HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Kertész Ákos és a mélykuss esete.

2011.09.05. 20:02 :: FILTOL

Drága honfitársunk, a díjakkal elhalmozott Kertész Ákos levelét megírta, nyíltan.

Nem lacafacázott, de legalább őszintén elmondta mi a véleménye a magyarokról. Persze lehet elmélkedni azon, hogy mi vezette ide. Pillanatnyi elmezavar, vagy a nyolcvan éven át leplezett undor, ami most kibuggyant. Levelét többet fogják idézni a jövőben mint az összes eddigi művét. Érdekes kis trip, hogyan nullázzunk le egy életművet. Lelkesen asszisztál ehhez "barátja" Bartus úr, tunkolja lejjebb szegény öreget a mélybe, Szanyi kapitány kontrázik hozzá.

De nem is ez az érdekes, a valódi csemege az az, hogy az index bloggerei akik  kánonban csapnak le mindenre micsoda kussban vannak, a címlapra egy poszt került ki eddig a témában, a mandiner cikke után. Vagy a döbbenet miatt nem ragadnak klaviatúrát a savval átitatott ítészek, vagy csak az elhallgatás régi reflexe mozdul. Nem tudom melyik a szánalmasabb. Érdekes visszaemlékezni azért azokra a masszív sajtó-blog-fórum hadjáratokra amikor a baloldali körök rasszizmust sejtettek valami mögött. Most nem annyira érzékenyek.

A polfórumon már vannak akik olyan irányba indultak el, hogy ismét mi magyarok vagyunk értetlenek. Gondolhatnánk, hogy ez volt Kertész bácsi öszödi beszéde amit a genetikai alattvaló nép nem ért meg, mert csökkent értelmű. Nyilván. Nem arról van szó inkább, hogy egymást hergelik a hüjeséggel vö. diktatúra, nácik, végeavilágnak ha nem az mszp van kormányon? Hamis premisszából csak a paranoia kerekedik ki, meg néhány újabb töltény a radikális jobboldalnak, hogy "nédda, ugye megmondtuk mi, ilyenek ezek".

 

Hát ez eléggé ciki. A baloldal megint kapott egy jókora gyomrost.

Szólj hozzá!

Címkék: genetika hülye kertész

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr933204887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása