HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

A halk puki, ami lehetne tornádó is....

2012.08.10. 22:50 :: FILTOL

Nagyon jó cikkeket közöl sorozatban a Heti Válasz. A kedvencem ez. Szóval kiderült végre, az MSZP és holdudvara nyakig olajban fürödve habzsidőzsizett, Gyurcsány nem fogatta el Portikot...

Érdemes szemezgetni a cikkekben, és lehet fejet csóválgatni, hogy nahát...ki (nem)gondolta volna.

Persze a cikkeken túl érdekelne hogy a nagytiszteletű blogszféra miért nem ezen csámcsog? Varánuszunk miért nem gyárt valami jó kis giffet erről két ostoba törvényidézgetés között? Vastagbőr...csendben. Vincenték (?)...biztos valami nagyon fontos MÁS dolguk van éppe'. Piroslapok? A magyar által feltöltött kukás képen masztiznak...Kettős Mérce, Subba? Naná...Ozora.

Hallgat a mély, fecseg a felszín.....

3 komment

Címkék: politika vicc rendőr lopás bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr684706343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SPYD3RM4N 2012.12.20. 23:01:40

A teljes blogszféra szerintem nem feltétlenül a te általad kiválasztott témákkal fog pont abban az időben foglalkozni, amikor azt te szeretnéd. Te miért nem foglalkozol a Simicskával, mikor folyamatosan és látványosan lopja a közpénzt? Az egész blogodon nem fordul elő egyszer sem ez a szó, hogy "simicska", CTRL-F. Tán csak nem direkt kerülöd a témát?

Ja, és ha már maffia: a maffiózó belügyminiszterről is hallgatsz? Pintér neve sem fordul elő CTRL-F kombinációra. Elhallgatod a témát?

Ugye milyen érdekes a saját hülyeségedet visszasülni látni? Alapszabály: ha az ember nem sütöget hülyeségeket, nem is sülhet vissza.

A blogok többsége épp eleget ekézte anno Index-címlapon az épp hatalmon lévő maszoposokat több éven át ahhoz, hogy a "biztos direkt nem beszélnek a maszopos stiklikről" sejtetésednek bárki is alapot adjon. Véleményem szerint az Index-címlapos pl. Vastagbőr blog és társai hozhattak jó pár százalékot a Fidesznek. Gondolom nem is véletlenül volt kinn egy hónapon át Orbán Viktor-reklám a címlapon...

Ja, és a Heti Választól az "egyes forrásaink szerint állítólag a 90-es években" dumák nagyjából annyira számítanak hitelesnek, mint Schmidt Pál "soha nem plagizáltam" dumája. Ha te furcsállod, hogy miért nem veszi mindenki készpénznek a Fidesz pártsajtójának "meg nem nevezett forrásaink szerint állítólag valamikor rosszat csináltak a szocik" jellegű mondatait - lásd "kedvenc cikked" lényege -, akkor te még vagy nem találkoztál ezzel az újsággal, vagy nem olvasod el rendesen ezeket a cikkeket, hanem csak mögéjük látsz valami olyat, ami nincs ott, vagy pedig te írod ezeket a cikkeket és bedőltem egy hülye marketingnek. :)

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2012.12.25. 21:07:21

Igen, ez a cikk egy halk puki, nem más...
süti beállítások módosítása