HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Az ombduccman már a hóesést is vizsgálja...

2013.01.22. 20:50 :: FILTOL

Az, hogy Szabó Máté megkattan(-t). Már rég sejthető volt a közelmúltban lezárt vizsgálatai alapján. De most felvette a bohócsapkát az biztos. Vizsgálja, hogy miért akadt meg néhány órára Budapest közlekedése. Mikroszkópja alá helyezi a hóesést mert feltételezi, hogy "több alapjoggal összefüggő visszásság történt (például a szabad mozgáshoz és a tartózkodási hely szabad megválasztásához való jog, valamint a közlekedés szabadságának sérelme, a kialakult időjárási helyzet miatti balesetveszély kapcsán pedig a lehető legmagasabb testi és lelki egészséghez való jog sérelme)". 

Kedves Máté, kedves budapesti polgártársaim. Télen esik a hó, néha. Előfordul, hogy sok hó esik, sőt, néha még több. Igazán rendkívüli esemény, hogy egyszer nem jön a busz. Néhány kósza óra, mondjuk egy délelőtt, amikor hópihe kerül a gépezetbe, és nem az van amit akar az ember. Ha jól tudom viszonylag hamar helyreállt a közlekedés. Nem tudom az ország mely szegletében van ilyen közlekedési rendszer (amit mindenki fizet amúgyandilag) mint nektek. Nekünk itt mucsán nincs. Busz 2-3 óránként, vonat a Bzmot - lassújellel. nincs hókotró aki lekotorja, marad a lapát, hogy kiássuk a kocsinkat. De ezen eszünk ágában sincs hisztizni. Eddig is így volt, ezután is így lesz, beleköpve a markunkba, kilapátoljuk. Magad uram, ha szolgád nincs.

Kedves Máté, kedves jogfelügyelő uram, a tartózkodási hely szabad megválasztása azt jelenti, oda költözöl ahová akarsz. A szabad mozgás? Séta...aló mars, mehetsz. Ki akadályoz? Most őszintén?!? A közlekedés szabadságának sérelme??? MI van? Alkotmányt sért a hó? Lelki egészséghez való jog??? Na ez a legszebb, remélem sok xanaxot íratnak majd fel a szenvedő tömegek, akiknek oly traumát kellett elszenvedni, hogy a hetesbusz nem jelent meg a Blahán 7.42kor.

Bazdmeg értem én, hogy bele kell rúgni a fideszbe, a főpolgármesterbe, miniszterekbe...de azért a hó az eshet, és a magasságos kutyaúristenbe is előfordult már, hogy a butapesti népnek nem az van amit csettintgetve akar...EZT vizsgálni? 

Azt mikor fogod vizsgálni, hogy a tanulni akaró gyerekek tanuláshoz való jogát sértik-e azok a kölykök akik nem akarnak tanulni, és akadályozzák az iskolai munkát. Vagy akik kirabolják az alsósokat, vagy épp a szüleik tanárt vernek, azok mit tesznek a kicsik lelki egészségével? Ez csak egy tipp..ideje lenne elkezdeni dolgozni, és nem a hóval baszakodni.

Szólj hozzá!

Címkék: vicc hülye idiot közig ezmirejó?

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr295036110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása