobban felpörögne
2. a befektetők hoznák a pénzüket ide mert többet kapnak érte (ugyanez miatt nőne a foglalkoztatottság is)
3. az import megdrágulna ezáltal a belső termelés kiváltaná ott ahol lehet (pl. magyar mezőgazdaság...illetve itt hiányoznának az elprivatizált, leépített, majd megszüntetett magyarországi gyárak...)

A 400 FT/euro működne, ha nem lennének a devizahitelek...

Ebből is lehet látni, hogy akik most "aggódnak" a demokráciáért mert szerintük nem lehet meghatározni az emberek életét 10-15 évekre korábban "nem aggódtak" a 20-30 évre felvett és az országot és embereket eladósító (tehát az emberek életét meghatározó) a devizahiteleket nem korlátozó (2003-2009) kormányok/emberek (PSZÁF elnök, MNB monetáris tanács emberei, Pénzügy és gazdasági miniszterek) miatt...
...Szokásos liberális kettős mérce... mint az EU-ban :)
...úgy is mondhatnánk.... HA-HA ;)

Bolsi Buster 2013.03.15. 20:36:05

@Megfigyelo: Szóval akkor ebből

- minden közvélemény kutató masszív fidesz előnyt mért

ez lett

- leveleket kaptál a Galluptól

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 20:36:31

@Megfigyelo:
"Mindenképp a választás általános elcsalására lehet számítani -- meglátjuk, mennyire fog sikerülni."

Pedig majdnem biztos, hogy a Bajnai Gárda egyre erőszakosabb eszközökhöz fog nyúlni, és ilyesmire vetemedik.

"(Már ha egyáltalán lesznek választások, és nem hirdetnek valamilyen ürüggyel rendkívüli állapotot vagy nem kezdenek háborút valamelyik szomszéddal...) "

Bajnaiék egész biztosan meg akarják bénítani az országot. Számítani kell majd útlezárásokra, taxis-sztrájk jellegű káoszkeltésre, a Parlament munkájának ellehetetlenítésére, a Fidesz-képviselők utcai megtámadására.

Ha vesztőre állnak, és nem tudják megszerezni a hatalmat, mindenre képes ez a véreszájú szoclib banda.

Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent 2013.03.15. 20:47:19

Kíváncsi vagyok, a sok fidesz szavazó akkor is ilyen boldog lesz, ha kidobnak minket az euból??!!
Ennél közelebb, mint most, még nem álltunk hozzá.Gratula.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 20:51:20

@Jimmy, a ne tarts egy nagy magnest, ha valaki vent:
"Ennél közelebb, mint most, még nem álltunk hozzá.Gratula. "

Az EU egy politikai közösség, és a közösség senkit sem akar kidobni. Az IMF-kiszolgáló szoclib politikusok lehet, de ki nem szarja le őket?

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 20:54:28

@Megfigyelo:
" Igen, de azzal zsarolták az embereket, hogy aki megtartja a manyup-ot, az egyáltalán nem kap állami nyugdíjat."

De nem is fizet a továbbiakban az állami nyugdíjba, miért is kapna állami nyugdíjat? (a munkáltatója fizet utána, igen)
Kit zsaroltak???

Irány az EU bírósága!
Ennyi manyup-szabadságharcos csak nem tévedhet? :)

Pepibubó 2013.03.15. 21:03:44

@pandras11:
"2013.03.15. 11:40:21
AZÉRT SEM LESZEK BUZI!"

Már nem... :-)
Bocs a poénért, de tényleg fura, hogy sokan "attól" lehetnek buzik, hogy megszűnik - megszűnne - a melegek jogfosztása! Nem állhat túl erős lábakon az a szokásos beállítottság, azaz heteroszexualitás, amelyiket a jogi háttér változása tud megingatni.
Talán ez a magyarázata annak is, miért a legharcosabb meleg-gyűlölőkről szokott kiderülni, hogy maguk is azok, miért ők tartják ezt az egyik legégetőbb "gondnak".

Egyébként meg az EU klubtagságát idegen megszálláshoz hasonlítani eléggé tragikomikus. Főleg olyan klub tagságáét, amelyik a tagsági díjnál nagyságrendekkel több pénzt ad a klub - egyébként sem öncélú - szabályainak tiszteletben tartásáért cserébe.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.15. 21:08:31

@Pepibubó: milyen jogfosztásra gondolsz?

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: ez csak a régi nóta, méghogy kidobnak...kb. úgy mint ahogy kivonulnak a multik, na persze.

Bolsi Buster 2013.03.15. 21:21:48

@FILTOL: Lótojt az EU-nak mi jobban kellünk mint ők nekünk, ezért adnak ide látszólag pénzt.

Mielőtt elkezditek, hogy minden beruházás EU pénzből megy, foglalkozzunk a ténnyel, hogy a teljes 2014-2020 lehívható keret a magyar GDP 3,5%-a. Ennek a töredékét tudjuk lehívni és felhasználni arra amire ők mondják, de az ziher hogy a GDP 1,5%-át mint tagdíjat beszedik.

Na ennyi a történet, meg a tény hogyha visszanézünk 2004es önmagunkra megint szar bizniszt kötöttünk.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 21:23:29

@Pepibubó:
"Főleg olyan klub tagságáét, amelyik a tagsági díjnál nagyságrendekkel több pénzt ad a klub - egyébként sem öncélú - szabályainak tiszteletben tartásáért cserébe. "

1. Nem nagyságrendekkel, hanem valamennyivel.
2. Pont most próbálták (nem ez volt az utolsó kísérlet) az EU finanszírozói a válságra való hivatkozással drasztikusan csökkenteni a "több pénzt". Még így is megéri NEKIK "több pénzt" adni, a görögök, portugálok, ..stb. esetén sokkal több pénzt, a klubban maradásért cserébe.

omlósz 2013.03.15. 21:52:30

@FILTOL: sikeres finanszírozás az olcsó imf hitel helyett önteni az államkötvényeket a piacra. Szerinted az nem hitel? Ugyanúgy adósság, csak sokkal drágább :)

graycivil 2013.03.15. 22:00:57

@cs¤cs€ssz: Az űrből származó rovásírás és ősi magyar agysebészet híveinek biztos rendkívül szakmainak tűnik, amiket mond. :)

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 22:00:58

@omlósz:
"sikeres finanszírozás az olcsó imf hitel helyett önteni az államkötvényeket a piacra."

1. www.penzugyiszemle.hu/tanulmanyok-eloadasok/imf-hitel-versus-jegybanki-finanszirozas-van-e-kulonbseg-i

"A kamaton kívül, amelyet fizetni kell a Nemzetközi Valutaalaptól felvett hitelre, a költségvetést terheli a megnövekedett jegybanki kötvényállomány költsége is. Ezt a kettőt együtt nézve kaphatunk reális képet arról, hogy mennyibe is került a valutaalapi finanszírozás"

2. A 150 milliárd bankadót és telekom adót beleszámoltad a különbségbe? Ezek nincsenek, ha "olcsó" IMF hitelt veszünk fel.
Nem számoltad bele.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 22:06:17

@omlósz:

"Tehát azzal a meglepő végeredménnyel kell számolnunk, hogy az állam (2) valódi kamatterhe - ha a nemzetközi hitelkeret forint alapú államadósságot refinanszíroz - az MNB kötvények után fizetett kamat, vagyis a jegybanki alapkamat. Ezért az adósságszerkezet elmozdítása a kisebb kamatozású devizaadósság irányába a felszíni látszat ellenére nem olyan olcsó, mint amilyennek tűnik, s az IMF hitellel kiváltott adósság valójában jegybanki alapkamaton - s nem pedig az IMF hitel alacsony kamatán - finanszírozódik. "

béla a görög (törölt) 2013.03.15. 23:13:24

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: "Így nem tudom javasolni, hogy irány az Európai Bíróság, és usgyi indíthatod a pert a magántulajdonod elvétele ügyében."

Igen visszaadtam, mert én MÉG mielőtt visszadtam volna fordultam az EU-hoz! Nem a bírósághoz. Megkeresésemre válaszoltak is. Aztán MÉG mielőtt visszadtam volna fordultam ügyvédhez és kértem tőle tanácsot. Meg volt ott jofenntartó nyilatkozat is.

És visszadtam, mert emelett volt ÖNYP-m is. Na az a pénz már nincs magyarországon és nem is lesz.
Sokat rohangáltam a hülye kormány miatt és akkor az akkori infok alapján ez valamennyire racionális döntésnek látszott (emlékezzünk a számlavezetésre és hasonlókra + a zsarolásokra) - már amennyire racionális düntés az, hogy az ember milyét vágja le.
Aztán UTÁNA jütt a döntés, hogy a nyugdijat átminősítették járulékból adónak (nem fizetési kötelezettsége az államnak) és vált teljesen világossá, hogy csak egy átbaszás az egész.

Úgyhogy lehet nagy hangon üvöltözni, de felesleges. Tőlem nemcsak elmozdíthatják ezt a falusi parasztot, hanem még hajlandó lennék be is dobni érte egy kis pénzmagot :)

2013.03.15. 23:16:15

@cs¤cs€ssz:

"Tudod, ki az a Drábik János?

javaslom nézz utána. nem Bajnai szintű közgazdász, az akinek most te kinyaltad a seggét, ennek az embernek a a szemetét sem vihetné ki."

Komolyan mondom, ha nagyot akarok röhögni, ezt mindig elolvasom majd!

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.15. 23:18:28

@béla a görög: "Tőlem nemcsak elmozdíthatják ezt a falusi parasztot, hanem még hajlandó lennék be is dobni érte egy kis pénzmagot :) "

Majd mi eldöntjük, hogy elmozdítjuk-e ezt a falusi parasztot, vagy más parasztot választunk helyette.
A pénzt ne a politikusokba és a mozgalmaikba dobáld, hanem tedd félre idős korodra, jól fog jönni.

jobbrolbandita 2013.03.15. 23:26:00

Szabadságharcaink margójára: Annak idején a Habsburgok bizonyára nagyon nemzetköziek, kifinomultak és européerek voltak... Nálunk azért csak a Tenkes Kapitánya, Buga Jakab meg Baradlay Richárd és Klapka lettek a menők... :) A labancok és a habsburg-pártiak pedig az ócska, szarházi árulók.

béla a görög (törölt) 2013.03.15. 23:31:06

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta:
Nem tudom Te ki vagy, hogy királyi többesben beszélsz de 1) helyettem Te nem döntesz 2) a pénzem arra szórom amire akarom - az ENYÉM!
A sajátodért aggódj!
És lehet nem kapok utána adóvisszatérítést, de ez is van olyan nemes cél!
No, azt hiszem ezt megbeszéltük!

Maitre 2013.03.15. 23:49:17

"Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, ..."

Külföldön sem mindenki zseni, vagy korrekt, vagy alapos, és lám-lám, ott is írnak le hülyeségeket olyanok, akiknek nem kellene olyasmiről, amit nem ismernek eléggé. Üdvözlünk a valóságban.

kifordított nagyanyó 2013.03.16. 00:00:27

Mondjuk én félig meddig hiszek az összeesküvés elméletekben.
Viszont ez a kormány egy hazaáruló banda,ez meg a másik fele.

dennisthemenace 2013.03.16. 00:19:19

@Kiszaj Károly: Pont a magyarok kulonbek a zsdoknal, mi? A tervezni nem, csak lopni tudo magyarok...

dennisthemenace 2013.03.16. 00:21:32

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Helyes. A parlament munkaja ugyis csak kart okoz, a FideSS kepviselokert meg ugysem kar.

2013.03.16. 00:40:54

@Blogger Géza: Egyelőre úgy néz ki, hogy mi is rátaláltunk erre a sikerösvényre. "
Hülye.

ottomoll 2013.03.16. 01:37:39

Már lasan belezödülnek ott nyugaton,de mégse sikerül megbuktatniuk Orbánt. Pedig az utóbbi években kemény össztüzet kapott, de mégis stabilan áll a helyén.
Ez veszélyes lehet a számukra, mert a többi kis ország látja, hogy igenis meg lehet csinálni: meg lehet regulázni, adóztatni a multikat. Mert ez a fő bajuk a nyugati hatalmaknak. A demokrácideficitről való handabanda csak ürügy a támadásra.

ottomoll 2013.03.16. 01:43:23

@dennisthemenace: Mindezzel együtt gondolom demokratikus gondolkodásúnak vallod magadat :)..És osztod a nyugat demokráciadeficitet bíráló megjegyzéseit..

is 2013.03.16. 05:25:26

@poszt: "Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. "

Bocs, Magyarországból félázsiai országot csináltatok 3 év alatt. Most belenéztél a tükörbe. Igen, Orbán egy szinten van az iráni elnökkel, és hasonlóan viszonyulnak hozzá. Tükör, mondom még egyszer. Belenéztél, nem szép, amit látsz. És a tükröt szidod?

@ottomoll: Már lasan belezödülnek ott nyugaton,de mégse sikerül megbuktatniuk Ahmadinezsadot. Pedig az utóbbi években kemény össztüzet kapott, de mégis stabilan áll a helyén. Ez veszélyes lehet a számukra, mert a többi kis ország látja, hogy igenis meg lehet csinálni: meg lehet reguláznia multikat. Mert ez a fő bajuk a nyugati hatalmaknak. A demokrácideficitről való handabanda csak ürügy a támadásra.

Ugye?

is 2013.03.16. 05:27:16

@Éhes_ló: " az azonosítószám nélküli rendőreikkel végigveretik az ünneplő tömeget."

Azzal lenne baj, de ilyen nem volt. Te is tudod, aztán mégis ide írogatsz ilyen hülyeséget.

felcsutisuttyo 2013.03.16. 05:44:34

ÉN KÖSZÖNÖM ÉS REMÉLEM, HOGY országon kívülről jön a segítség és ezt a Nemzeti SZART segítenek eltakarítani ennek a Béna egymást" méregető" ellenzéknek.
Végere valakinek eszébe jut, ha országon kívül is, de foglalkozik azzal, hogy Magyarországról ezt a Szar Orbán púpot, vagy Orbán Tumort levegye!
KÖSZÖNJÜK EURÓPA, KÖSZÖNJÜK AMERIKA, KÖSZÖNJÜK ANGLIA !!!!!

felcsutisuttyo 2013.03.16. 05:46:21

persze az is eszembe jut, hogy miért tud egy ROMÁN NÉP tökösebb nemzet lenni???

Amikor elegük lett a DIKTÁTORBÓL ÉS BANDÁJÁBÓL...elkapta és 3 nap alatt NÉPI bíróság elé állította és LEÖLTE MINT EGY DISZNÓT!!!!!

esefe 2013.03.16. 06:10:15

Idiótákat minden országban találni. Itt is lám milyen blogokat írtok. És a felcsótisuttyó nickű elmebegteg, meg milyen szánalmas kommenteket:))

esefe 2013.03.16. 06:12:13

@is: Kár tagadni! Volt. Presszóban ülő embreket kirángattak és vertek. Volt is ellene követségi tiltakozás, mert németek is voltak köztük. Azért csak hazudj, inadszakattáig!

kigyurt álat 2013.03.16. 06:23:05

Egyértelműnek tűnik, hogy nem az alkotmánymódosítással van bajuk, hanem hogy Matolcsy a jegybankelnök. Attól fosnak, hogy mostantól az MNB nem a "befektetők" érdekeit fogja szem előtt tartani.
Azt is érdemes észrevenni, hogy a folyamatos alapkamat-csökkentés "ellenére" az infláció mélyponton van, pedig korábban pont az ellenkezőjével riogattak. Már megmondtam sok hónappal ezelőtt, hogy így lesz, mert korábban Oroszországban is így volt és akkor is riogattak. :)

Néhány lefizetett vagy megvezetett balfasz persze az alkotmánymódosítás miatt aggodalmaskodik.
Marha vicces, hogy azt az alkotmányt akarják megvédeni, amelynek a bevezetését korábban teljes erővel ellenezték. :D
Annyira kilóg a lóláb, hogy csak kiröhögni lehet őket. :D

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 09:10:34

@béla a görög:
"Nem tudom Te ki vagy, hogy királyi többesben beszélsz de 1) helyettem Te nem döntesz "

Ki írta faszfejkém, hogy helyetted akarok dönteni? Azt írtam, hogy majd eldöntjük mi, magyar választók, hogy kit választunk. Igen, így, "királyi többesben".

"2) a pénzem arra szórom amire akarom - az ENYÉM!"

Ki nem szarja le, mire költöd? :)

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 09:13:13

@dennisthemenace:
"A parlament munkaja ugyis csak kart okoz, a FideSS kepviselokert meg ugysem kar. "

Ha a jelentéktelenség fájna, ordítanál a fájdalomtól. :)

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 09:16:45

@is:
"Bocs, Magyarországból félázsiai országot csináltatok 3 év alatt."

Előtte full ázsiai volt. Szívesen.

"Most belenéztél a tükörbe. Igen, Orbán egy szinten van az iráni elnökkel,"

Ezt hívják wishful thinkingnek.
Leírom magyarul is, hogy értsd: belelóg a kezed a bilibe. És nem üres az edény!

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 09:24:10

@felcsutisuttyo:
"ha országon kívül is, de foglalkozik azzal, hogy Magyarországról ezt a Szar Orbán púpot, vagy Orbán Tumort levegye!
KÖSZÖNJÜK EURÓPA, KÖSZÖNJÜK AMERIKA, KÖSZÖNJÜK ANGLIA !!!!!"

De nem veszik le.
Már rég megtették volna, ha tehették volna.
Ott áll "Európa" (aki mi vagyunk), Amerika, Anglia, és impotens szarjankóként csak a pénzt nyomják az ellenzéknek, és néha gazdasági újságírókkal piszkálnak.
Ez az Orbán-púp meg egyre csak burjánzik.
Szerintem neked is, nekünk is jobb lenne, ha betöltenéd a téged megillető londoni pizzafutári státuszt!
Szar világ jön rád, haver! :)

Fejesrob 2013.03.16. 09:26:51

A ballibsik szerint Nyugat-Európa jót akar.

Őket:)))

Amúgy annak idején kb. hasonló módon basztak ki az oroszokkal is. Rájöttek, hogy nem kell megszállni.

Egyszerűen zárt vagonban odaküldtek egy TGM szerű alakot az SZDSZ-szerű sleppjével együtt.

Na az 70 évre meg is oldotta.

buday008 2013.03.16. 09:39:40

" Bombázni mikor fognak?"--már alig várom..Ezekért egyért se kár....

felcsutisuttyo 2013.03.16. 10:08:39

@buday008: stimmt..
nagyon várom a polgári forradalmat, de nem a hideget amit Kövér mond, hanem a nagyom meleget!!!!
Demokratikus úton ezt a Nemzeti Szart nem lehet leváltani!

Before · http://azbeszt.blog.hu 2013.03.16. 10:40:35

Csak szólok, például a kimdzsongult is kurvára szeretné megbuktatni a világ nagyja.
Talán sikerül megtalálnod a párhuzamot (ami nyilvánvalóan túlzó, csak, hogy sikerüljön felfogni...)

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 10:41:04

@ekat:
"@felcsutisuttyo: Csatlakozom! "

Csatlakozz! Connecting people, buzikáim! :)

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 10:43:29

@Before:
"a kimdzsongult is kurvára szeretné megbuktatni a világ nagyja. "

Nem a nagyja, hanem azok a nagyhatalmak, akiknek ez érdeke.
Magyarország vagy Szlovénia is meg akarja buktatni? Ki nem szarja le Észak-Koreát?

A párhuzam áll, azaz a nagyhatalmak és a multijaik igyekeznek eltakarítani az útjukból a helyi hatalmakat, amik akadályozzák a korlátlan piacukat.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.16. 10:59:27

@Before: majd ha itt is milliók éheznek munkatáborokban, akkor érthető lesz a párhuzam, addig nem. a nyugat szemforgatása nevetséges, É-Kor.-ában évtizedek óta nézik, hogy mi folyik, az arab világban ahányszor beavatkoznak, mindig az a vége hogy beözönlenek a hatalmi vákumba a legszélsőségesebb iszlamista gecik, énagyobb a baj mint előtte...

európa közepén vagyunk, szó sincs diktatúráról mag semmiről, a bankok tökére létpek, erre mindenki sipákol...de hogy itthonról is vannak támogatóik...na az a bicskanyitogató.

vlgymir 2013.03.16. 11:01:07

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: "Szar világ jön rád, haver! :)"

Már nem tudom hanyadszor olvasom az ilyen fajta megjegyzéseket, és lehetőleg párban vannak olyanokkal, hogy lehet elemenni, ha nem tetszik, meg ilyenek. Mostmár valaki iagán megmondhatná, hogy milyen világra gondol, amikor ezt írja, mert valóban érdekel, hogy mire készüljek. Mitől lesz "szar"? Miért kéne annak lennie? Miért jó, ha olyan világ lesz, ha az másoknak rossz?
De ha nincs konkrét elképzelésed, akkor meg mi a francnak fenyegetsz bárkit is, ha van, akkor meg tedd ide.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.03.16. 11:04:38

köszönöm mindenkinek aki vitázott-kommentált, vagy épp azt teszi. nagy öröm, hogy kitette az index a címlapra a felületet.
most nem leszek már gépnél
üdv

jobbrolbandita 2013.03.16. 11:05:37

@felcsutisuttyo: Arra várhatsz, te szegény. A néhány száz újlipótvárosi meg budai bölcsész hülyegyerekkel, meg homáraktivistákkal... :) :) :) Nagy forradalom lesz, még a rendőrök sem kellenek hozzá, néhány vérmesebb nyuddíjas hazazavarja őket :)

Fidesz = nácigecik (törölt) 2013.03.16. 11:08:20

ÉLJEN, ÉLJEN!
TAKARODÓ VAN KOLOMPÁR VIKTORKA!

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 11:08:44

@vlgymir:
"Mitől lesz "szar"? Miért kéne annak lennie? "

Neked lesz szar világ, és a ballibbantaknak.
Attól lesz szar, hogy nektek minden szar, ami Orbán alatt történik, és minden jel szerint a következő kormány is Fidesz-kormány lesz.
Sorozat-szopás az osztályrészetek, már meg ne haragudj.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 11:09:55

@ekat:
"Jé, felcsutisuttyo is nő? "

Ha akarom nő, ha akarom férfi, ha akarom olyan, mint egy kifordított bundakesztyű.

Dolgozónép 2013.03.16. 11:32:33

Az elmebeteg diktátort a magyar népnek kell eltávolítania. De el kell. Különben megdöglünk mind, még ti is, orbanisták.

Pepibubó 2013.03.16. 11:34:47

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta:
" Még így is megéri NEKIK "több pénzt" adni"

Hát ez a "baj", mi?! Hogy a másiknak is megéri az együttműködés. Tipikus "magyarosch", - posztbolsi - gondolkodás. Ha a másik megéri, az már gyanús, onnantól az sem számít, nekünk mi előnyös.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 11:35:20

@Dolgozónép:
De Bajnait és Gyurcsányt nagyon védik a testőrök. Hogyan távolítsuk el őket?

vlgymir 2013.03.16. 11:36:02

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Miből gondolod, hogy nekem minden szar lenne, amit a jelenlegi kormány csinál? Mondta ezt valaha? Sőt ellenkezőleg. Az, hogy szerintem nem minden úgy jó, ahogy van, még nem jelenti automatikusan, hogy minden rossz.
A ballibeseket most hagyjuk.
Viszont a kérdésemre még nem válaszoltál. Konkrétan miért kellene számomra rossz világnak jönnie, és az miben nyilvánul meg majd?
Hogy segítsek a válaszadásban előre mondom, hogy nekem teljesen mindegy, hogy hogy hívják a miniszterelnököt, felőlem lehet a jelenlegi is, de azt szeretném, ha jó világ jönne. Te viszont azzal fenyegettél, hogy majd most rossz világ jön, és még mindig nem értem, hogy pontosan mire gondoltál.

Pepibubó 2013.03.16. 11:37:42

@Pepibubó:
Ha a másik megéri, az már gyanús, onnantól az sem számít, nekünk mi előnyös.
=
Ha a másiknak is megéri, az már gyanús, onnantól az sem számít, nekünk mi előnyös. Inkább megdöglöm, csak a másiknak se legyen jó - együttműködés, bravó!

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 11:40:25

@Pepibubó:
"Ha a másik megéri, az már gyanús, onnantól az sem számít, nekünk mi előnyös. "

De számít, hiszen ezért lettünk tagok, amiben az 1. Orbán-kormánynak is óriási szerepe volt.
Csak ne hidd már el, hogy az EU jótékonysági egylet... az erősebb kutya baszik elvet mindenhol érvényesíteni szeretnék.

Tudom, ti bolsik már megszoktátok, hogy felfele óriási nyelvcsapásokkal nyalni kell, de Brüsszel nem Moszkva.

Jó_ebédhez_szól_a_nóta 2013.03.16. 11:41:17

@vlgymir:
" Konkrétan miért kellene számomra rossz világnak jönnie, és az miben nyilvánul meg majd?"

Na over van.
Jó ebédhez szól a nóta!

2013.03.16. 11:52:32

Akkor én is beállok a sorba, Orbán önkényuralmi rendszert épít ki, amint meg is mondta mindent jobban tud az alattvalóinál így azt csinál amit akar (persze érettünk).
Kicsit messze állunk még a diktatúrától de több intézkedés is abba az irányba mutat.

Na én ezért nem bírom ezt a társaságot. Nem az elveikért mert azok 90%-ban jók, hanem a pocsék, erőszakos kivitelezésért.
A kommunistáknál fordítva, a kivitelezés korrektebb volt, de ott sokszor az elveket kérdőjelezem meg...
Nagyságrendnyi különbség nincs, az tény, hogy még elég sok szemétséget kell elkövessen Orbán királyunk ahhoz, hogy az előző bandát kívánjam vissza...

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.03.16. 12:11:04

bombázni?
majd 2014-ben amikor újból elbukik a magukat felsőbbrendű értelmiségieknek képzelő libbantak hataloméhségmenete... és továbbra is a fidesz marad a kormányon

Dolgozónép 2013.03.16. 12:11:19

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: honnan lehetne őket eltávolítani? Nincsenek funkcióban. Ha ott lennének, el kéne, őket is.

tomwar 2013.03.16. 12:11:49

@Blogger Géza: Felesleges az EU jogokkal peldalozni, mikor Orban a sajat alaptorvenyet serti meg.

Rive 2013.03.16. 12:28:13

"Bombázni mikor fognak?"

Hát, remélem hamar. Veszett jó lenne, ha a normális emberek helyett végre a fidesz-slepp tiplizne már az országból, lehetőleg fénysebességgel.

dukeekud 2013.03.16. 12:46:18

Részben elképesztő, hogy a mszp, mostmár nyíltan fizet le külföldi ujságirokat, hogy a hazugságaikat leírják, részben megnyugtató, hogy akkora szarban vannak, hogy ilyen primitív módon küzdenek a hatalomért. Hiszen most már csak egy lepésre vagyunk attól, hogy az mszp felszólítsa valamely országok hadseregeit, hogy támadják meg Magyarországot. Mert ők már csak abban bízhatnak, hogy földig romboljak az országot, és utána őket teszik a hatalomba.

Maitre 2013.03.16. 12:46:54

@Rive: Reméljük hogy ezek olyan speciális bombák lesznek, amik csak azokat kapják szét, akik vágynak rájuk.
Mondjuk azokat én kiküldeném valami olyan országba, ahol rendszeresen bombáznak, nézze meg az istenhülyebarma a saját ki szemével, mire vágyik. Jah, és vissza nem engedném.

Trollvágó89 2013.03.16. 12:51:09

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Elég keményem be van szarva a Fideszes félázsiai aljanép, ha a hozzád hasonló rohadt kis bérpatkányokat előre kirendelték ide....

Trollvágó89 2013.03.16. 12:52:59

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: És persze az út neked is nyitva áll, mehetnél mondjuk Erdélybe, de nem hiszem hogy sokáig bírnád Fidesz f*sz nélkül

Maitre 2013.03.16. 12:58:18

@Trollvágó89: Nyugi, a blog.hu az egyik legjobb fideszes kampányeszköz. Itt meg lehet tekinteni az összes többi párt képviselőit, a gyakorlatban, és a maguk korlátozatlan valóságában. Nagyon szépek vagytok, olyan lehánynivalósak.

Inkább ezer évig a fidesz, mint ezek akármikor.

Trollvágó89 2013.03.16. 13:00:00

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Azt meg felejtsük is el, hogy a hazug szarrakás főnökeid egyéni számlákat ígértek igaz? Ahhoz, képest hogy az elmúlt 8 évre milyen "pontosan" szoktatok emlékezni, a rövidebb távú memóriátok kurva gyenge nem vagytok ti szellemileg leépült demensek? Jaj, ne erölködj! segítek azok vagyok!! Hazug, beszari, primitív félázsiai söpredék!

czjanos 2013.03.16. 13:00:38

Ne reménykedjen a szerző, nem fognak bombázni. Viszont látni kell, hogy az orbáni kormányzás szálka Európa testében, annak az Európának a testében, amelyiknek a Magyar Köztársaság is - önként - tagja lett. Ha az ember belép egy klubba, akkor azt demonstrálja, hogy elfogadja annak a klubnak a játékszabályait. Ellenkező esetben a klub jogosan lép fel a renitens tag ellen. Az nem működik, hogy kell a klub pénze, piaca, támogatása, de nem kellenek a szabályai.

Trollvágó89 2013.03.16. 13:05:22

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Nem kell ide még a pénz se, olyan balfasz egy csürhe vagytok, ami bármilyen pozícióból képes veszíteni...ne izgulj, most is menni fog. Ugyanúgy mint 2002-ben, lesz nagy pofa meg hőbörgés a választás napjáig, aztán meg lehet megint a gyógyóban pelenkázni a Vezírt!

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.16. 13:05:27

Az cikk arrol szolt hogy ha a befektetok szeretik az orban fele gazdasag politikat de csak tokekivonassal tudnanak nyomast gyakorolni. Ezt azonban nem teszik mert szep hozamot relizalnak az allampapiron (nem a nep fizeti ugye). A cikk cimeben tenyleg szerepelt az eltavolitas szo de aztan szo se volt errol. Mondjuk nem csoda hogy egy fideszes ezt nem erti hiszen mindegyik magyarnak tartja magat mikozben komcsikat tamogat.

Trollvágó89 2013.03.16. 13:07:02

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Az ordítóversenyt Te nyernéd bérpatkány jelentős előnnyel...

Trollvágó89 2013.03.16. 13:08:24

@wmiki: Itt is itt vagy hányinger...mehetnél már szabadságra...

Maitre 2013.03.16. 13:09:33

@A csótány is ember: Gyakorlatilag most azt mondtad, hogy mindegy hogy valakik hülyeséget csinálnak a népnek szimpatikus eszközökkel, vagy a nép egy részének nem annyira szimpatikus eszközökkel azt, amit kell. :)

Blogger Géza 2013.03.16. 13:58:09

@tomwar: Ez megint egy üres lózung, tessék megmutatni, OV pontosan mivel is sértette meg az alaptörvényt, és erről hozni egy ítéletet..

2013.03.16. 16:34:16

@Maitre: nem, nem azt mondtam. Mondok példát. Siránkozunk, hogy a külföldi cégek mennyi pénzt kivisznek (ami azt hiszem jogos panasz, habár szeretnék egyszer számokat is látni), erre kapnak jó nagy különadót, amit persze ugyanúgy beépítenek az áraikba. Vagyis adtunk a szarnak egy pofont, még rosszabb, a jónép fizeti ki. Vagy a különadó a végkielégítésekre (az 5 év visszamenőleges törvényekre gondolok). A bkv-cirkuszok idején jogosnak tűnt, hogy majd jól visszavesszük a pénzt azoktól akiket jogtalanul fizettek ki a szocik jó vastagon - de ebbe biztos vagyok benne, hogy sok olyan is beleesett aki mondjuk 20 évet húzta az igát valami magas pozícióban és tette a dolgát. Azt most zárójelben mondom, hogy habár kommunista ideológia oldalról biztosan senki nem kellene olyan nagy összegeket kapjon, de szerintem aki hosszú időn át milliárdokért felelt (és nem különösebben rosszul) az nyugodtan kapjon akár egy jobbfajta kéglirevalót nyugdíjas korára.
Még egy példa a kisebbségi magyarok állampolgárságának visszaadása - örvendetes dolog - de azzal, hogy szavazati jogot is adtak azt érték el, hogy a magyarországi magyarok jelentős része utálja a kintieket mint a szart, ezt nagyon nem kellett volna...
Más példa a nyugdíjak lenyúlása - állítólag túl nagy jutalékért dolgoztak a biztosítók, amit hajlamos vagyok elhinni, de ezt fel lehetett volna oldani úgy is, hogy a szabályozáson módosítunk. Ha a németeknél fél százalékból ki lehet jönni akkor nálunk sem kell 5, de attól még elég sok embernek adtak a valamennyi remény helyett teljes bizonytalanságot.

A KT, médiatanács, alkotmánybírósággal kapcsolatos döntéseknél még a jó erkölcsi irányt sem látom, de az más téma.

Az, hogy a gazdaság nem borult be az utóbbi 3 évben azért nem volt rossz teljesítmény, de ennél a pontnál kicsit határozatlan vagyok a módszerek megítélésénél. Matolcsi elég idiótának tűnik, de Európát elnézve rosszabbul is kijöhettünk volna a dologból...

A területünket félteni demagóg baromság, a kinti aggodalmak jórészt jogosak. Ha túlfeszítjük a húrt max kibasznak az euból, lesz 20 év sötét középkor aztán megint élhető lesz.

MarbleC 2013.03.16. 16:55:35

Sikeres kötvény kibocsátás???

A lakossági deviza hiteleket betíltották, de az állam kibocsáthat dollár alapú kötvényt... Csak várd ki a végét. Meglátod a nyugdíjtőzsde ehhez képest semmi sem lesz.

Bölcs Lázadó · http://bolcslazado.blogspot.com 2013.03.16. 18:12:50

orban viktor a harcsafeju gonosz torpe hatrafele bukfencezve fossa arcon magat nagy nyilvanossag elott a podiumon!

dennisthemenace 2013.03.16. 20:04:34

@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Bezzeg te olyan jelentos vagy fizetett FideSS trollkent...

tomwar 2013.03.18. 11:12:04

@Blogger Géza: Iteletet? Minek? Az felhaborito, ha a birosag eliteli a kormanyt, annak intezkedeset, stb.
Szerintem hagyjuk....ha szerinted minden jo, es fasza, akkor tapsold veresre a tenyered, nincs kedvem (kedvem, nem erveim) miatad koptatni a billentyuzetet.
Egyet dijazom benned, hogy nem gusztustalan, alpari a stilusod.
Amit es akiket megvedesz azoban azok.

Az alkotmanybirosag megsemmisitette az atmeneti rendelkezeseket, mert alkotmany ellenesnek tartotta. Nem lesz akkor attol alkotmanyos, ha beleirjuk. Se jogi, se erkolcsi szempontbol.

Nem kell ra valaszolnod.

tomwar 2013.03.18. 11:12:58

@wmiki: Alig varom seggfej, hogy nyerjen a Fidesz 2014-ben, semmi masra nem vagyom jobban. Egyek csak meg a szart, amit foztek!:-)
süti beállítások módosítása