HTML

Hülyék kíméljenek...!? Itt őszinte lehetsz...

Végtelen hosszú és újra- és újratermelődő viccfolyam a lét...

... éppen ezt mondják

Jelölve

A Btk. vajonmi?

2009.06.24. 08:42 :: FILTOL

Pénzbírsággal sújtanák a tanárverőket, írja az index.hu az mno.hu nyomán. Szabálysértési körbe utalnák az "iskolai botrányokozást". Az óvodák és iskolák különleges biztonsági intézkedéseket vezethetnének be, amelynek betartására mindenkit kötelezhetnének aki az intézmény területére lép. A cikkek több kérdést dobnak fel az emberben. Legalábbis bennem. Először is van Btk. ahol a garázdaság, könnyű és súlyos testi sértés szerepel mint bűncselekmény típus. Mivel egyik cikk sem idézi a jogszabály tartalmát, csak találgatni lehet, hogy a címet hogyan lőtték maguknak. Hiszen ha valaki megver valakit az bűncselekmény. Az ha közfeladatot ellátó embert ver meg, súlyosbító körülmény. Vagy a tanárverés az "iskolai botrányokozás" lenne? Nem hinném, emberek-tanárok bántalmazása az súlyos és azonnal büntetendő dolog. Ha a börtön sem tart vissza attól, hogy megverjék a tanárt, majd a pénzbüntetés fog? Ez valami vicc?

Ideje lenne ha a képviselő urak és úrhölgyek nem újabb és újabb szabályt alkotnának, amit senki sem fog betartani, hanem felhívnák a rendőrség figyelmét, hogy dolgozhatnának...és a meglévő szabályokat betartatnák azokkal akik a szabályokat nem szeretik.Képviselőink előszeretettel hiszik azt, hogy ha létrehozzák az adott évben a hatszázadik barom jogszabályt akkor jól dolgoztak. Hát franckarikát.

Az újságírók meg tanuljanak címet adni mert az is meglehet, hogy egyszerűen a nagy bulvárhevületben csak ők írnak hüjeségeket.

Szólj hozzá!

Címkék: szabály tanár idiot ezmirejó?

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyekkimeljenek.blog.hu/api/trackback/id/tr981204914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása