HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

250 m....vagy közelebb.

2009.06.29. 10:22 :: FILTOL



....ennyire lakott a gyilkos Kiskunlacházán. Közel volt nagyon, ha ő volt. Ha valóban ő gyilkolt, akkor végleg le kell számolni azzal az illúzióval, hogy a gyerekekre az ismeretlen ballonkabátos ember jelenti az igazi fenyegetést. Vannak sajnos akik berángatnak gyerekeket autókba. Ez igaz. Viszont a gyermekeinket meg kell tanítani, hogy nem csak az idegentől kell tartani. A gyermekek szexuális bántalmazói nem mindig idegenek, sőt leggyakrabban itt vannak köztünk, közel, egy ismerős, egy rokon, szomszéd, egy tanárbácsi a suliból, egy jóravaló fiatal srác a szomszéd utcából, vagy a tata akit néha meghívsz egy sörre a krimóban.


Talán ezt a rendőrök nem tudják? Nem tudják, hogy közel is lehetett? Ők is az ismeretlen messziről odaesett elkövetőben hittek? Netán a hisztériának? Nem vizsgáltak át mindent 500-1000 m-es körzetben? Kit kérdeztek ki? Nem jártak házról házra napokig?

Hogyan lehet az, hogy tudták egy vörös szőrzetű embert keresnek, nem lelték a gyanúsítottat? Nem lehet valaki gatyáját letolatni? Tényleg nem? Azért nyilatkozatot tudnak tenni, hogy "majd leesetek a székről" amikor belépett az őrszobára a gyilkos.
Hogyan lehet, hogy nem került képbe még az elkövető eddig? Ha valóban rögzítették a nyomokat (szőrszín) a tett helyszínén miért vettek dns-t roma emberektől? Szóval T. rendőrség, ez elégtelen. A legutolsó tévébámuló is tudja, hogy a gyermekek szexulális bántalmazója a gyilkos gyakran tanúvallomást tesz, gyászol, bejelentkezik a rendőrségen, és igen...közel lakhat.

A nol szerint a helyben topogó nyomozás során "valaki elszólta magát a nyomozók előtt", hogy gyilkossági helyszín közelében korábban megerőszakoltak egy nőt, de a megerőszakolt nő akkor nem tett feljelentést. Vajon miért nem jelentkezett eddig? Micsoda félelemben vagy sötétségen élhetett ez a nő, aki több mint öt éve rejtegeti ezt az emléket. Vajon tudta ki volt?

Akik a cigányokat vádolták? Most lenyugszanak egy kicsit? Vagy lesz majd valami jó kis összeesküvési elmélet? Biztosan.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőr bűnügy kiskunlacháza

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr401215108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása