HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

"Ugyan már..?! Hát ki akar Magyarországra jönni?"

2018.05.12. 16:31 :: FILTOL

Azt régen tudjuk, hogy a magyarországi ellenzék egy része gyűlöli hazáját, és az itt élőket. Mindfélét mondanak rá, aljas hazugságokat terjesztenek, "genetikailag alattvalók", moslékot zabáló disznóknak nevezik a magyarokat. Ez a mentalitás az ún. "értelmiségtől" az utolsó B1 blogos kommentelőig terjedő skálán megnyilvánul. Sok savas és maró dolgot állítanak, de vannak olyanok amik még engem - lassan húsz éve a netszférában írogató, és olvasgató embert is megdöbbent. Megdöbbent és a mérhetetlen aljasság mellett nem tudok elmenni szó nélkül. 

"Magyarországra nem akar migráns jönni." halljuk több verzióban az alaptételt, nyilván ezért minden amit a Kormány, a Fidesz, Orbán stb. tesz a migráció ellen az felesleges/lopás/nevetséges álháború/a magyar ostoba parasztok becsapása. A listából tetszés szerint kihúzható bármi, vagy épp bővíthető azzal hogy innen elmenekül mindenki, egyre megy. A lényeg az, hogy ide nem akar senki jönni.

https://watercharity.com/country/south-sudan (kép forrása)

Kedves értelmiségiek, politikusok egyszerű kommentelgetők.

Ti tényleg ennyire gyűlölitek a hazátokat? Tényleg azt állítjátok, hogy Magyarország rosszabb ország mint Afrika háborútól és természeti csapásoktól súlytott országai? Tényleg azt mondjátok, hogy az országunk rosszabb mint a képen látható Dél-Szudán? Rosszabb a magyar élet  Békés megyében mint a Mahgreb övezetben, Szomáliában ahol választhatsz, hogy a helyi hadúr rabszolgája, vagy katonája leszel? Tényleg azt állítjátok, hogy az országunk olyan alávaló és rossz hely? Végül is valóban nagyon unalmas. Vetünk és lehet aratni (jelenleg az ország 50%-a mezőgazdaságilag művelt terület).  Kinyitjuk a csapot és folyik az ivóvíz, sőt a szarunkat is ivóvízzel húzzuk le. Nyilván sportosabb naponta kilómétereket gyalogolni majd sorban állni az ivóvízért mint a csapból folyatni. Lehetséges, hogy izgalmasabb is, főleg ha a Boko Haram által ellenőrzött területeken is át kell haladni. Annyira snassz, hogy a gyerekeinket nem viszik el gyerekkatonának miután minket - jobb esetben - fejbe lőnek, rosszabb esetben machetevel ölnek meg. Lehetne rabszolgaként valami helyi erős katonai erő gyémántbányájában is dolgozni, mecsoda izgalom. Lehet az ember lánya negyedik feleség is, csak az a bökkenő, hogy a házasságtörést  megkövezéssel büntetik. Soroljam még?

Afrikában 1,5 milliárd ember születik a következő ötven évben, ez ténykérdés. Persze vannak a kontinensnek értékes és gazdag részei, ezeket fosztja ki épp Kína, vagy bombázza szarrá az USA és csatolt részei. Viszont a túlnépesedés önmagában elég a migráció megindulásáért. A mai hír, tudjuk fake news meg orosz propagadna mind, de mégiscsak a líbiai belügyér jelezte szolidan, 1,5 millió kedves barna szempár indulna Európába. Aki ezzel a ténnyel nem akar szembenézni az vesztes lesz. Szerencsére nem ezek vezetik az országot. Viszont ez az aljas hazugság amit terjeszt az ellenzék egy része, az egyik legmocskosabb a sok közül!

Miközben könnyen belátható, mekkora kamu duma, van mögötte egy olyan megvetése az országnak, ami részemről felfoghatatlan.

Már csak az a kérdés, hogyha annyira jó ott, miért vannak ők még itt...és nem ott?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr5813907976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása