HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Hazudj nagyot....

2013.05.09. 22:52 :: FILTOL

Úgy tűnik a bolsi-komcsi-szocialista-szocdem történelmi tengely hagyománya a ferdítés, hazugság és hamis vád. Szintén úgy érzi az ember amikor meghallja a "műveltnyugat" politikusainak szövegeit mintha totál hüjének néznének mindenkit. Szintén régi balos illetve "műveltnyugati" népszokás, hogy azzal vádoljuk a másikat amit mi követtünk el. Sőt, bármit is tesz az általuk szapult ellenfél, az soha nem lehet jó. Orbán kormánya elviselhetetlenül viselkedik. Böfögi fel magából az SPÖ képviselője. „Európaiként megdöbbenést kelt bennünk az a helyzet, amelybe az Orbán Viktor által irányított jelenlegi kormány vezetett egy Európa szívében fekvő országot" – áll a levélben. Nézzünk kicsit a helyzet mögé. Minden bizonnyal fájdalmas lehet az Erste-nek aki rengeteg svájci frankhitelt helyeztek ki (ezzel ellehetlenítve családok százait), hogy bankadót kell fizetnie. Sőt az osztrák gazdáknak is kellemetlen lehet a készülő földtörvény, nameghogy kihúzzák a alóluk a zsebszerződésekkel ellopni akart földet. Az elevenükbe vághatott az is, hogy a nemzeti parkok milliárdokat kapnak arra, hogy a volt tsz földeket visszavegyék pl. a sógoroktól is.

Az SPÖ-képviselő konkrétan kifogásolja és aggályosnak nevezi a lakosság jogainak megnyirbálását, az Alkotmánybíróság és a demokratikus intézmények elleni sorozatos „támadásokat". Az, hogy milyen jogai sérülnek a magyar "lakósságnak", és mik ezek a támadások az homályos, de igazán megható, hogy pont ők aggódnak értünk....egy könycseppet meghatottan elmorzsolunk a szemünk sarkában.

A Mauthausen-bizottság elnöke Willi Mernyi az Ö1 közszolgálati rádiócsatorna szombat reggeli műsorában bírálta, hogy Magyarországon nemrég „felpuhították" a horogkereszt és más náci jelképek viselésének a tilalmát olvasom. Ez maga a katarzis, ez a hazugság akkora, hogy az eget verdesi. Hisz ki ne emlékezne arra, hogy ki büntette meg kétszer Magyarországot, mert kőkeményen tiltotta a komunista és a náci jelképek viselését? A kommunisták addig akarták a tömeggyilkos eszméiknek a jelképét hordani, hogy a strassbourgi EMBERI JOGOK BÍRÓSÁGA (ez maga a vicckategória amúgy) elmeszelte az országunkat. Majd jött a megtámadott Alkotmánybíróság és megsemmisítette az önkényuralmi jelképek használatát tiltó jogszabályt. 

Tehát összegezzünk, az EU bírósága és a szenvedő AB odabasz a magyar kormánynak, aztán ezt a sógorok a szemére vetik..na kinek..na kinek....? Orbánnak. Azért a cinizmusnak és pofátlanságnak is van határa...gondolnánk, de nem.

Egyúttal Willy Mernyi reményének adott hangot, hogy „a mauthauseni látogatás nyomán Áder megvilágosodik, és többet fog tenni a magyar zsidók érdekében".

Az, hogy a zsidókkal kapcsolatban ki világosodik meg mostanság kérdéses, persze vicces a házigazda ország szülötteként azt hallani, hogy azért jön ide a szuperzsidóvilágkongresszus, mert itt mindeki kibaszottul antiszemita. Az is viccesen hat, hogy hogyan követelnek tüntetés betiltást az egyik csövön, és hogyan fanyalognak a másik csövön, hogy diktatúra van. Aztán a vendéglátó asztalára köpve fanyalognak annak beszédje elhangzása után azonnal. Jó kis ízelítő ez arról, hogy hogyan élnek vissza a vendégszeretettel, illetve az is világos, bármit enged egy jobboldali párt, nem lesz elég. Soha nem lesz elég, tanuljunk ebből. Az, hogy a köztársasági elnököt meghívják a sógorok, de mielőtt odaér már követelik mit mondjon, engem spec felháborít. A művelt nyugat ennyit tud. 

Szólj hozzá!

Címkék: politika szégyen hazug komcsi ezmirejó?

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr875291252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása