HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Kormányváltók....

2014.03.07. 11:53 :: FILTOL


Trabant 601 1990 35000 km (4).JPG Hát kedveseim, ennyire futotta. Ez már a végjáték. A modern demokrácia legkomolyabb vesszőfutása ez, a rommá amortizálódott és forgácsolódott MSZP haláltusája, nevetséges vergődése.

A komikussá váló folyamat (ha nem élvezném) még szomorú is lehetne. Honnan is indultunk? Minden értelmes elemző láthatta, az MSZP-ből kiváló szatelitpártok és fácse like bandák, lopott nevű ál szakszervezetek egyszer úgyis összeborulnak. A miniszterelnöki helyre pályázó, az amerikai kiképzés után hazaesett Bajnai totális áldozata lett a baloldali mítoszképzésnek. Szakértő, profi, esélyes. Elhitte magáról. Ami eredményt fel tud mutatni az az LMP megtisztítása a patkányoktól. Köszönheti a párt. Ennyi.

Feltehetnénk a kérdést..ezek akarnak kormányozni? Akik arra nem képesek, hogy a saját nevüket bejegyeztessék? Az Együtt 2014-et bebukták, sebaj, majd az Összefogás..majd az hasít. Hja persze, sikerült. Most egy hónappal a választás előtt huss. Már nem Összefognak, hanem Kormányváltanak. A magamfajta öreg pasas akinek volt Trabija, rögtön eszébe jut a járgány. Az esernyőszerű rángatnivaló...a kormányváltó. Igazi emblematikus példája az avitt, becsontosodott vergődő baloldalnak. Ilyenek ők, ennyit tudnak.

Az egykori bandatag pedig halálos precizitással számol le velük. Cusi kitálal, százmilliók a széfben, nyilonzacsiban a lóvé, csak kussolj. Persze aki 6 évet tölt a sütőben elmélázik, miért is tartom a pofámat? Van még ügyem...esetleg egy kis vádalku? Miért ne? Ki ne tenné meg helyette? Majd Fletó megint előadja a hüjét - megszokta már a szerepet -, hogy ő ott sem volt, nem is tudta és különben sem emlékszik már olyan régen volt. Mi meg hátradőlve nézzük, popcornt majszolgatva, élvezzük a műsort, amit már olyan rég vártunk. Remélhetőleg az egész banda megy a történelem szemétdombjára. A csalódott balosoknak meg marad a mítosz újabb fejezete "ezek annyira ravaszok wazze, hogy nem is akarnak nyerni". Persze az, hogy egy politikus aki nem akar nyerni az mire képes? Ennyire.

Lesz még egy kis utómozgás, Szigetvári elhaknizza még vagy háromszor, hogy mindenki kamupárt (a demokrácia örömére), Mesterházy lemondja a sajtótájékoztatóit - és remegve nézi, hogy bakker ezek tényleg maffiózók ááááááááááá. Bajnai? Leszarja...van neki lóvéja rogyásig, minek aggódjon? Kuncze papa, élvezi a műsort - reméli bérelt helye van a következő 4 évre. Fodor, köszöni jól van. Fletó? Készül a következő nagy fellépésére, amikor a politikai hullák felett ő állhat, egyedül ő....

Már csak egy kérdésem van a végére...a 18% lehet-e még 14,99%?

Köszöntem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: politika vicc komcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr495848229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása