HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Élt 15 évet...ebből 10-et a mélypokolban.

2013.04.16. 21:50 :: FILTOL

"Folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntette miatt jogerősen 13 év fegyházra ítélte Sz. Józsefet kedden a Debreceni Ítélőtábla, közölte Fórizs Ildikó, a táblabíróság szóvivője. A vádirat szerint a létavértesi férfi 1996-ben született gyerekét ötéves kora óta zaklatta szexuálisan, és miután a kislány betöltötte a 11. évét, már közösülésre is kényszerítette. 

A kislány 2008-ban beszámolt nevelőanyjának, osztályfőnökének és az iskola igazgatójának a vele történtekről. A gyereket lakásotthonban helyezték el, az apát pedig a rendőrség őrizetbe vette. A kislány öngyilkosságot kísérelt meg, és 2011 áprilisában meghalt." Ennyi a hír az indexen. Megrendítő és megdöbbentő. Normális ésszel fel nem fogható. A segítséget kérő gyermeket  rendszer nem tudta megmenteni, a pokolban eltöltött évek után végett vetett annak kis nyomorult életének. A Btk. erre nincs felkészülve, meggyőződésem, hogy az ilyen fajta erőszakot is életfogytiglannal, de legalább 20-25 évvel kéne mérni. Egy gyermek élete tönkre megy, meghal, a "Papa" bemegy a böribe, majd 7-8 év múlva kijön? Mi van? Ki felel ezért? Ki számolja így az éveket? Ki ápolja és menti meg ezeket a roncs életeket...? Hogyan lehet ilyen embereket újra kiengedni? Felháborodik az ország az erőszaktevőkön, gyilkosokon, de a kicsiket ki védi meg..akik túlélnek?

13 év?

1 komment

Címkék: bíróság erőszak szégyen bűnügy

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr455230397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2014.04.25. 09:10:43

kiherélés
fogkitörés
körömletépés
orrlevágás
kerékbetörés
élve megnyúzás
nyelvkitépés
máglyahalál.

Mindezt 48 óra alatt.

NYILVÁNOSAN!
süti beállítások módosítása