HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

Névbitorlás....

2009.06.29. 10:27 :: FILTOL

Hosszú és alapos cikksorozatban feszegeti Bodoky Tamás az MVM-től elsíbolt milliárdok sorsát, és keresi a felelőst. A média kussolása több mint feltűnő, a pártok lapítanak.

A mai cikke szerint "Egy, a brit cégnyilvántartásból letölthető nyilvános cégdokumentum szerint „Mrs Istvan Kocsis” a valódi tulajdonosa annak a brit bejegyzésű, offshore hátterű cégnek, amely nagyjából egymilliárd forintért adott bérbe egy horvátországi szállodát az MVM leányvállalatának, de a szerződésbontás után nem fizette vissza a bérleti díjat. Kocsis István, az MVM akkori, a BKV jelenlegi vezérigazgatója szerint sem neki, sem a feleségének nincs köze a céghez, és jogi lépésekre készül „névazonosság vagy rosszhiszemű névhasználat miatt”.

 

Kedves Kocsis István. Hüjének lenni bocsánatos bűn, de másokat hüjének nézni nem szép dolog.

 

Úgyhogy csak annyit üzenek neked. Na takarodj a jó büdös francba.

4 komment

Címkék: lopás bűnügy mvm offshore

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr681215121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mackó 100 2009.07.30. 14:51:02

Kocsis Pitek perrel fenyeget mindenkit, aki csak kinyitja a száját az ügyben. Az Index a napoknabn közölt egy cikket, melyből megtudhatjuk, tisztázta magát. A bökkenő csak az, hogy a vallomás titkos, mi méla nézelődők azt nem láthatjuk, tudhatjuk. Előttem nem az a kérdés, hogy igaz-e a történek, hanem az, hogy kik vannak még benne? Erre kell választ találni...

mackó 100 2009.07.31. 11:19:05

Folytatás: "Index vs. Kocsis: az adatvédelmi biztoshoz fordulunk"

Az Indexen olvasható a teljes cikk, az érdemi rész: A TASZ az adatvédelmi biztoshoz fordul, hogy nyilvánosságra lehessen hozni Kocsis nyilatkozatát az ügyről.
Hosszadalmas iterációs játéknak lehetünk szemtanúi, de érdemes kivárni. A következő országgyűlési ciklus elejére teszem a tisztánlátás dátumát.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2009.07.31. 13:24:35

@mackó 100: viszont Bodoky kapott valami díjat..kicsit koptatja a fényét, hogy Weyer Béla volt az egyik itész...de azért...Gratulálunk.
index.hu/bulvar/2009/07/31/bodoky_tamase_a_minosegi_ujsagirasert-dij/

mackó 100 2009.07.31. 13:48:48

@FILTOL: Igen, ettől függetlenül gratula. Aki bármilyen kis mértékben is, de segít a honi maffia szálait felgöngyölgetni, csak elismerést érdemel. Bodoky meg nem is kispályás focit játszik.
süti beállítások módosítása