HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Ha nem ÉN kapok pénzt....

2013.05.25. 12:34 :: FILTOL

Botrányt kelteni mentek vajon előadásra? Vagy csak véletlenül előkerült a megafon? Az egész ákció első része megtekinthető az indavideón.

Ez a megafonos hőbörgő a mintapéldája a liberális életérzésnek. Zavarkeltés, óbégatás, erőszakos cselekedetekkel történő médiahack (mivel oly mértékben a kutyát sem érdekli amit csinálnak). Megtámadni mindenkit akit a fidesz támogat. Nevetséges cirkusz, vernyogni ha ÉN nem kapok pénzt és sikítani ha MÁS kap. A közpénz sorsa csak akkor elfogadható ha az felém áramlik. Tartson el a zállam mert ÉN művész vagyok, ne ugasson bele mit csinálok mert az diktatúra. Hihetetlen látni, hogy a nézők milyen nyugodtan fogadták a botrányt, és Markó nagysága, hogy ezt a kis szőkített hajú senkiházit emberként tudta kezelni.

Itt is eprészkedett a blog.hu-n az általuk gründolt Humán Platform. Adta a nagy önállót, persze egyszerű volt az egész mint az egyszer-egy.

Az egész művészbagázsra egy szívemből jövő bejegyzéssel köszönnék el a modoros.blog.hu-ról:

Kedves művészféle barátom.....

Szólj hozzá!

Címkék: politika hülye szégyen ezmirejó?

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr965317211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása