HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Vörös terror, szóval kik is azok a "komcsik"...?!

2013.03.10. 23:34 :: FILTOL

Újra, és újra dühödten magyarázni kezdik a vitapartnerek, hogy nincsenek is komcsik (bolsik, ésatöbbi). Ezek már nem azok...sőt, az utóbbi egy-két évben megjelent, hogy valójában a FIDESZ a komcsi párt. Persze rögvest hitviták kezdődnek, élénken dübörögnek a nehéztüzérség ágyúi, vagy simán kimoderálják a kellemetlenebb részeket.

Akkor itt a saját kis felületecskémen leírom röviden azt amit már sokszor megtettem máshol. Kik is azok a kommunisták,? Kik ők valójában?

Mindenképpen tisztázzuk azt a tényt, hogy én beleszületem a Kádár-korba, nem mesélték, hallottam róla, hanem megéltem. Átéltem a fullasztó hazugságait, a nyálkás félelmeit, családom szenvedéseit. Éreztem az otthon hallott történetek igazak, a szocializmus hazudik, sőt tudtam. 

Marx, Engels, a Kommunista Kiáltvány az erőszak alapkövét tette le, a hatalom erőszakos megszerzése, a magántulajdon megszüntetése alapcél volt.  Mindenki tudja, hogy Oroszországban az 1917-es a kommunista hatalomátvétel után a történelem egyik legsötétebb korszaka következett el. Csak nagyon elszánt vagy körmönfont politikai gengszterek próbálják meg a bolsevik hatalom bűneit kissebbíteni. A megsemmisítő, munkatáborokban milliók tűntek el, fagytak meg, haltak éhen. A hatalom importálni kezdte az eszmét, az eszmét ami felzabálta sok ország jövőjét. Magyarországra a náci rémuralom után megérkezett a szovjetek hadserege, akik igazi megszálló módjára 1948-ra felőrölték a demokrácia kezdődő intézményeit. Belopakodtak, bealkudták magukat mindenhová, majd felszámolták a demokratikus intézményeket, ellenfeleiket megsemmisítették, szellemileg, fizikailag, minden módon a saját nemzetük, népük ellen fordultak. A kisnyilasokból ávósok lettek, az elnyomott kommunistákból a legrettegetetebb elnyomók. A tényekeket kár megismételni, 1989-ig diktatúra volt, a kommunisták háromszor öltöztek át. A Magyar Kommunista Párt 1944-ben alakult meg, majd lett belőlük Magyar Demokrata Párt, majd 1956-ban megalakult a Magyar Szocialista Munkáspárt akik a forradalom leverése után 1989-ig hatalomban maradtak. Tehát kimondhatjuk 1947-1989 közötti 42 évben a kommunisták, a kiszolgálóik, haszonélvezőik, és dinasztikusan a gyerekeik voltak hatalomban. Nekik jártak a legjobb munkahelyek, az egyetemek, az elzabrált villák. Ez tény. A terror, a diktatúra minden válfajtáját alkalmazták, nem kíméltek semmit és senkit, a saját fajtájukat is megölték mint pl. Nagy Imrét. Beköltöztek az elvett lakásokba, megszálltak minden intézményt, csuklómozdulattal tüntettek el családokat, embereket. Minden erővel a hatalom megtartásán dolgoztak. Negyvenkét évig tartott ez az elnyomás.1989-re újra át kellett öltözniük, megcsinálták az MSZP-t, átmentették a hatalmat, kiprivatizálták a teljes magyar közvagyont, a kommunista technokratákból igazgató tanácsi tagok lettek. Mind-mind megtömte zsebét. Akik eddig a szocialista tervgazdaságért rajongtak, a szabad piac hívei lettek. Ez persze korábban is megtörtént, a sztalinistákat követték a maoisták, a rákosistákat a kádáristák, újabb és újabb haladó nézeteket követtek, mindig ők voltak a megmondóemberek, az aktuális bölcsek-kövének hordozói...felbukkantak az elődök hátán a haladó baloldali liberálisok is persze, a különböző eszeme áramlatoknak mindig voltak követőik. Többkevesebb sikerrel, de magabiztos agresszivitással gúnyolták azokat akik nem hisznek a legújabb hinnivalónak. A kommunista apukák mogül kiugrott az SZDSZ-es, aki ma LMP-s lett. Társadalomkisérleteket folytattak, a Szovjetúniótól az IMF-ig mindig volt segg amit lehetett csókolgatni. 

1994-től aztán visszajöttek, Horn pufajka Gyula és az SZDSZ, utána pedig 2002-2010..ismert minden. Összegezve az utóbbi 66 évben igen hatvanhat évben 10..vagyis TÍZ év volt amikor nem közvetlenül ők voltak hatalmon. De pofáznak, ordenáré stílusban elözönlenek minden felületet, telesírják a világsajtót, temetik a demokráciát, panaszkodnak fűnek és fának...de miért is? Mi ez a fékeveszett aggodalom? MI a baj elvtársak? Ez a demokrácia maga. Most nem nektek osztottak lapot, viseljétek méltósággal...

Szóval ők a kommunisták, ők és a fiaik, lányaik, akik itt bloggolnak az indexen pl. de a diplomata szülők gyerekeként itt-ott nőttek fel valami "szar" helyen élve. Ti vagytok azok, igen. Nyilván ez egy összefoglaló név, nyilván nem a bányában dolgozó lumpenproletárt jelenti már, kivakaróztatok onnan, de én rátok gondolok amikor leírom, bolsi-komcsi. Ezek vagytok, az utóbbi 66 év nyertesei, haszonélvezői akik tagadják azt ami történt. Újra és újra átöltöztök, most épp E14-nek, Haza és Haladásnak, Szolidaritásnak, LPM-nek, PMP-nek meg az isten haragja sem tudja, hogy hanyadik gúnyát kapjátok elő, és hirdetitek, csak ti, csak nektek és csak most. 

Hát lófaszt.

5 komment

Címkék: mszp hazug diktatúra komcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr695126740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsaKaDuma 2013.03.19. 07:14:06

"1989-re újra át kellett öltözniük, megcsinálták az MSZP-t"

Lemaradt a mondat vége, de segítek:

1989-re újra át kellett öltözniük, megcsinálták az MSZP-t, a Fidesz-t, az SZDSZ-t, az MDF-et, és még jópár kisebb, nagyobb gittegyletet, és ezzel létrejött a magyar áldemokrácia. (Kerekasztal, rémlik?)

DezInf 2013.03.19. 09:06:57

A fideszt mindenből kihagytad poszter.
Elég szép dossziéjuk van pedig az AVH-ban.
Biztosan ismered , különben nem beszélnél ennyire mellé.
Fidesz forever!

Tyreo 2013.03.19. 15:09:48

Az a 66 év jó lesz 73-nak. (vagy 77-nek??)
Addig is, ez alapmű tessék olvasgatni.
www.kibulizottorszag.net/

nemhívő 2013.10.01. 21:25:59

...én is a kádárrendszerben szocializálódtam,...ezért veled együtt tudom biztosan,...hogy 56-tól kb 85-ig kádár bármilyen demokratikusan megszervezett választást fölényesen megnyert volna..Sajna..

kela-bá 2013.10.24. 11:28:39

Jók a bejegyzések, és van gond bőven - főleg ha gondoskodnak is róla a médiák.
Amire vigyázzon mindenki, hogy rendbe legyen : a széklet, a vizelet, és a pulzus ! Azt hihetik, hogy hülyeségeket írok... majd meglátják, ha ezekkel gond van. Az ilyen gondokban a pártokra nem számíthatnak.
További szép napot !
süti beállítások módosítása